Inlägg

Inlägg som Starman har skrivit i forumet
Av Starman
Av Starman

olika rev.

Om du kollar längre ner på sidan ser du. "Tillverkarens ArtNr " GV-R697UD-2GD REV1.0 resp. GV-R697UD-2GD REV2.0
Hittade detta:

The updated model, known as GV-R697UD-2GD rev. 2.0, comes with one major addition over the 1.0 unit and that's a NEC Proadlizer capacitor providing more stable power during high loads.

(http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/39583/gigabyte-up...)

Av Starman

Kör samma som "KKay" Mikro/dammfilter på alla insugfläktar. (en av dom bästa investeringarna jag har gjort. blir inte ens i närheten av damm i lådan som innan jag skaffa filter. Sen så kör jag lite lätt med dammsugaren för att få bort det finna dammet som ändo som har passerat filterena och sen det damm som "sitter fast" tar jag med en våt trasa. Städar lådan gör jag ca: 4 gånger om året.

Av Starman

Undrar hur det blir att kör trippel SLI med GTX 295. Borde det inte bli öh.. 6st: 260 kort (fet prestanda, fet kostnad och fet elräkning

Av Starman

OCZ Vertex serien ser onekligen lovade ut. bra prestanda / pris jämfört med andra ssd tillverkare, tänker ju synnerhet på 60gigaren. Kommer själv att inhandla en sån där när den kommer i lager i webbbutikerna.

Av Starman

Hmm... då kanske min skärm är bara ett dåligt måndags exemplar. Men ändå man tycker ju att samsung ska ha bättre kvalitets kontroller så att kunder inte får"trasiga skärmar".
Det blir till att byta skärmen då :/

Av Starman

Om jag ska jämföra hur mycket det låter så kan man säga att när jag ställer in skärmen på 40% ljusstyrka (då den verka låta som högst) så låter den lika
mycket som en 80mm datorfläkt i 2000-2500rpm. (låter som en låg sinusvåg. ungefär som man skulle ha tinnitus eller nåt likande)

Låter det från alla Samsungs T220 skärmar eller är det bara några få dåliga exemplar?
Och varför låter det?
Fan, blir sur ju mer jag tänker på det och inte blir jag mindre irriterad över att skärmjävel låter.

Av Starman
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Starman
Måste också säga det att går jag under 50% i brigthness så uppstår det ett(va kan man säga) ett dovt ljud av något slag. verka komma i från nedre delen av skärmen. Vet inte om detta är något buzzande ljud. Det låter inte högt häller utan man får "lägga örat mot skärmen" för att höra det. Men man kan höra det när det tyst i rummet om man säger så.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ertan
Okej då är jag inte ensam med ljudet.. har väldigt tyst dator, hörs inte så när jag är ensam hemma utan musik så hörs det för mig.

Jag tycker att det oljud min skärm producerar när jag går under 50% är ganska irriterande. Igentligen börja det redan vid 75% men ökar i både ljudstyrka och frekvens.
Det här är också min fösta TFT-skärm. Så jag vet inte om detta är vanligt förekommande på TFT-skärmar. Jag har ju läst om Samsungs 2253BW att den avger ett irriterande oljud är man sänker kontrasten under 70%. Men som sagt jag har ju ingenting att jämföra med, så jag vet inte om det bara är så :/ Skickade ett mail till samsung ifall. se om dom svara eller ej.

Av Starman

Jag köpte nyligen en Samsung T220 från komplett.se
Jag fick en Samsung planel :). För i service menyn står det.
"Version: M-TW22H0CAA-1000.6"
Undra bara vad dom sista siffrorna betyder. verkar som alla har lite olika siffror där.

Finns det något bra program som man kan kolla backlightbleed:en med och nåt bra progam man kan kalibrera skärmen med.
Har för mej att jag läste nån stans att det fanns färdiga skärm- inställningar som nån hade tagit fram, men har glömt bort var jag såg det, vet jag inte om det var någon universal inställning. :/

Måste också säga det att går jag under 50% i brigthness så uppstår det ett(va kan man säga) ett dovt ljud av något slag. verka komma i från nedre delen av skärmen. Vet inte om detta är något buzzande ljud. Det låter inte högt häller utan man får "lägga örat mot skärmen" för att höra det. Men man kan höra det när det tyst i rummet om man säger så.

Av Starman

Det ni behöver är "bigdrive enable" ett program som fixar datorn så att den hittar diskarna som är över 135g (ska finnas i sp2, men om det inte funkar så prova "bigdrive enable")

länk till bigdrive enable:

http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor.cfg/php/enduser/std...

Av Starman

jag hade också probelm med att datorn statar om sej litte då och då helt utan anledning. När datorn väl startat om sej kom det upp i windows att mitt grafik-kort har blivit överklockat, fast jag inte ens har överklockat det. Men efter jag har satte in en extra fläkt och damsög burken ordenligt så blev burken inte lika mysko längre. (dom slumpvisa omstarterna försvan inte helt, men dom miskade en hel del.)