Inlägg

Inlägg som Lushbits har skrivit i forumet
Av Lushbits

Kolla gärna in min tråd här, kanske passar någon av er:
http://www.sweclockers.com/forum/144-spelservrar-och-klanspel...

Cheers,

Av Lushbits

Hehe yes, jag flyttade rätt snabbt till Stormscale för något år sedan, men nu när allting är cross-realm så är det rätt skönt med en medium-size realm. Den är länkad med Frostwhisper och Bladefist också, så det är väl en 130k spelare på realmen eller något sånt.

Tack tack, vi hoppas på ett par duktiga lirare till!

Av Lushbits

Liten uppdatering på mitt tidigare inlägg. Vi kör på för fullt med raids onsdagar och söndagar 18:30-22:30. Vi söker för tillfället ett antal till spelare för att kunna vara 20st stabila för Mythic raids.

Vår progress för tillfället är 5/7 HC och 7/7 Normal:
http://www.wowprogress.com/guild/eu/zenedar/Moustache+Movemen...

Information och kill videos (kolla/lyssna på hur vi raidar) finns på:
http://mmguild.tumblr.com/

Regler som gäller vid raids (läs innan apply):
http://goo.gl/xi3MIT

Applications skickas bäst till e-post:
mmguildapp@gmail.com

Ser fram emot din apply!

Mvh Lush

Av Lushbits

[WoW] Moustache Movement letar fler goa gubbar till WoD

Hej på er!

Sweclockers lär väl vara helt rätt ställe för oss att hitta sköna (kanske skäggiga) herrar att lira med?

Vi är ett gött gäng polare i 25-35 årsåldern med varierande ansiktsbehåring som lirar dator tillsammans på kvällarna. Vi har nu fallit tillbaka på gamla hederliga WoW för att ta oss an expansionen. Vi har alla raidat tillsammans i tidigare expansioner och är erfarna wow-spelare hela bunten.

I Warlords har vi tänkt raida två kvällar i veckan. Vi dödar skit snabbt, går och lägger oss och sedan upp till jobbet dagen efter. Hardcore raiding, casual schedule (TM).

Är du vuxen (25+), gillar att vara förberedd och studera tacts, kan din klass och optimerar ditt spelande - samt inte är otrevlig och dum i huvudet - så är du mer än välkommen att skicka en application till oss: mmguildapp@gmail.com

Vi finns på Zenedar, Horde. Expansionen ger ju dessutom tillgång till en gratis 90-boost om inte ni har en karaktär på servern redan.

Länk till oss på armory:
http://eu.battle.net/wow/en/guild/zenedar/Moustache_Movement/

Cheers!

/Lushbits, GM

Av Lushbits

Problem med SLI-setup - HJÄLP

Hej på er!

Jag hoppas verkligen någon av er teknikproffs kan hjälpa mig med mitt problem.

Jag kör idag en tvådators-setup för streaming med hjälp av ett Elgato Game Capture HD kopplat till min "sekundära" PC (enbart för encoding och streaming).

Problemet är på min primära dator - gaming PCn. Där kör jag en SLI setup med 2st Geforce GTX 670. Till detta har jag en 1080p 120hz-monitor kopplad via dual-link DVI. Denna signalen är också KLONAD till HDMI-utgången som skickar bilden till min Elgato Game Capture HD (då givetvis i 60hz). So far, so good. Problemet är när jag vill aktivera min sekundära skärm (också en 1080p, men 60hz) som är inkopplad via vanlig DVI.

Det som händer då är att SLI fokus skiftas till den sekundära (för mig helt irrelevanta) skärmen. Det gör att 3D-acceleration på huvudmonitorn blir kasst eftersom detta omdirigeras till den sekundära skärmen där jag typ kör Spotify och lite stream-chat etc.

Hur får jag tillbaka SLI fokus till den primära skärmen - som givetvis är den som skall ha 3D acceleration?

Lägger med en liten bild som beskriver problemet:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/3616645/3dsli.png