Inlägg

Inlägg som nuggets232 har skrivit i forumet
Av nuggets232
Skrivet av Lombard:

På Windows 7 kör jag in dessa två "rader" som .reg filer, fungerat klockrent hittils:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\GWX]
"DisableGWX"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]
"DisableOSUpgrade"=dword:00000001

Precis, funkar jättebra att blocka uppgraderingen i registry editor så att GWX.exe inte kan hävda sig. Har inte stött på några problem efter månader av tillämpad inställning.
Jag känner att jag inte har samma kontroll i W10 som i W7 helt enkelt.

Av nuggets232

Vill du ha med g-synk föreslår jag att du väntar lite till Computex 2016 som kickar igång den 31a maj-4e juni. Efter egen erfarenhet och många recensioner, är ingen g-synk skärm med någon form av IPS panel värd det satta priset! Produkterna i nuläget lider också av backlight bleeding om du inte har en väldig tur och får en nästintill perfekt skärm. Jag är köpte en swift PG279Q som fick åka tillbaka med detsamma. Även den andra gången.
Tror dock att nya skärmar som snart släpps kommer vara över din budget. Kan bli tufft med pengarna du har att spela med men det är bara spekulationer från min sida. Däremot lär priset sänkas på nuvarande produkter, fast då är risken att du råkar ut för det jag sa ovan.

Av nuggets232

Good riddance säger jag bara även om det inte tas bort helt än, så blir soptippen mindre!

Av nuggets232
Skrivet av FabriciusRex:

Köp ett sådant där kitt (eller låna) med olika brytare i just för att testa vad du gillar.

Rekommenderar inte det. Bättre att gå till Inet eller något och testa och skriva på riktiga tangentbord, lättare att se vad man gillar när man får skriva lite och inte bara knappa på enskilda switchar!

Av nuggets232
Skrivet av Jonas79:

NetonNet är mycket bättre en Siba enligt mig.

Enligt alla skulle jag tro.

Av nuggets232

Jag hade ett Ducky tbord som jag var väldigt nöjd med. Tyvärr spillde jag ut vatten och det var kört med det. Inget fel på Duckys kvalitet, bara min egen klantighet.

CM gör, liksom Ducky bra produkter och jag håller dom många snäpp över Corsair, Steelseries eller typ QPAD. Har beställt ett Masterkeys TKL som ska komma i slutet av månaden. Kör bara med ett vanligt Dell tangentbord från jobbet tills vidare. Var emot RGB belysning tidigare men det är alltid kul att prova något nytt

Av nuggets232

Avvaktar till slutet av året och ser vad som händer. Tänker i alla fall inte låsa in mig på något företag!

Av nuggets232

Tycker det där gratis introt ni har kan tas bort eller åtminstone klippas ned det till dom ~två sista sekunderna i det. Vet förvisso inte om man får redigera andras intron, ni kanske kan fråga skaparen eller höra er för om någon kan göra något mer skräddarsytt till er kanal? Tycker det är för många som har intron som ser "coola ut" utan syfte. Här är det några trianglar, kvadrater och cirklar som snurrar runt i runt omkring 5 sekunder utan att det egentligen säger någonting om kanalen. Det kan vara dyrbara sekunder som gör att ni misslyckas vinna potentiella prenumeranter.

Vad tycker ni andra om det jag säger eller är det bara en dum idé?

Av nuggets232
Skrivet av omnia:

Corsair har ensamrätt på MX silent i sex månader.

Corsair Strafe med mx silent släpptes väl i oktober förra året om jag inte är fel ute. Då borde andra tillverkare snart kunna producera i mx silent när den ensamrätten går ut, menar du?
Hade varit skönt att ha silent som alternativ till mina mx browns, men tvärvägrar att köpa Corsair Strafe för att det har en så förbannat ful design. :/

Av nuggets232

Tackar!

Av nuggets232

Finns två sidor att ta del av nya och gamla spel. Jag minns att jag lättare blev imponerad förr, ibland har jag satt mig ned för att spela ett äldre spel och tänkt att det här var ju inte lika kul längre.

Däremot tycker jag att det släpps allt för mycket skit med fattigt innehåll nuförtiden. Förut fick spelutvecklare verkligen kämpa för att ha sin titel och fysiska kopior i en spelbutik känns det som. Det var ju ett begränsat antal platser i hyllorna. Nu verkar dom bara kunna släppa sitt hejvilt på Steam.

