Inlägg

Inlägg som Forsell86 har skrivit i forumet
Av Forsell86
Skrivet av Goombaslayer:

Då jag inte haft garantiärende tidigare undrar jag hur Webhallen hanterar själva proceduren. Har skickat in min konsol och konsolen har hämtats av er (får åtminstone hoppas att privatpersonen som hämtade ut arbetar hos er )
Utöver den infon (från Posten.se) har Webhallen själva dock inte gett någon notis ännu. Står ej heller något under "service" på min profil på hemsidan. Kommer naturligtvis få vänta ut min ersättningskonsol oavsett om proceduren sker i det tysta eller inte - men bara så att man har lite mer koll på det hela, tänker jag.

Har någon annan här varit med om samma ärende och har någon aning om hur lång/kort tid det tar för den nordiska distributören att skicka iväg en ny enhet?

Tog cirka en månad, fick en defekt till dock, så har väntat ca 2 veckor på en ny nu. Så får väl se denna gång.

Av Forsell86
Skrivet av e3henri:

Jag tror inte att Gnäll på kundtjänst motiverar trådskaparen till att svara på ps4 leveranser. Håll er till ämnet vänner
Mvh wanna-be-moderator

Skickades från m.sweclockers.com

Jo, vet att det är väldigt off-topic, men skulle vilja se dig va positiv om du också hade fått 2 st PS4 i rad som inte funkat!

Av Forsell86

Fick mitt utbytes ps4 i måndags förra veckan men det funkade inte heller, har skickat mail som det tog 3 dagar att få svar på, och där sa ni att ni skulle skicka fraktsedlar så jag kunde skicka in det igen! Men inte har det dykt upp några fraktsedlar inte!! Så va sysslar eran förbannade kundtjänst med! Den som har hand om webhallen här på sweclockers verkar ju vara den ända kompetenta personen på hela firman! Funderar på att åka de 30 milen till er, och lämna in skiten personligen! För annars lär man väl få vänta till julen i år innan det händer nåt!

Av Forsell86
Skrivet av Rugbyspelaren:

Kanse om bytet skall ske på allmän plats så att ni inte "likviderar" honom för att han avmaskerat hur hanteringen fungerar för felaktiga ps4:or

Det hanterar de bra! Fick ju en ny, dock funka den ju inte heller.

Dock undrar jag varför det ska behöva ta så lång tid för kundtjänst att svara på ett mail, skickade i måndags men inget svar än.
Här får man ju snabbare och bättre service, trots att det inte ens är kundtjänsten.

Av Forsell86

Fick min utbytes PS4 idag, men efter en timme så la den av! Verkar va glapp i hdmi-enheten i PS4an! Och nu vägrar den starta igen! Är det bara att skicka in ännu en gång eller va gör man nu?

Av Forsell86

Fick en defekt PS4 vid release som jag returnerade för över en månad sen, men har fortfarande inte fått nån utbytes. Är det sån fruktansvärd brist på PS4or eller är det Nordisk Film som är så förbannat sega med sina service ärenden?!

Av Forsell86

Hur går det för oss som fick ett trasigt PS4 vid release? Får vi en utbytesmaskin innan jul eller när kommer leverans för dessa?

Lite off-topic!
Har mailat er för att få lite info vad som hände med det trasiga ps4 jag skickade in för snart 2 veckor sedan. Men ingen har svarat på mailet på 5 dagar, så får man fråga vad er support sysslar med? :/

Av Forsell86
Skrivet av Rugbyspelaren:

Om du får svaret att du får vänta till nästa leverans (nästa år) så har ju ialle fall sony årets sämsta servicekänsla. De måste ju fan hålla ett litet lager me konsoler för att ersätta måndagsexemplar?? Särskilt när de tidigt fick indikationer på att detta problem fanns....

Ja, får jag vänta tills nästa år. Så köper jag nog aldrig mer en Sony produkt, det är en sak som är säker.

Av Forsell86
Skrivet av Maximo:

Verkar vara ovanligt mycket strul med hdmi kablar på dom nya konsolerna det är jävligt skumt tycker jag. Prova gärna någon till kabel, en som du vet fungerar med ps3 och den medföljande t.ex. se också till att koppla direkt till tvn och prova lite olika inställningar i tvn också det kan aldrig skada. Strömsladden ska det inte vara något fel på kommer det fram ström så gör det och om det inte gjorde det så skulle konsolen vara heldöd vilket jag inte tycker det låter som.

On topic. Det finns alltså inga som hälst besked från webhallens sida om leverans. Skulle ju uppskattas av många om man kunde få besked om eventuella leveranser innan julhelgen t.ex.

Har testat med kablar från min brors fungerande ps4, men funkar inte då heller. Har även testat det ps4 med min tv och det funkar. Så inte tvn som det är fel på heller! Utan jag verkar ha fått ett måndagsexemplat tyvärr. Konsolen är inte stendöd, utan den står bara och blinkar blått så ström får den. Men inte mer än så.

Av Forsell86

Har också råkat ut för "blue light of death".
Går inte starta i varken safe mode eller med andra kablar, tv.
Sådär lagom glad när man väntat sen i juni!

Av Forsell86
Skrivet av Webhallen:

Har du testat att boota i safemode och göra en fullständig ominstallation?
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/50...
Verkar ha funkat för ganska många som haft problem.

I övrigt inväntar vi svar från Nordisk Film hur de kommer att hantera trasiga PS4or nu i början.

Funkar inte att starta i safe mode!
Har även testat annan strömkabel, hdmi-kabel och tv.
Fortfarande inget som hjälper.

Av Forsell86

Är det fler än jag som råkat ut för "blue light of death" på sitt ps4?
Kommer man bli prioriterad att få en ny, före alla andra som står i kö?