Inlägg

Inlägg som KeiNo har skrivit i forumet
Av KeiNo

Annonsen är avslutad

Av KeiNo
Skrivet av timpangoeselite:

1400+frakt

1700+frakt

Av KeiNo

Nedrans! Vart fanns denna informationen när jag köpte mina 🤦🏼‍♂️

Av KeiNo

Apple Airpods Pro Magsafe

Efter mycket om och men så har jag till slut kommit fram till att mina öron är för bångstyriga för denna typ av lurar, så nu får de säljas!
Inköpa på MediaMarkt Helsingborg 1/3-22, kvitto finns.
Det som ingår är
Lurarna
Magsafe-case
Samtliga Kuddar Samt 2 par Memory Foam-kuddar i S och M
Kartong.
Caset har väl lite småmärken eftersom det har legat i fickan(vilken skräll - jag vet!)
Kommer självklart se till att rengöra allt så noga det bara går inför försäljning.
Nya proppar kostar 95 spänn på Apple så skulle väl rekommendera att köpa nya isåfall om man vill vara supernoga.
Tänker mig 2.000 kr för dem. Hämta på plats går före att skickas.

Läs hela annonsen här

Av KeiNo

Har ett par Airpods Pro 2021 som jag är i tankarna av att sälja, sparsamt använda då jag hade förhoppningar om att mina öron skulle klara av sådana lurar, men efter lite om och men så får jag erkänna mig besegrad och återgå till over-ear lurar istället.. Köptes på Mediamarkt Helsingborg 3 januari i år. Har även köpt extra Memory Foam-kuddar i small och medium, dock aldrig testat. Hojta om du är intresserad så kan vi prata pris efter det isåfall

Av KeiNo

Ah okey, vad säger du om 900kr+frakt?

Av KeiNo
Skrivet av crazysanta:

Yes, kvittot är från Inet (budet är dock för lågt)

Är det magsafe versionen?

Av KeiNo

Vet inte om du missat min fråga - finns kvitto på AirPods pro? Florerar så mycket fakelurar så är mest därför jag frågar.

Av KeiNo
Skrivet av KeiNo:

Finns kvitto på AirPods pro? Isåfall budar jag 1000 kr + frakt.

Läste fel på året, 800 kr ändrar jag budet till!

Av KeiNo

Finns kvitto på AirPods pro? Isåfall budar jag 1000 kr + frakt.

Av KeiNo

Sonos Play 5

Hejsan!
Säljer nu av denna fina samt väldigt sparsamt använda högtalare då den senaste året blivit överflödig i mitt hem.
Finns i Helsingborg men kan tas med till Ängelholm om de är som så.
Föredrar avhämtning/mötas upp före frakt.

Läs hela annonsen här

Av KeiNo
Skrivet av Mindfighter:

Nä, men hade gärna sluppit att de fina köksknivarna körs i diskmaskinen här hemma... (jag handdiskar och slipar, övriga skiter fullkomligt i att ta hand om dom, men uppskattar konstigt nog att de är vassa... go figure! )

+1 på denna!

Av KeiNo

Håller på med lite extremsport, brukar väcka min sambo lite tidigare än hennes alarm ringer.

Av KeiNo
Skrivet av Icetec:

Det är ingen större skillnad prestandamässigt på en begagnad Omega eller en splitterny Patek Phillipe heller, förutom att den senare tillverkas i mycket färre exemplar och har ett bättre rykte. Sen är det enorm skillnad mellan tangentborden som nämnts jämfört med ditt Logitech, men sinsemellan är det ingen skillnad på ett tangentbord för 5000kr eller ett för 60000kr. Speciellt inte tangentbordet som nämnts, med tanke på att det kostade 5000kr att köpa ett nytt exemplar (men det fanns inte speciellt många, varav begagnatpriset skjuter i höjden).

Jo hela grejen med efterfrågan förstår jag, är väl lite fascinerad över att marknaden på limited edition tangentbord var så pass. Man kan väl säga att det är min okunskap i frågan som gör det hela fascinerande!
Aja, ska inte stanna mer OT, var mest nyfiken!

Av KeiNo
Skrivet av StuntmanMike:

Nope, du får samma kvalité för ~5k.

Så det är bara en fråga om design då? Ursäkta alla mina frågor men tycker det är fascinerande när vanliga grejer skjuter iväg helt absurt i pris utan att faktiskt ha något vidare större fördel maskinellt eller sådär..
Tyckte mitt Logitech G915 Tactile var snordyrt, men ligger ju rätt mycket i lä känner jag på den punkten tydligen.

Av KeiNo
Skrivet av StuntmanMike:

Du kan även se det mer som en samlarobjekt i stil med antikviteter eller Pokémon-kort än ett tangentbord.

Så rent krasst så har ett tangentbord för 28-60k ingen större prestandaskillnad? Inga brytare som är next gen hyper deluxe eller nå sådant?

Av KeiNo
Skrivet av Emir013:

Om vi talar extrem ogrundad hype där man betalar för logotypen snarare än något annat så skulle jag nog säga att TGR Alice är en bättre kandidat. Eftermarknadspriset är numer ÖVER 60000kr. Jag sålde mitt till en vän för "endast" 28-tusen, dvs hälften av eftermarknadsvärdet pga att jag ogärna säljer till en obekant när det rör en sån summa pengar.

Här är en bild på mitt alice, ett relativt tråkigt och "simpelt" custom om man bortser från layouten:
https://i.imgur.com/9gzk9JF.jpg

Jane V2 CE är väluttänkt och förtjänar en prislapp som toppar marknaden i mitt tycke. Då har jag ändå provat det mesta som finns i customväg...
https://i.imgur.com/e7GJUMA.jpg

Håll utkik efter kommande tangentbordsmeetups här i sverige, jag brukar ta med mig tangentborden dit så det är fritt fram att prova och bedöma själv!

För en som bara snubblade in i tråden, hur kan ett tangentbord vara så dyrt?

Av KeiNo

Ringde och beställde Telia fiber idag vid lunch, kopplade precis in mig och allt bara funkar klockrent, inget packet loss eller nå! Äntligen känns livet värt att leva igen! <3 haha!

Av KeiNo

Ah, jag var nog lite otydlig, jag har comhems egna modem, men jag har ju även en egen router/modem men som jag ej har kopplat in än.
Ska ta och testa brygga i helgen för att se vad som händer.

Av KeiNo
Skrivet av Lagers:

Det du kan göra tills du byter till Telia Fiber är om du har en router över att du bryggar Comhems modem och kör med en annan router. Förr när jag hade Comhem hade modemen problem i själva switchen i modemet som gjorde packetloss. När jag gjorde så hade jag knappt aldrig problem längre. Telia är dyra men ha koll runt Black Friday, jag och många fler på SweC har lyckats få ner priset flera gånger när de kör en Black Friday kampanj. