Inlägg

Inlägg som Fhane har skrivit i forumet
Av Fhane

turbopys

@henkiii: Haha, går nog att modda skarru se

Av Fhane
Skrivet av Hyrst:

Upplevde faktiskt samma sak med min R.A.T 9, pissig mjukvara som inte gick att installera av någon anledning, polaren hade samma problem (win7).

Vi kanske också hade otur.

Det finns alltid måndagsvaror på saker och ting, t.ex. som min brorsas hårddisk som vi köpte till hans ihopplock. men det är ju lite off-topic.

När det gäller möss med vikter är ju priset ett stort problem, eftersom att för 400kr får du inte precis vad jag skulle kalla för kvalité, då jag är en Razer-fanboy (mer eller mindre) men gillar även Cyborg serien. Det du skulle kunna göra är ju att försöka hitta en billig G9x eller en G700, då dom verkar vara väldigt bra i just tyngd delen, men ja vet inte, har suttit med min deathadder i 2 år nu och det enda ja skulle kunna tänka mig att byta till är just en R.A.T-9.

Av Fhane

Det du köpte var antagligen en måndagsvara. De R.A.T-9orna jag har testat har alltid varit sköna att spela med (använder annars en Razer Deathadder).

Av Fhane

ska man verkligen orka bry sig?

Det finns flera bolag som gör samma sak som Razer gör, så varför bry sig? Ja menar, Microsoft, Apple och Google gör ju också det.. nej, jag har slutat bry mig och kommer fortsätta att använda Razer produkter då jag faktiskt tycker att dom är väldigt bra i både prestanda och kvalité.