Inlägg

Inlägg som Janie har skrivit i forumet
Av Janie

Tjena igen!
"Hen" är en hon, fröken Janie. Så då har vi det klart

Jag var/är helt tom på möjligheter att i panikens hetta hitta en dator. Det är mitt arbetsredskap så behöver den hela tiden och har just nu inte en tillgång till en annan dator pga olika anledningar. Men jag ska försöka följa era tips iallafall, dom som möjligtvis kan funka!

Får väl försöka muta någon att styra hit en dator så att jag kan fixa det.
Tack iallafall för att ni försöker hjälpa skrotnisse här!

Av Janie

"Polisvirus"/white screen

Har sett att det finns fler trådar om detta men ingen tråd kan hjälpa mig.

-- förvarnar för seg beskrivning eller liknande, jag är ingen större datanörd som kan allt, men jag förstår om jag får det förklarat. Är inte dum. --

Har fått det där polisviruset på datorn vad jag förstår. Har inte den blekaste aning om hur jag ska få bort det.. När jag loggar in är det whitescreen, ser endast skrivbordet när jag ska stänga av. Ctrl+alt+delete funkar men inte aktivitetshanteraren.

När jag ska starta skiten i felsäkert läge så kommer den in i två sekunder och startar sen om sig. Så där är det omöjligt att ens tänka på göra något. När jag, via f8-menyn i uppstarten, klickar på "reparera dator" så godkänner den inte mitt administratörslösen.

Och jag ska tillägga att jag kan inte tanka hem något etc etc, för jag har ingen annan dator. Jag skriver det här från en iPhone. Vad i hela friden ska jag göra? Behöver den där datorn. (Nej, jag har inte heller någon form av installationsskiva och jag är pank för tillfället.)