Inlägg

Inlägg som ioVulture har skrivit i forumet
Av ioVulture
Skrivet av j.funny:

Marknaden är lite för dyr på cpu:er nu för tiden. Köpte en ny Ryzen R5 4500 och den har pci-4 för endast 890 med frakt

Det här mystiska köpet går ner med 100kr per gång du refererar till det.

Av ioVulture
Nytt bud: 700 kr plus frakt om stock fläkten följer med
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av ioVulture
Nytt bud: 500 kr plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av ioVulture

600 + frakt

Av ioVulture

3200 hämtar

Av ioVulture

3000, hämtar

Av ioVulture

1000kr för datorn

Av ioVulture

Drar tillbaka bud nu då det inte har hänt något och det var tänkt som en julklapp.

Av ioVulture

2200

2200, bor i uppsala men vi ha avslut så snart som möjligt.

Av ioVulture

Antingen var det en pga att det var en "företagsdator", men kom windows med musikvideorna Buddy holly av weezer, Wonderwall av Oasis och sen nåt mer? var inte det skumt?

EDIT: hah verkat vara på windows 95 skivorna generellt, skum grej. Jag minns inte hur man insåg att det fanns musikvideos på datorn, var dom en del av videomappen?

Av ioVulture

Är det fejkläder?

Av ioVulture

spontant så känns det som att man kan skaffa en modern mobil som har hdmi output å surfa därifrån

Av ioVulture

Sinclair ZX Spectrum+ , min brorsa å jag gjorde ett spel baserat på spelet finans. Problemet var att den laggade så att höll man inne S tangenten så kunde man sälja mer aktier än man hade.

Av ioVulture
Skrivet av Jacob:

Valet av operativsystem och programspråk är helt upp till er!

plus "Målet är att skriptet ska utföra åtgärder i syfte att komma in i rätt arbetsflöde."

Va handlar det här om??? skripta i C?

Av ioVulture

Har en 2600k å jag tycker nog att det är viktigare att "känna" sin dator än att kräma ur allt. Jag såg mycket större effekt när jag stängde av hyperthreading när jag spelade vissa spel än att bara klocka.

Av ioVulture

Jag är nog beroende av windows 10. När jag skulle köpa en ny jobbdator så insåg jag att den skulle komma med windows 7 eller 8 för det är det som jobbet har support på. Jag har uppgraderat till 10 själv på min "gamla" T420 så... no dice

Av ioVulture

Heroes 3 är ju nog bättre ändå.

Av ioVulture
Skrivet av backspace:

@ioVulture: Det där kan bli väldigt djupt vatten du beger dig ut på om man börjar syna vilken elektronik du har hemma och vem som tillverkat diverse komponenter.

Djupt vatten? Det är väl bara att ta ställning där man kan? Säkert har man en massa produkter som är tillverkade med barnarbetskraft osv... Jag säger bara att jag har svårt att känna sympati med företag öppet säljer pansarvagnar när dom känner sig orättvist behandlade oavsett anledning. Samma sak gäller svensk vapentillverkning.

Av ioVulture

Som fler har sagt så finns det nog en drös av bra tutorial sidor. Våga testa olika saker oavsett om det är nästa storsäljar app eller inte. Jag skulle också kunna tänka mig att det är som att lära sig ett språk. Det blir roligare om du kan applicera det på någon form av behov du har. Tänk också på att syntax(typ glosor/grammatik) kan man lära sig eller googla sig till och sen glömma bort 2 veckor senare. Det viktiga är att du förstår tänket, främst kring objektorientering, funktioner, variabler etc...

Lycka till!

Av ioVulture

Har en 24 tum + laptop men vill gå helt över till en surface 4. Kodar en del privat på en surface 2 och tycker att jag fokuserar bättre på mindre skärmar och har istället flera desktops.