Inlägg

Inlägg som winterkyla har skrivit i forumet
Av winterkyla
Skrivet av Herr K:

Jag har en HP Omen som fungerar fint med GTX 1060 på 6 GB, Intel Core I7 8750H, 16 GB RAM, 250 GB SSD + 1 TB mekanisk hårddisk, G Synch, etc. Samma som på denna länk för mer info: https://www.billigteknik.se/dator-med-stor-skarm/23238-hp-ome...

Kanske lite större och otympligare än vad du tänkt dig, men finns i Stockholm för upphämtning/avlämning och kan bli din betydligt billigare än för 8 000 kr - jag är bara glad om den kan komma till användning och om det är en smidig affär. Kan det vara något?

Edit: Läste just länken jag skrev lite närmare och insåg att det inte är exakt samma dator då min inte har någon optisk enhet men eh... Nära nog? Har du frågor om den får du så klart höra av dig

Fick du datorn såld? Om inte vad hade du tänkt för den? Mvh

Av winterkyla

Är laptopen kvar?

Av winterkyla

Är ssd:n kvar är jag intresserad av den.

Av winterkyla

Ifall den inte har de ökända släpningarna i skärmen som en del ex har haft och du har kvitto och giltig garanti bjuder jag 3500kr plus frakt för OP5.

Av winterkyla
Skrivet av elixyr:

Sen om man vänder på det så finns det personer som tror att 3-6 år gamla saker är värda "70%" av dåvarande nypris.

Har köpt och sålt i över 15 år på bla Sweclockers och Nordichardware. Som tumregel kan man Köra 70% av nypris om varan är aktuell och beroende på ålder skick osv.

Klart folk försöker alltid o få ut mest eller få köpa billigast när man vill sälja och köpa beg varor.

Lättast är ju att skita i annonser som man personligen tycker är dyra eller inte värt de priset annonsören sätter.

Lika så gör man en annons och blir kritiserad eller får skambud så väljer man helt enkelt att skita i det. Det är ju inte svårare än så!

Marknaden bestämmer ju lite också vad man kan väntas få för sina saker man säljer.
Efterfrågas tex. Grafikkort så får man kanske betala lite mer och få lite mer än vad "normalt" skulle säljas för.

70% av aktuellt nypris tycker jag är ett bra riktvärde för en begagnad vara med garanti kvar. Garantin ger ändå en viss trygghet. Visst finns det saker där är högt tryck efter.
Men att sälja tex en mobil som ny kostar 4995 för 4500kr+ tycker jag är ett skamerbjudande och ger man ett bud på 3500kr ses det säkert som ett skamerbjudande. Även om det är ett mer rimligt bud.

Skickades från m.sweclockers.com