Inlägg

Inlägg som NitroTwister har skrivit i forumet
Av NitroTwister

Datorn hittar inte usb:n längre...

Har försökt allt typ men datorn vägrar att hitta några av mina usb tillbehör som tex webkameran. musen o digitalkameran. Det kommer bara upp en ruta där det står okänd enhet. Har testat att formatera om datorn och in med Windows XP Service Packs usb drivrutiner men inget funkar Jag använder Nforce 2...

Av NitroTwister

Re: ABB dator + NSFU = FUCK! HELP!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av DubbelV
Är det, som sagt i ca 3 andra trådar men utan respons, nån som kan ge ett hjälpande tips hur man kan fixa sin ABB dator som inte tar emot NSFU. Det bara crashar när man försöker starta det..! samma med Chaos Legion och Deus Ex 2 o BF1942 o sånna feta spel

Schysst om lite hjälp

Tage ffs

Av NitroTwister

Vissa lyckas ju

Av NitroTwister

Mjo desto mer vcore desto mer sliter det på prollen

Av NitroTwister

Barton 2500+

Av NitroTwister

Han ljuger....

Av NitroTwister
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Haricots
Filen är troligtvis bara korrupt, ta bort och ladda ner igen

Har testat att ladda ner flera gånger hjälper inte

Av NitroTwister

Service Pack 1a inte giltligt Win32 program?

Har nyss formaterat datorn o lagt in Win XP Pro. Har nyss tankat hem Service Pack 1a o när man startar de står det att det inte är ett giltligt Win32 program vad har nu hänt?

Av NitroTwister

Rädd att mitt R9700 Pro är sönder...

Hej det är så att jag igår skulle montera mitt vattenblock på mitt R9700 Pro. När jag tog bort orginalkylningen så såg jag att det satt en jobbig tejp på kärnan. Så jag tog en liten flat skruvmejsel o skrapade bort de lite försiktigt. Blev lite små små repor som knappt syns kan kärnan ha tagit skada av detta? Var kanske inte så smart gjort
Ha de bra

Av NitroTwister
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DataPrince
Hej!
Med anledning av ert inslag från Dataprince i Insider så önskar vi förklara våra rutiner och vår ståndpunkt eftersom vi anser att kritiken är orättfärdig på flera sätt.

För det första är det alltid problematiskt med dylika inslag eftersom felet bara är påhittat. När er utsände reporter fick frågan om hur felet yttrar sig så kanske ni inte tänkte på att det är av mycket stor vikt hur reportern/kunden svarar för att vi skall kunna göra en vettig första bedömning.

Om vi, som i detta fall, får in en dator med felbeskrivningen "död, utan bild", så vill man som reparatör inte riskera att förstöra den ytterligare genom att starta datorn. Istället byts nätdelen ut direkt. I de fall där nätdelen är trasig på en sådan dator, med felbeskrivningen "död, utan bild" riskerar man nämligen att ha sönder hela datorn, moderkort, hårddisk mm, genom att stoppa in kontakten. Er falska beskrivning är i sig den starkast bidragande orsaken till att nätaggregatet fick bytas ut. Detta är som sagt en säkerhetsåtgärd för att undvika större skador på datorn.

Vi tycker inte att det var konstigt att vi gjorde på det sättet. Om vi hade fått en annan felbeskrivning så hade det varit annorlunda. Andra datorfirmor, som fick besök av er reporter, fick en annan felbeskrivning. Att det kommer upp ett felmeddelande på skärmen. I de fallen kan man lugnt sätta på datorn. Vi tar inga risker med kunders datorer. Vi vill inte att datorn skall få ytterligare fel på grund av att vi slarvar eller gör fel när de lämnas in, speciellt om datorerna inte har garanti hos oss. Ingen vill att all information på hårddisken skall försvinna t.ex. Mycket hänger på felbeskrivningen.

När det gäller kostnaden så hänger den också ihop med föregående. Vi förnekar inte att vi tar betalt för felsökning och service men "ingreppet" hade ju varit mindre om uppgifterna varit korrekta från början.

MVH.
Data Prince Teknologi AB

Ni kan ju satsa på slammsugning istället

Av NitroTwister

Är Ûbernöjd med mitt

Av NitroTwister

Opera...

Av NitroTwister

Tanka hem bootvis

Av NitroTwister
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Liftaren
Kontrollpanelen -> Användare och lösenord -> fliken avancerat

Thanks

Av NitroTwister

Ctrl + alt + del inloggningsdialogen i Win2k?

Vet nån hur man slår på det? Alltså så att man måste trycka ctrl + alt + del för att kunna logga in i Win2k.
Ha de gött

Av NitroTwister

Fasen va nice

Av NitroTwister

Ivan

Av NitroTwister

Enligt Hardware.no fick dom upp kortet i 370/350 MHz (kärna/minne) utan nån extra kylning!

Av NitroTwister

Fick mitt idag

Av NitroTwister
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lutte
om det är en vridpott så kopplar du den till fancontrollern men om det är tempstyrd resistor så kortsluter du den bara

Ok det är en vridpott, så det blir inga som helst problem om man kopplar den till fancontrollern då?