Inlägg

Inlägg som FreakyThing har skrivit i forumet
Av FreakyThing

Garanterat LG 65C1

Av FreakyThing

La upp ett gtx 970 Strix I mars, mest bara för att det låg här hemma och eftersom jag hade lyckats köpa ett 3080. Hade förväntat mig 500kr, men det sluta på 1400kr.

Av FreakyThing
Skrivet av Trunk:

Finns legitima anledningar att bojkotta amazon men om man inte bryr sig om dem finns ingen anledning att inte köpa från amazon.

Om en högtalare är defekt så blir det förstås lite omständigare att skicka tillbaka den med tanke på frakten. Men däremot behöver man som köpare inte känna oro över att bli blåst eller dyl. Amazon är enligt min erfarenhet väldigt måna om sina kunder. Mer så än sina säljare i vissa fall.

Är det ett par Dali du ska köpa, vilka då? Är själv sugen på Oberon 5 eller 7. Har haft lite koll på dem under något halvår för att se om de sjunker i pris men trots flera reor hos hifiklubben ligger de stadigt i pris. Kanske blir ett köp efter sommarjobbet.

Okok, precis. Rädd att paketet ska vara väl kantstött när det kommer fram och ev skador på själva högtalarna. Ajemen, var inne och provlyssna på oberon 5. Fantastiskt ljud. Dock får inte hifi in leverans förrens I augusti och hade ju gärna haft dom till semestern!

Skrivet av runicgol:

Du köper inte från Amazon, du köper från en annan butik i deras marketplace. Amazon agerar bara mellanhand. Undvik alla butiker om det inte är från Amazon själva. Du har ingen garanti förutom ett "köparskydd" om att produkten ska vara som utlovad. Dessutom så är butiken nyligen lanserad och utan feedback dvs 99% scam.

Amazon har en fantastisk kundservice men endast om du köper direkt från dem själva. Annars kommer de bara hänvisa dig till säljaren vid garantiärenden.

Jo men precis. Står att de säljs av ACR men fraktas av Amazon. Det gjorde mig lite förvirrad över vilka som då står för ev fel

Av FreakyThing

Beställa högtalare från amazon?...

Hej!

Jag är helt grön när det gäller amazon och vet inte riktigt hur jag ska tänka.
Var inne på hifi klubben och lyssna ut ett par högtalare som föll mig i smaken, däremot får de inte in dom förrens i mitten av augusti. Sökte runt lite och hitta samma par på amazon, plus fem hundringen mindre. Dock är det från en butik i Tyskland.. Fina omdömen och inget verkar konstigt, men beställa ett par högtalare för ca 9000 kr vet jag inte om det är så smart, eller om det faktiskt är som att handla från vilken svensk butik som helst? Garantier, skadad vid leverans? Hur ser det ut?

butikens sida
https://www.amazon.se/sp?_encoding=UTF8&asin=&isAmazonFulfill...

facebook för sidan
https://www.facebook.com/AcrAllendorf/

Av FreakyThing

Jag hade en q950t hemma i cirka 20 dagar innan den åkte tillbaka. Den är fantastiskt till film med sitt sorround! Låter det som ljuden kommer ovanför... Nja, jag upplevde det aldrig så, och speciellt inte från själva soundbaren. Anledningen att jag retunera var att den i mina öron totalt föll när det gällde musik. Provade både spotify och tidal hifi men blev helt enkelt inte nöjd. Men är det soundbar man vill ha så hittar du nog inget bättre all around system. För min del blir det ett par riktiga högtalare istället.

Av FreakyThing
Skrivet av Karazhan:

Så var min PS5 såld. Som jag tidigare skrivit så har jag väntat på den i ett år, samt blev det problem med leveransen. La ut den på blocket och inom en dag hade jag fått ett flertal bud och tillslut landade det på 9300 kronor. Var helt redo att sälja den för ca 7500 som jag la ut den för men folk är som galna. Är ingen skalper då det inte var tänkt att sälja den (pengaproblem) men med dessa priser så förstår man varför folk gör det.

Fast å andra sidan kunde du bara retunerat. 🤔
Men förstår tanken, pengar är alltid kul 😆

Av FreakyThing

MM Orderbekräftelse: 2021-04-23 kl 16:48
MM Leveransbekräftelse: skickad 12:08

Av FreakyThing

Sen tidigare erfarenheter av mediamarkts ''Leverans påbörjad'' så står det så oavsett om man får produkten om 2 dagar eller om 2 månader. Så jag tror inte det betyder mer än att beställningen är mottagen.

Av FreakyThing

Fick grattis till vinst från media markt 15:25

Av FreakyThing
Skrivet av snajk:

Här var det bara att koppla in datorn i fiberomvandlaren, sen hamnade man på en portal där man fick välja bland alla leverantörer, valde, skrev in uppgifter och så och sen var det igång.

Samma här! Tog inte mer än 15-20min innan allting var igång och man kunde använda internet.

Av FreakyThing

Då plinga telefonen precis till att kortet finns att hämta i instaboxen på affären. Beställt från netonnet 😁

Av FreakyThing
Skrivet av MrB123:

satt just å deppa att jag inte fick ett kort i 30e batchen
så Pling sa telefonen

"Vi har fått info om ett paket från Netonnet till Instabox Telefonplan ICA Supermarket. Netonnet har begärt att vi verifierar din identitet. Det gör du enkelt med BankID på länken nedan. Frågor? Besvara bara detta sms!"

Skrivet av Blacksheep:

vilket kort från netonet hade du beställt, och vilket datum?

Samma här. Gav upp på alla andra hemsidor på release dagen, men kände på kvällen att jag ändå ville säkra ett kort för 7900kr, så får det komma när det kommer. Så 19:27 la jag beställning på Rtx3080 3x Ventus OC och har nu fått sms om att det är skickat och landar på torsdag. Nu i efterhand verkar det som priset stannar på 7900kr, på dessa. Hade väl egentligen velat ha TUF istället