Inlägg

Inlägg som vxsl har skrivit i forumet
Av vxsl

Eftersom den försvann helt i och med Windows 8.1 så är det knappast något att bry sig om, använd något annat bench program som kan jämföras över systemen.

Av vxsl

De kanske vill gardera sig, de använder inte symbolen och kan därför inte stämmas, men de kan hävda att de gjort testerna och det är ju allt som tydligen krävs då det inte finns en officiell databas över certifierade produkter. Det är ju helt upp till tillverkaren att göra testerna vad jag förstår.

Så frågan varför de inte använder rätt symbol är väl för att gardera sig. Jag tvivlar starkt på att felaktig symbol skulle vara tillräcklig för reklamation såvida du inte kan bevisa att produkten inte följer regelverket, till exempel genom egna tester eller att elsäkerhetsverket skulel gjort tester som de ju ibland gör.

Av vxsl

Valfri platta och bara synka med gemensamt / delat dropbox konto ?

Av vxsl

Pro C# and the .NET 4.5 Platform
http://www.bokus.com/bok/9781430242338/pro-c-and-the-net-45-f...

Annars kanske en månad på Pluralsight vore en idé, mycket bra sajt för video tutorials, deras två C# tutorials och sedan ASP.NET samt EF ger en väldigt bra introduktion till .NET världen.

http://www.pluralsight.com

Av vxsl

Det går nog alldeles utmärkt om du vill satsa på det, låt INGEN lura dig att du är "för gammal" för något här i världen såvida du inte själv tycker det av någon anledning.

En sak att komma ihåg att inom det här området ändras väldigt mycket på bara ett par år, en veteran kan känna sig som en nybörjare så fort företaget du jobbar på får för sig att nu ska vi använda tekniken som är populär för dagen eller veckan.

Ta detta med webbutveckling, det lanseras ramverk på löpande band, nya mönster som är populära för dagen, just nu tjatas det om responsive design, mvc, entity framework. Om något år kommer det vara något annat.

Självklart lär man sig mer ju längre man håller på men framförallt är det en approach man lär sig, man måste öva upp förståelsen att snabbt ta sig an nya tekniker.

Studerandet slutar aldrig inom detta yrke.