Kanske spelutvecklingen står lite stilla. Med så många idéer som använts är det svårt att komma upp med något innovativt antar jag. Grafiken förbättras men det är inte tillräckligt för att göra det till ett perfekt spel om inte storyn är bra.

Av nuggets232

@Simonnice: Har du en länk till skrivbordsbakgrunden?

Av nuggets232

Lite roliga kommentarer i den här tråden tycker jag, ibland är det kul att se hur en diskussion svävar iväg!

Jättebra recension Thomas, tycker du presenterar och håller ihop det bra i en lagom lång video. Sånt man vill se! Ser fram emot mer presentationer av dig framöver.

Av nuggets232
Skrivet av Sony?:

+1

Ända problemet är att de ibland bannar folk utan fusk. I BF3 blev jag tex bannad för att jag hade Autohotkey installerat - vilket tydligen gick att använda som rekoil fusk - men som de flesta använder för att göra om numpad delen till makro knappar.

Finns alltså en risk att banna oskyldiga. Och det är inte så lätt att bevisa att man är oskyldig alltid, typ i mitt fall. Ja jag har autohotkey men nej, jag använder det inte för rekoil fusk, använder det för makro knappar (som höja / sänka volym, byta mellan hörlurar / högtalare, muta mic etc).

Ja du, det är förstås olyckligt. Vissa ting bringar sina nackdelar.

Av nuggets232
Skrivet av trickysaer:

Härligt! Dock är det ju mer eller mindre exakt samma system som GTA 5 har, om du bara förstör för andra så blir du "bad sport" och spelar enbart med dessa. "Bannen" vara i två dagar (har jag för mig). För varje gång du blir bad sport så dubblar eller tredubblar de ban-tiden.

Oklart här dock, är det en permanent ban eller tillåts de tillbaka någon gång?

Hoppas att fuskarna blir permanent avstängda från vanliga servers. De kan komma tillbaka och spela med ärliga spelare efter köp av ny CD-nyckel.

Är kanske för hård i mitt resonerande, men rättvis? Ja absolut, i mitt tycke.

Av nuggets232

Skräp.

Konsolen kommer säkerligen bli hånad när den väl lanseras i Japan.

Av nuggets232

En färg är att föredra för min del, kan vara skönt att ha påslagen emellanåt. Olika färger blir man ju bara snurrig av.

Av nuggets232

Många fina skrivbord här må ja' säga!

Får väl ta och bidra med vad jag har för stunden. Inget jättespektakulärt om vi säger så, men hörnan är under utveckling! Är man student och nyss köpt datorkomponenter och tangentbord för dryga 23.000 så är budgeten minst sagt strypt för tillfället.
Kan samtidigt visa att jag gjorde en minirenovering på skrivbordet (absolut inte värt en byggloggs tråd) hoppas att ni är ok med det.

Skrivbordet innan:

http://puu.sh/7ulNg.jpg

Av att döma bilden såg det då... fruktansvärt ut. Usch, usch, usch så här kunde man ju inte ha det!

Dold text

Tog av skivorna, slipade bort den slitna fejk duken av plast - resultat:

http://puu.sh/7umOu.png

Blev mindre illamående när den ruggiga plastduken var borta!

Dold text

Målade därefter materialet i silver med en metall-finish, syns dock inte så väl på bilderna:

http://puu.sh/7un9X.jpg

http://puu.sh/7unjf.jpg

Ett tillfredsställande resultat för mig i alla fall.
Vill beklaga den taskiga kvalitén på bilderna. För tillfället är minneskortsläsaren till systemkameran som bortblåst, just när man behöver den som mest.

Av nuggets232

Uppdaterade häromdagen drivrutinerna till dom senaste och får fortfarande upp samma meddelande, visserligen inte lika ofta men jag skulle helst vilja få bort errorn helt. 215 visningar men ingen som vet hur man löser detta?

Av nuggets232
Skrivet av Skonky:

Han som sa att tangenterna glappade när garantin gått ut kan inte mena K70 eftersom det kom ut förra året, och garantin varar i minst 2 år.

Om så är fallet har jag hört fel, eller blivit felaktigt informerad.

@TS: Hoppas att ditt tangentbord fungerar felfritt och att du blir nöjd med ditt köp.