Inlägg

Inlägg som feliixc har skrivit i forumet
Av feliixc

Ja, jag tänker mig det med. Men blev lite fundersam eftersom den har fungerat felfritt i 1 års tid och helt plötsligt börjar den att stänga av sig när man spelar.

Rekommenderar ni ny kylare?

Skrivet av Dracc:

Låter som att CPU eller GPU går varm.
Nätaggregatet kan vara slut också men det är inte en modell vars specifikationer skriker "undvik" åtminstone.

Skickades från m.sweclockers.com

Av feliixc

Nätagget heter coolmaster rs500-acab-b1, det är det enda jag sparade när jag köpte nya delar för 1 år sen. Detta nätagg är säkert 5 år gammalt.

Skrivet av panpo98:

Vi behöver HELA nätaggets namnet och ca ålder (ny, gammal). Tillsammans med namnet på grafikkortet kan man ibland avgöra hur troligt det är att den orsakar fel.

Vissa är kända för att vara bra. Andra kända för att vara budget eller skräp. Tex finns det BRA 400W nätagg som klarar av mer än skräp på 650W så att bara skriva 500W säger inte oss så mycket.

Skickades från m.sweclockers.com

Av feliixc

Dator stänger av och startar om när jag spelar

Hej.

Jag har på senare tid fått problem när jag gejmar. Datorn startar om när jag spelar. Datorn är ca 1 år gammal, har en i5 8600 processor, be quiet pure rock kylare, geforce gtx 1060 3gb, 500w nätaggregat. Datorn har funkat felfritt sen jag köpte den. Jag spelar bara dota2 så inget som kräver något speciellt. Tänkte först att processorn inte blev kyld tillräckligt så tog bort och la på lite ny kylpasta. Men har fortfarande samma problem. Någon som vet vad det kan vara för problem och vad jag kan göra åt det?

Av feliixc

Samsung smart-tv + smart view, problem

Hej hej!

Har nyligen köpt mig en samsung smart tv 48 tum, vet ej hela namnet på den.

Jag har en liten fråga. Jag använder mig a smart view som är samsungs egna program. När jag lägger in filmer i smart view så funkar det bra, alla format går utom de hd-filmer som är i mkv format. Hittade något program som man kunde konvertera om filmerna till annat format, men då stod det ist att det var för stor upplösning. Finns det något annat sätt att se filmer i 720/1080p. Jag kan inte så mycket om det här. Usb-minne/hårddisk? Eller kommer det inte heller att gå?

tack på förhand