Inlägg

Inlägg som Reftech har skrivit i forumet
Av Reftech
Skrivet av Massy:

Kändes ganska så meh. Gissningsöverklockning pga tidsbrist, man fick inte veta ex hur mycket hårddiskprestanda som vägs in i slutresultatet. Var det exempelvis mer prisvärt att ta 2 raidade SSD:er än att bara köra en eller var en mekanisk bäst då prestandan i 3DMark knappast påverkas och en mekanisk kostar mindre?

Själva tävlingen utfördes inte så grundligt (redovisades åtminstone inte) som man önskat vilket bidrog ytterligare till att hela spektaklet kändes som en lång reklamfilm.

Eller hur?! Alltså, jag satt och spekulerade i vad vinnardatorn skulle kosta (precis innan INET postade delarna färdigt). Och konstaterade att en dator för 25k, njaae... vem fan ids ens lägga dom pengarna. Man får ju en riktigt bra speldator för 5-6tusen om man plockar ihop materialet själv.
Och när dom dessutom väger "prestanda/krona" så hade man ju faktiskt kunnat få datorn mkt billigare om man struntat i SSD och bara tagit en mekanisk 250 giggare.
Näe, kul idé men hade kunnat utföras på ett betydligt bättre sätt.
Och att använda personal från huvudsponsorn som domare var ingen vidare bra idé i mina ögon :3

Av Reftech

tidspress?

Skrivet av Broken-arrow:

Ja var något rörigt program, men var ju också första gången Så inte lätta att få det bra första gången.

Var lite kul med den irriterande stämningen när vit lyckades slava bort drivers

Jaja verkar vara riktigt svårt att få ihop en dator på en timme. Har själv byggt bara i lugn och ro:)

Det var väl 90 min. Vet jag vad jag har till förfogande så är det väl gjort på 30-40 min inkl kabeldirigering. Men är man två pers som ska dela på utrymmet så tror jag det blir väldigt mkt pannkaka av det hela. Bättre att man i förväg gör upp vem som monterar och vem som kalibrerar Som personen som klippte upp handen med "plåttången" när han skulle dra kabel genom MBplåten... *suck*