Inlägg

Inlägg som Cadenas har skrivit i forumet
Av Cadenas

13 tusen? Skrattretande, MG279Q har ju varit nere på 4500kr. Nästan en tredjedel av priset på den här...

Av Cadenas

Nuuvem har stor rea på Thief serien.

Thief Gold ~7kr
Thief 2: The Metal Age ~7kr
Thief 3: Deadly Shadows ~16kr

Thief (4) för 20kr, fast det är skit och egentligen inte värt ens det. Dess DLC kostar ca 7-9kr styck.

Av Cadenas
Av Cadenas

Läderlappen: Arkham Asylum, City och Origins inkl all DLC för 10€

http://www.bundlestars.com/all-bundles/batman-complete-bundle

Av Cadenas
Skrivet av SuperFlugan:

Tack Cadenas!

Hatar steams priser ibland. Letat efter season pass länge nu.

Mhm, många devs är kassa på att ge ordentliga DLC reor. Ibland blir man rövkörd bara av att köpa ett icke-GOTY spel...

Iallafall, GOG har rea på Syberia 1-2 & Atlantis 1-3, båda serierna för 8.25€

Dessutom en bundle med Broken Sword 1-5 & In Cold Blood för 13.64€

Av Cadenas
Skrivet av Icte:

Du som verkar ha riktigt bra koll på spelet - ska man skaffa Season Pass och installera all DLC först efter att man spelat klart grundspelet eller går det bra att installera allt innan man börjar spela?

Du kan skaffa och installera Season Pass närsomhelst, det enda som spelar någon roll är att du har kört klart grundspelet innan du börjar spela DLCn.

Av Cadenas

Bioshock Infinite Season Pass för 5$ (lägsta priset hittils!)

Inkluderar:

Early Bird Special Pack - F.d. preorderskit bonusar. Dvs ett fåtal extra uppgraderingar tidigt i spelet, inget märkvärdigt alls.

Clash in the Clouds - Mer eller mindre ett Arena mode. Värt att testa om man gillade grundspelets gameplay.

Burial at Sea p.1 - Det första stycket i den nya kampanjen är ren fanservice till de som har spelat det originella Bioshock. Man återvänder till Rapture innan det sket till sig, där spelaren får spendera en god tid enbart av att njuta av omgivningen och karaktärerna innan själva spelandet börjar. Likt resten av serien har Burial at Sea otroligt väldesignade miljöer och mästerlig scenografi. Stämningen mäter inte upp till originalet; det starkt actionorienterade och flängiga gameplayet skär sig med den skräckinriktade spänningen som spelet försöker sig på. Storyn i del ett är riktigt bra, men inte fantastisk. Utan tvekan värt att spela, speciellt som den leder till:

Burial at Sea p.2 - Ett mästerverk. Inga brister från den första delen kvarstår, då spelaren tvingas anpassa sig till en väldigt passiv spelstil och resurshantering. Detta leder till en spänning som kan mäta sig med och nästan överträffa originalet. Storyn är extremt bra, överlägsen både Burial at Sea p.1 och Infinite. Under vissa scener uppnår spelets dramaturgi närapå perfektion. OBS! Det är nödvändigt att ha spelat igenom det originella Bioshock för att fatta allt som händer i båda delarna av Burial at Sea.

Påminnelse att Bioshock Infinite går för 1€ just nu: http://www.gamesradar.com/goldenjoystickawards/vote/, https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/

Av Cadenas

GOG har rea på bland annat Dreamfall Chapters, S.T.A.L.K.E.R. serien och Shadowrun Returns.

http://www.gog.com/promo/weekend_promo_big_and_small_180915

Shadowrun Dragonfall är starkt rekommenderat, speciellt för priset (4€).

Av Cadenas
Skrivet av Minsc S2:

Gulligt att GTX 770 jämförs med R9 290. Suck...

Hoppas verkligen att det är lika bra optimerat för AMD som för Nvidia. 290 presterar ju i alla andra spel som en 780...

Av Cadenas

Najs. Funderade redan på att skaffa ett till 290 nu när det gick ner till 2250kr

Av Cadenas

En Glossy Monex kommer hem imorrn, så jag får ta och vara er försökskanin. Kostade 310 dollar på amerikanska Amazon, fri frakt och tre dagars leverans. Ska testa att overclocka också.

Av Cadenas

Kommer den här skärmen att kunna överklockas: http://www.ebay.com/itm/Perfect-Pixel-New-Matte-Screen-27-MON...

Det var den billigaste Pixel Perfect skärmen jag kunde hitta. Kan jag räkna med att det slutgiltiga priset kommer att bli kostnaden för skärmen + 20% ?

Av Cadenas

Jag köpte ett härifrån: http://www.oc.nu/sapphire-amd-r9-290-tri-x-oc-4gb-ddr5-2xdvi-...

