Inlägg

Inlägg som Prost har skrivit i forumet
Av Prost

Jag kan betala 1000kr +frakt

Av Prost

Starfield release.

"Äntligen release, nu är det dags att utforska galaxen! WOHOOO!!
Verkar rätt avancerat det här...

.. låt oss kolla lite närmare, ser en cool planet där borta! Tänk att utveckligen startade redan 2015. Det är mycket som..

..hinner hända på åtta år..."

Av Prost

Samma sak hände med ett tidigare RTX 3090 jag hade, reklamerade den och fick en återbetalning. Om du googlar så finner du många trådar om grafikkort från RTX 3000 -serien som haft thermal pads av dålig kvalitet som måste bytas. Jag hade redan beställt nya thermal pads innan jag beslöt mig att reklamera istället då jag ändå hade garanti kvar.

Av Prost

Voodoo 2 utan tvekan!

Av Prost

Utmärkt design! Ser ut som att förpackningen smältit av värmen vilket borde passa utmärkt för denna processorn..

Av Prost

Köpte en härifrån https://www.hifiexperience.se/produkter/kablar/ovrigakablar/h...

Dock ej 10m modellen utan 5 meter räckte för mig.

Av Prost

Priset sänkt till 2000kr!

Av Prost

Är det verkligen ingen som är intresserad av detta fina paket?

Av Prost

Ingen som är intresserad?

Av Prost

SE HIT! Chippad Gamecube med extra allt! Bland annat HDMI adapter!

Det ni ser på bilderna ingår. Tre handkontroller varav en är i helt fabriksnytt skick! HDMI adaptern som följer med är denna. Minneskort, sd-kort, nätadapter och HDMI kabel följer med samt givetvis Swiss -skivan i maskinen.

Kolla in bilderna så att ni ser allt som ingår. Skicka PM om det uppstår några frågor.

Detta är min sida på Tradera om ni vill kolla in mina omdömen.

Budgivning börjar från 2500 SEK.

Kan skickas eller hämtas från Borås.

Läs hela annonsen här

Av Prost

@Twister86: Det är kompatibelt med SSD. Dock gäller det just för modellen i fråga: "Klarar 2,5" hårddiskar med max 1TB kapacitet och 3,5" hårddiskar med max 4TB kapacitet."

Finns dock flera varianter i olika nätbutiker: https://www.google.com/search?q=klona+h%C3%A5rddisk&source=ln...

Av Prost
Av Prost

Fint! Nu har jag bara ett par inlägg kvar innan jag kan lägga upp annonser.

Av Prost

Om du är beredd att betala 300kr per månad så skulle jag rekommendera en sån här för 399kr. Har en liknande modell hemma och den har fungerat alldeles utmärkt! Mer användarvänligt kan det inte bli heller.

Av Prost

Folk (inklusive jag) kommer väl att det mesta därifrån Om det nu blir billigare. När sedan andra svenska kedjor dött ut så kommer vi alla att beklaga över det och önska att de fanns kvar..

Av Prost

Jag älskade ettan, spelade hur många timmar som helst när jag kom hem från skolan (högstadiet). Spelade igenom första delen av SC2 med Terran men tröttnade sedan under Zerg -kampanjen. :-/

Av Prost

Har möblerat och därmed flyttat på min emulator -dator.

Av Prost

Beror på spel. FPS blir oftast 1080p för att nå 120hz, kör givetvis högre upplösningar om det går att nå samma fps. Äventyrsspel kan vara helt ok i 60hz dock med 4K.

Av Prost

Det här är mitt första inlägg.

Av Prost

Grafikkortet gör överlägset störst skillnad för spel. Men samtidigt så behöver man oftast inte byta processor alls lika ofta för att hänga med, då kan det möjligen vara "bättre" att skaffa en bättre processor och kanske ett grafikkort som inte tillhör det absoluta toppskiktet. Då kan man efter ett tag uppgradera grafikkortet för halva priset jämfört med det som var i topp just då du skaffade datorn och den gamla kan man alltid sälja på tradera etc. Men vill du ha bästa möjliga grafik just nu så bör du skaffa ett dyrt grafikkort direkt.