Inlägg

Inlägg som Catchi har skrivit i forumet
Av Catchi

Fan vad gött! Man blir sällan besviken på Sweclockers forum nyttig tråd ! råkade precis ut för samma, plötsligt hittade jag ingen 3 pin på moderkortet :/ efter en del letande på Google hittade jag hit och jag tror att Deepcool Convertern bör hjälpa mig.

Av Catchi

Har själv som många använt mig slaviskt av Google i många år. Men efter att jag jobbat på ett projekt förra månaden och inte hitta info på Google kändes det nästan hopplöst. Plötsligt kom jag på det finns ju fler sökmotorer hehe. Jag Hittade det jag sökte efter vid första försöket på just Bing wow sa jag till mig själv och lovade i tysthet till mig själv att oftare använda andra sökmotorer 🙂 jag tror att många har blivit lata helt enkelt. Har även försökt använda Bing tidigare men som många andra skrivit fått helt konstiga resultat. Kan dom ha blivit bättre ?

Av Catchi

7200

Av Catchi

Har det på en 65" som hänger på vägg och det glöms ofta bort av oss här hemma. Dock har jag sänkt ljuset lite då det kändes för mycket med i vissa lägen. Ser jag på något intressant och högupplöst så tycker jag att det höjer överlag hela tv känslan till det lite bättre i vardagsrummet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Catchi

3850kr

Skickades från m.sweclockers.com

Av Catchi

Någon som har en aning om när betan kommer?

Skickades från m.sweclockers.com