Inlägg

Inlägg som jeffan97 har skrivit i forumet
Av jeffan97

Detta är bra för även här så blir spelen bara större med tiden även om det inte är så nu så kan det va en bra framtidssäkring.

För mig spelar det ingen roll då jag för det mesta använder Link och Virtual Desktop på min Quest 1 det då det var min motivering till att jag bara köpte 64 GB.

Använder dock Reverb G2 nu så blr inte så mycket av Quest längre.

Av jeffan97
Skrivet av Sando:

Enligt rykten presterar 6600 XT ungefär som 5700 XT, alltså ca 20-25% över 5600 XT. Jag skulle inte göra den uppgraderingen, speciellt eftersom priserna i butik lär ligga över 4000kr efter lanseringen.

Var väl inte jätte imponerande så då blir det att vänta på nästa generation istället.

Av jeffan97

Får se hur mycket bättre detta kort är än 5600XT som jag har just nu. Så läre nog bli att jag skaffar 7600XT.

Av jeffan97

Äntligen så fick man veta hur snubben gjorde det, alltid undrat hur han bar sig åt ända sen jag såg videon.

Av jeffan97

Tror de ens på produkten själva när de har pengarna men vill använda andras för att finansiera produkten?

Av jeffan97
Skrivet av niklasjh:

Ok, jag har inte spelat så många spel. Har provat en del men inte fallit i min smak.

För mig är Medal of Honor en av mina personliga favoriter i vr hittills.

Trots att det finns många brister med integrationen av objekt och hur de funkar så är det riktigt skoj.

Varför jag gillar de är nog intresset för 2 a världskriget. Det är nog lite som med filmer. En del anses som skit filmer men vissa älskar dom.

Varför jag tycker spelet är bra är nog för atmosfären.

Ps. Märkte att jag vill ha body tracking. När man ligger ner och tar skydd så kan man inte ta magasinet. Så får hoppas de kommer till Quest 2

Kommer aldrig att komma till Quest 2 däremot så kan du använda det om du kör det ihop med SteamVR. Medal of honor är ju ändå på steam så antingen att skaffa dessa som kommer väldigt snart. Eller bas stationer tillsammans med vive trackers.

Av jeffan97
Skrivet av Sysop:

Hur många år sa du?

Heh I mitt fall så är det nog mindre än så. Beställde min 3600 ca 1,5 år efter den lanserades.

Av jeffan97

När AM5 intågar så kan det nog mycket väl va dags för en uppgradering för då har det gått strax år efter jag gick från i3 6100 till R5 3600. Spännande tider och jag hoppas det blir lite bättre tillgång på kretar när den lanseras.

Av jeffan97

7/10 Det lönar sig att kolla på The 8-bit Guy

Av jeffan97
Skrivet av kimdahlvid:

Absolut, bara för du avinstallerar ett spel betyder inte att modsen till spelen avinstalleras, Scripthook blir inte avinstallerat för att du avinstallerar spelet. Din mod blir en separat tillägg till spelet som spelet inte vet om. Så tar du bort GTA filerna i installationsmappen kommer det definitivt att funka

Tack testar detta när jag kommer hem

Av jeffan97

GTA 5 vägrar starta efter att ha lagt till ett VR-mod även efter ominstallation av spelet

(Problemet löst) Det hjälpte att radera alla mappar för GTA och sedan göra en ominstallation!

Efter att ha installerat ett VR mod till GTA 5 då jag ville testa hur det kändes så vägra spelet att starta och får detta felmeddelande (se nedan), gjorde en vanlig ominstallation men får samma felmeddelande.

Gjorde allting enligt denna video visar (https://www.youtube.com/watch?v=P4QD_ggjrK8&t=302s) men funkade tydligen inte kanske för att jag inte använder Steam versionen av spelet. Men just nu vill jag bara kunna spela det alls så har ingen aning hur jag ska få det att funka. Kanske kan radering av alla GTA filer vara ett alternativ tro?

https://i.imgur.com/mItWxYA.png

Tack på förhand

Av jeffan97
Skrivet av Halldin:

Dom lyfter att Link med kabel fortfarande är det föredragna sättet för maximal kvalitet, laddning av enheten samtidigt som man spelar etc. Så förhoppningsvis anser dom sig inte vara färdiga med Link.

Nu vet jag inte om det bara är jag som har dålig kabel (original laddkabel för Quest 1) men det enda som händer är att den urladdad långsammare med Link då USB porten inte kan ge tillräckligt med ström och då är Virtual Desktop fortfarande att föredra då det fortfarande går att ladda den samtidigt utan att den urladdar föratt sedan kunna spela "för alltid". Enligt Oculus själva så verkar det inte gå att ladda enheten samtidigt som man använder Air Link vilket är helt värdelöst.

Av jeffan97

När/om detta blir standard så blir det att ersätta alla mina skärmar med Micro LED, avskyr verkligen LCD på grund av den kassa svärtan. Blev helt frälst av OLED då jag använder Oculus Quest och Micro LED kan bara bli bättre i och med ingen inbränning.

Av jeffan97

Jag bara antar att detta inte gäller Quest 1 för det nämndes inget om den från original artikeln jag läste ur igår. Väldigt dumt om så är fallet...

Av jeffan97

Kanske ska sluta ge bort alla spel gratis då Sarkasm

Av jeffan97

Det fina med dessa är ju att dem är standardiserade för de fläktar och slangar/rör som finns annars så hade nog vilken bilradiator som helst funkat lika bra med lite meck.

Av jeffan97

6/10 hade fått 7/10 om jag inte hade slarvat med frågan om det MS tangentbordet, jag hade ju ett Logitech G110 så jag vet ju hur den ser ut men tryckte likförbannat på den knappen. Å andra sidan fanns Steelseries siberia V2 redan 2006? Senast jag såg en sån i butik var väl 2015 tror jag.

Av jeffan97

Genshin Impact Launcher funkar inte trots att jag har spelet

Tjena

Efter att ha raderat launchern för Genshin Impact då desktop ikonen försvann så laddade jag ned launchern igen men efter att ha gjort det så säger den get game istället för play som den brukade, jag har redan spelet installerat så jag antar att jag måste avinstallera det och sedan installera det från launchern jag laddade ned. Problemet är bara att jag vet inte hur man avinstallerar spelet för det gick inte att göra genom kontrollpanelen, jag vill heller inte riskera att all min progress försvinner så jag tänker att jag frågar er om hur man gör innan jag göt något annat.

Tack på förhand

Av jeffan97

Full body tracking för under 1000 kronor, bara 180 grader men 360 är på väg! Vet inte om det finns inlägg om detta redan så jag chansar.

Extra kul att det är ett svenskt företag också.

https://www.stonx.me

Av jeffan97
Skrivet av MrNubcake:

Måste vara photoshop, tror knappast det kan existera hela 8 exemplar

Jodå men bara 8 exemplar totalt.