Inlägg

Inlägg som Selinmartin har skrivit i forumet
Av Selinmartin

Jag stänger tråden nu och säljer minnena till Sunka med högsta budet.

Av Selinmartin

Julgranen har dragit tillbaka sitt bud och det gör att shrghi är högstbjudande med 550:- + frakt. Om inget annat händer under idag eller imorgon är det vinnande bud.

Av Selinmartin

32GB (4x8GB) Corsair Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 RAM-minnen

Tjenare!

Jag har precis bytt upp mina RAM-minnen och säljer därför av mina gamla stickor. Det är 4st 8GB-stickor (dvs. två set) av Corsair Vengance LPX 3200MHZ CL16 DDR4 --> CMK16X4M2B3200C16

Dessa ska vara konfigurerade enligt 16-18-18-36 1.36V ver. 4.32

De finns i Uppsala och hämtas lämpligen, men det kan gå att skicka - även om jag inte är supersugen på det då PostNord inte alltid är att lita på vad gäller ömtåliga paket.

Nypris 599:- per set --> https://www.webhallen.com/se/product/236943-Corsair-Vengeance...

Jag reserverar mig rätten att sälja till den jag vill eller inte alls.

Läs hela annonsen här

Av Selinmartin

Budar 500:- + frakt för

3x Noctua NF-A12x25 LS-PWM 120mm
2x Noctua NF-A15 140mm PWM

Av Selinmartin

Annonsen stängs nu 13:00 med högsta bud från @eismannen

Av Selinmartin

Annonsen stängs nu 13:00 med högsta bud från @Magnets

Av Selinmartin
Skrivet av FreddyL:

Jag drar tillbaka mitt bud på 2400

Tack för info!

Av Selinmartin

Annonsen stängs idag 13:00. Högsta bud är 2300 från @Magnets

Av Selinmartin

Annonsen stängs idag 13:00. Högsta bud är 1250 + frakt från @Eismannen.

Av Selinmartin

1000:- + frakt är högsta bud och jag håller annonsen öppen till söndag.

Av Selinmartin
Skrivet av Magnets:

Hej @Selinmartin,

Uppskattar din ärlighet. Namngivningen av dessa kort är onekligen rörig

Jag är fortsatt intresserad men ändrar mitt bud till 2300 kr då det inte är ett Super. Har full förståelse ifall du väljer att gå vidare med någon annan.

Tack! Det var en annan användare på forumet som gjorde mig uppmärksammad på det hela. Vill inte att någon känner sig lurad.

Ditt nya bud är rimligt och står kvar som högsta bud

Jag håller annonsen uppe till söndag.

Av Selinmartin

Hej igen alla intresserade!

Efter efterforskningar verkar det som att Palit namngav sina 2080 till 2080 Super innan serien med de "riktiga" superkorten kom ut. Detta har därför visat sig vara ett vanligt 2080 och inte ett 2080 Super.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för missförståendet, men det var först ikväll som jag upptäckte att det inte var det kort jag trodde det var trots märkning på kort och webhallens sida.

Med det sagt, @Magnets - är du fortsatt intresserad?

Av Selinmartin

Jag fick en fråga huruvida det faktiskt är ett 2080 super och inte ett 2080. Det är detta kort --> https://www.webhallen.com/se/product/291742-Palit-GeForce-RTX...

Bild nr. 4 visar på streckkoden på kortets baksida

Av Selinmartin

RTX 2080

Hej!

Säljer mitt Palit GeForce RTX 2080. Kortet funkar felfritt och jag har inte haft några problem alls med det. Jag säljer det då jag nu uppgraderat datorn.

Digitalt kvitto från Webhallen finns.

Kortet kan hämtas i Uppsala eller skickas.

Utgångspris 1500 :-

Edit* Palit döpte tydligen sina 2080 till 2080 Super innan serien med de "riktiga" superkorten kom ut. Detta är alltså inte ett 2080 Super som jag tidigare trott, utan ett vanligt 2080.

Jag ber om ursäkt för missförståndet.

Läs hela annonsen här

Av Selinmartin

Ryzen 7 3700X med Noctua NH-U9S

Hej!

Säljer av min gamla processor med kylare på grund av uppgradering av datorn. Den har funkat klockrent och kylaren har varit kanon.

