Inlägg

Inlägg som Madowe har skrivit i forumet
Av Madowe

Corsair H80 fungerar ej som det ska

Fick hjälp av en snubbe att koppla in vattenkylning till min processor. (Corsair H80) Fläkten till radiatorn fungerar endast med molexkontakten kopplad direkt till nätaggregatet. 3pin kopplad till CPU-FAN fungerar inte! Även testat sätta 3pin i andra FAN uttag men fläkten vägrar då att starta. Och med molexsladden så fungerar fläkten men känner inget flöde i slangarna.

Även då fläkten snurrar på och det lyser om själva pumpen så får jag upp (CPU-FAN error) när jag startar datorn (läst att det är vanligt att det händer när man har vattenkylning). Men tempen på CPU:n stiger hastigt upp mot 90 grader även fast bara bios är igång. Allt ser rätt kopplat ut men funkar inte som det ska. Vet inte hur jag ska lösa detta....

Av Madowe
Skrivet av noobunge:

Varför formaterade du inte bara diskarna genom att sätta i Windows skivan? .-.¿

Det var då detta startade. Jag är ganska dålig på sånt här då jag inte gjort det så jätte många gånger. Men mycket möjligt jag gjort någon stor tabbe man skulle kunnat ha undvikit med lite mer erfarenhet!

Av Madowe
Skrivet av TheMrVezza:

Är inte säker nu men, tror man kan välja snabbformatering. Du kanske inte gjorde det?

Nope. Tog fullständigt återställning med inställningen att det förmodligen inte skulle ta så lång tid vilket av valen jag än tog.

12% nu :S

Av Madowe

Ominstallation

Hey!

Idag bestämde jag mig för att radera allt på min dator för att installera mitt OS på en annan hårddisk.

Jag har inget märkvärdigt installerat på datorn alls förrutom spel (LoL, cs:go cs:sorce + 1.6. L4d2. Bf3)

När jag kommit till steget: återställer datorn. Så laddar det extremt slött. Har en dator som är cirka 1 år gammal. Windows 8. SSD hårddisk+vanlig. Startar på ~ 5 sekunder och då har jag inte ens mitt OS på ssdn.

Nu 2.5 timmar senare så har datorn bara laddat till 10 procent. Är detta vanligt att ta sån förbannad tid eller är det något knepigt som skett med något i datorn?

För om jag inte minns fel tog detta cirka 20-30 minuter på min gamla laptop som tog ungefär 25 sekunder på sig att bara öppna mina bilder..

Är det bara vänta tills den blir klar om 16 timmar eller finns det något man kan göra?