Ganska säker på att jag fick det sista hos dem, enligt prisjakt verkar det inte komma några på ett bra tag (kommer i lager hos komplett 28:e februari tex). Hoppas att de får in fler tidigare än så...

Av Cadenas

Jag tror att jag tänker köra på en 120mm pwm fläkt på baksidan(ut), flytta båda fläktarna som medföljde till fronten(in, in) och sätta en 140mm fläkt i botten(in). Angående 120mm fläktar tror jag att det står mellan Artic F12 PWM och några Noctua som kostar ca 4x så mycket, så det får ta och bli F12pwm (tack för rekommendationen, skruvis!)

Mellan 140mm fläktar spanade jag in Corsair AF140 och Noctua NF-A14 som flera rekommenderade och tror att det är värt att lägga 70 kr mer på Noctuan för 20% lägre ljudnivå (19,2 dB vs 24 dB).

Låter det som en bra? Tack så mycket för hjälpen allihopa

Av Cadenas
Skrivet av skruvis:

Finns uttag på F12pwm för att koppla cpu fläkten till men det kräver att du har en pwm fläkt på cpu kylaren.. Dom är "tysta" men hörs vid full hastighet (1350rpm).

Både F12 & F12pwm flyttar max 74cfm..

http://www.arctic.ac/media/wysiwyg/Products/F12_Series/featur...

http://www.arctic.ac/eu_en/products/cooling/case-fan/arctic-f...

Skaffade en Cooler Master 212 EVO nu när den går för 200kr, den har pwm så F12pwm kommer att kunna kopplas

Skrivet av Unor92:

Corsair AF (Air Flow) eller Corsair SP (Static Pressure mer för CPU kylning, Radiator Kylning) beroende vad du ska använda dom till, Annars har Noctua rätt bra fläktar med fast lite för dyra och ser inte så snyggt ut jämfört med Corsair om det stör dig.

Jag bryr mig inte riktigt om utseendet fast jag måste erkänna att jag faktiskt gillar Noctuas färger, lite synd att de inte passar med det svarta chassit dock. Har de bra kvalité så bryr jag mig inte om utseendet alls och fläktarna kostar lite relativt till andra delar, så om jag kan tänka mig att spendera lite mer för Noctua om ni tycker att det är värt.

Skrivet av Dussan89:

Byggde en R4 åt en kompis som kör dubbla corsair AF 140 quiet edition i fronten på 7 volt via medföljande fläktkontroll, går tyst ser vackert ut och inte dyrt, men Inet's 140mm är bra & billiga annars.

Det verkar stå mellan Noctua A14, Corsair AF 140 och Artic F12(-pwm). Vilken statistik borde jag kolla på när jag jämför dem och vad har ni för åsikter?

Av Cadenas
Skrivet av skruvis:

Arctic cooling F12pwm eller bara F12..

F12pwm: http://cdon.se/hemelektronik/arctic/arctic-cooling-arctic-f12...

F12: http://cdon.se/hemelektronik/arctic/arctic-cooling-arctic-f12...

Spec: http://www.arctic.ac/eu_en/products/cooling/case-fan/arctic-f...

Sätt de 2 medföljande i fronten kopplad till fläktkontrollen, sätt en F12 i botten kopplad till fläktkontrollern sätt en F12pwm bak kopplad till cpu:ns pwm uttag.

Hur är prestandan och ljudnivån på F12(-pwm) relativt till Corsair AF140 som de andra rekommenderade? Kommer jag kunna koppla en F12pwm till processorn om jag redan har satt dit en processorfläkt?

Av Cadenas

Vilka fläktar till Fractal Design R4?

Hade tänkt att skaffa fläktar utöver de två som följer med (en fram(in) och en bak(ut)). Hade tänkt att skaffa två till och sätta vid botten(in) och taket(ut), men har ärligt talat väldigt lite (dvs ingen) erfarenhet med fläktar eller luftflöde så jag vet inte om det är optimalt. Vilka (och hur många) modeller rekommenderar ni och hur ska jag placera dem? Tack i förväg!

Av Cadenas

Kommer det rea på processorer alls i år? Det bästa erbjudandet jag kan hitta på i5-4670k är genom att använda ett NetonNet-rabattkort...

Av Cadenas

Blir riktigt trött när man sitter och försöker beställa sedan 7 minuter efter att erbjudandet först gick igång och sedan fungerar det inte på en timme och när man väl får en glimt så har alla produkter man letade efter tagit slut. "Det finns gott om kampanjvaror kvar till er andra" gav mig förhoppningar, men nej då. Serverproblem och att produkterna tar slut snart är väl bara att leva med, fast blir faktiskt besviken över att inet försökte få det att verka som att man faktiskt hade en chans.

Av Cadenas
Skrivet av nidas:

dollarjustering måhända? om det är en ändring över de flesta butiker så känns det som distarna har justerat sina priser.

Inte så kul när man satt och väntade på att det skulle komma en rea någonstans :/