Inlägg

Inlägg som hemlige_arne har skrivit i forumet
Av hemlige_arne

Jag kör windows 8

Jag har använt windows 8 sen RTM blev släppt. Och iaf för mig så är det en förbättring i prestanda. En stor del är att jag har ett gammalt hederligt G15 tangentbord där man kan stänga av windowstangenten, för att hamna i "the interface formerly known as Metro" i ett spel är inte så kul för att uttrycka sig milt. Men jag tycker att prestandaförbättringarna jänfört med W7 är tillräckligt av en anledning för mig. Iofs så har jag bara en maskin med en AMD Phenom II och en SSD för OS + Spel. Men visst jag hanterar Metro som en förvuxen startmeny och är alltid i desktopmode. Dessutom så har jag så många program som möjligt i PortableApp,vilket gör att jag defakto har en liten startmeny.

Det är några saker som gör att jag definitivt kommer att fortsätta med W8: den inbyggda backupprogramvaran är mycket bättre än W7, inga problem att använda sin NAS till backup (och restore). W8 tar mindre resurser av datorn än W7.

Stora problemet är just som sagt windowstangenten, går den inte att stänga av så kan det bli problem i spel i "heated battles"