Inlägg

Inlägg som iqf har skrivit i forumet
Av iqf

I nuläget är det endast svarta som går att få tag på va? Jag vill ju ha en vit.

Av iqf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av stefffe
Fick min n900 och jag är som de flesta andra, toknöjd! Prylbög som man är så verkar denna telefon passa mig perfekt, hade en nokia 5800 innan och det är inte ens jämförbart (hade jag inte räknat med heller) men ändå

Laddade hem maemo extras och la in de mest omtalade programmen, klockrent!
Den känns väldigt gedigen tycker jag, väldigt välbyggd!

Var det enkelt att föra över kontakter, meddelanden, bilder osv från 5800an? Går det att göra direkt utan att gå via datorn? Min 5800 vill nämligen inte samarbeta så bra med min dator av nån anledning.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mocka

Helvete också!

Fick precis samtal från Tele2 där jag fick besked att telefonen var slut hos dem. Tittade runt på annat håll (inkl prisjakt) och inser att N900an slut i alla svenska butiker förutom hos Nokia store där det kostar bra mycket mer än i webbutik. Lev.datum 31e Mars (en månad!!).

Vilken sabla otur
Orkar man vänta 1mån eller bör jag kolla på andra alternativ? Jag som redan börjat göra en lista på apps som jag skulle tanka ned...

Det skiljer 346kr mellan Tele2 och Nokia shop. Du sparar 11kr om dagen, tycker du det är värt det för att ha telefonen först om en månad?

Jag tyckte inte det och beställde från Nokia shop och den är skickad igår så den dyker väl förhoppningsvis upp innan helgen.

Av iqf

Jag tycker det är lite missvisande att Elgiganten skriver på sin sida att den är tillgänglig i internetbutiken när det i själva verket är så att de inte får in den förrän i början på april, ja APRIL.

Av iqf

Såg att Elgigantens webbutik fått in dem igen så jag beställde en för 5649kr med frakt nyss. Har varit och pillat på den i butik ett par gånger. Känns mycket roligare när man verkligen har längtat efter något än när man bara impulsköper.

Går från en 5800. Hoppas man kan få en lika bra GPS-upplevelse som med Garmin XT på 5800, den är verkligen top notch.

Av iqf

Hur mycket kostade den?

Av iqf

Står i valet och kvalet att köpa denna mobil. Har en 5800 som jag är oerhört nöjd med. Saknar inte direkt något på den förutom flashstöd. Funkar att surfa på vanliga sidor med, kolla mailen osv. Men det är ändå nånting som lockar med denna. Har Garmin XT på 5800an, kommer ens nokias variant i närheten av detta på N900? Det lilla jag testade så funkade det knappt alls, fast detta var snart ett år sen.

Tvekar lite pga att inte allt funkar i portrait mode. Brukar ha mobilen i fickan och ta upp den samtidigt som man låser upp knapplåset på sidan, för att kolla klockan eller vad som helst. Det går ju inte att göra lika smidigt på denna som jag förstått det då knapplåset sitter på kortsidan och man måste använda båda händerna för att navigera runt.

Är inte heller så insatt i linux men det verkar inte vara så stort problem som man märker av om man bara joxar lite med program osv?

Av iqf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coolspider
Asså min startsida är helt åtta skogen Jag kommer inte in till ringnings funktionen och kontaktlistan (de två ikonerna) AAAH ska jag fabriksåterställa ? påverkar det gantin ? vad är koden ?

När jag hade samma problem hjälpte det hjälpte det att lägga till en tom kontakt på startsidan. Inställningar -> personligt -> teman -> tema f. startsida -> kontaktfält.

Av iqf

Autotrim o Service i Mölndal, http://sv.bsr.se/dealers/autotrim-o-service/

Återförsäljare till BSR.

Av iqf

gött, 60% tycker att den är bra!

Av iqf

Min CS-film 1

tja klippte ihop en gó film när jag lirar klan match

http://www.youtube.com/watch?v=uZSi1TMlXZg&fmt=18

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av iqf

Gira heter det.

Av iqf

gör en bättre själva då killar!!!

Av iqf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lollol7
Med vilka grafikinställningar? Med eller utan vSync? Vilket CS?

bästa datorn, bästa inställningarna, bästa vsync, har fan det bästa i och på allt

Av iqf

www.99fps

hej vad ligger i världsrekordet i fps på i cs på?

mvh hiton

Av iqf

Vilka är dina favoritdroger?

Vilka är dina absoluta favoritdroger? Mina är heroin och alkohol! Men inte samtidigt såklart.

http://80.76.151.41/images/57/5798108858.jpg

Av iqf

Jag har ingen aning om hur hårddiskar ser ut inuti men jag föreställer mig att det krävs viss smörjning för alla dessa armar och grejer som finns inuti, och då vore ju olja lämpligt.
Det är ju direkt så att det blir bubblor i plasten av all värme eller så, den känns mer "normalvarm" om man ska gissa. Vanliga hårddiskar som sitter i stationära datorer har jag fått för mig att dessa mår bäst av att vara igång jämt. Men hur är det då med externa? Är det kanske bara jag som är nojig?

Av iqf

Tar en extern disk skada av att vara igång 24/7?

Hej!
Har en Seagate FreeAgent 500GB och min stilla undran är, tycker den jag är snäll som låter den vara igång jämt och inte behöva kallstartas eller är det inte omtyckt? Sökte en del angående detta men kom inte fram till någon vedertagen "standard" i sammanhanget. Antar att det är bra för oljor och mekaniken att inte kylas ner och värmas upp hela tiden, men å andra sidan så är det väl inte bra att vara för varm heller.
Anledningen till att jag kör den dygnet runt är för att den är kopplad till en laptop vars inbygda hårddisk inte är så sväljande.

Sen så söker jag även ett program där man kan kolla hårddisktemperaturen på den externa disken. "Alla vanliga" hårddisktemperaturkollarprogram vill inte veta av den externa. Ska det vara så?

Av iqf

Toshiba L40 Satellite 10Q-problem, ljudkortsdrivrutiner

Hej!
Jag hittar inga drivrutiner till ljudkortet för denna datorn efter att jag installerat XP. Ringde till supporten och han hänvisade mig till en som hette Satellite Pro a200psae4e men någon sådan hittar jag inte på deras sida. Ljudkortet heter Soundmax. Någon som har något förslag på vad jag ska ta mig till? Är det enda alternativet att installera Vista igen?

Av iqf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av shameee
Najs att du har kvar modemet i datorn :/ (har, eller hade, likadan dator som din fast min är nu i smådelar spridda lite överallt)

Fronten blev riktigt bra

Var ser du modemet?
Mig veterligt så ligger det i en låda, någonstans...

diggarn, jepp! Och det är helt underbart!

Av iqf

Tack för alla trevliga kommentarer.

TredoX, jadå. De nya hårddiskarna ligger på 31-32 grader och de andra på 25 och 27, fast den låter som ett jetflygplan så hörlurar är inte fel. Jao, det blir nog lite kapning där fram också när man fått en skänk ork från ovan.