Fästen för AM4-socket medföljer men jag har tyvärr inte kvar de fästen som fanns med för Intel. Osäker på om jag har kvar originalkylare i någon låda.

Digitalt kvitto från Inet finns.

Finns i Uppsala för upphämtning men kan också skickas.

Pris för allt startar på 900 :-

Läs hela annonsen här

Av Selinmartin
Skrivet av Oliver91:

Mitt coilwhine fanns inte där från dag 1, det har gradvis blivit värre...

Men spelar man något där fläktarna flåsar på så överröstas det.

Spelar mest CPU intensiva titlar så grafikkortet får aldrig riktigt sträcka på benen.

Hoppas du inte får problem att returnera, jag försökte ju skicka in mitt på lagning efter jag använt det i 2 månader ungefär men fick tillbaka det med standardsvaret att "inga fel kan hittas vid felsökning"

Har ju felsökt själv med detta nätagget och varken ett RTX 2080 Ti, RX 5700 XT eller ett GTX 970 coilwhinar med resten av komponenterna identiska.

Jaha, nu förstår jag! Nej det kan såklart bli svårare när det är använt en tid. Det vet jag inte hur det funkar. Har hört att de flesta inte tar tillbaka produkter vid reklamation pga coilwhine då produkten fortfarande funkar som den ska och att coilwhine alltid kan förväntas i viss mån. Vissa har sagt att de fick genom sina reklamationer för att coilwhinen var så otroligt påtaglig. Men vet inte hur lätt det är att bevisa heller.

Jag valde som sagt att returnera inom ångerrätt och inte för att reklamera eller reparera en "skadad" vara. Kan också tänka mig att Amazon får såna sjuka mängder med returer att de kanske har en lite lättare policy på det än många andra. Det tar helt enkelt för mycket tid och pengar att gå genom alla returer än att bara genomföra dem och forsätta sälja mer prylar.

Av Selinmartin
Skrivet av Oliver91:

Komplett

Har aldrig hört någon som lyckats göra retur på coilwhine kort till någon datorbutik utanför öppet köp förut.

Det handlar ju här endast om att returnera en vara inom öppet köp då jag inte var nöjd med den. Inte så att jag försökt reklamera den utan ångrar mitt köp. Antar det är så det fungerar på Amazon?

Tror att det går att skicka tillbaka varor man köpt online så länge de är i oförändrat skick och inom tidsramen för öppet köp. Sen har väl inte alla öppet köp då det inte finns lag på att man måste ha det och vet inte hur ångerrätt fungerar om man använt produkten :S

Av Selinmartin
Skrivet av Oliver91:

Exakt samma sak med mitt kort men redan försökt returnera det en gång till komplett och det är ej "defekt" då kortet fungerar felfritt förövrigt...

Lyckas du bli av med ditt? du kanske har öppet köp?

Vart köpte du det från? Jag fyllde i på Amazon att det var defekt och att jag ville returnera det bara. Fick mail att de hade accepterat min returneringsförfrågan och att de skulle återbetala mig så snart de fått tillbaka varan :S

Av Selinmartin
Skrivet av Oliver91:

Mycket fint, önskar att jag också hade ett 4070 Ti super istället för mitt RX 6950 XT coilwhinar något brutalt, samma som du upplevde med ditt AMD kort antar jag?

Man blir ju inte sugen på att köpa ett till iallafall.

Ja det var verkligen stor skillnad mellan korten. Men det är ju helt klart en annan prislapp med. När jag först testade 7900XT-kortet trodde jag först det var trasigt för det lät så jävligt. Bytte pitch när fps-en ändrades men lika starkt...

Jag hade gärna kört på det och jag gillade Adrenaline faktiskt. Men det var verkligen inte något som gick att ignorera i ljudväg.

Av Selinmartin
Skrivet av Oliver91:

Du ska göra samma uppgradering som jag gjorde, min dator var identisk till din i 2019 mer än att jag hade ett RX 5700 XT, jag uppgraderade med R7 5800X3D och ett RX 6950 XT.

Så ny CPU och GPU sen är du tillbaka i racet igen, spelar i 1440p 144hz med bra FPS

Hej!

Antar att du inte läst tråden

Uppgraderade till 5800X3D och 4070 Ti Super (efter att ha fått ett måndagsexemplar av 7900XT). Väntar på Peerless Assasin och sen borde det vara coolers!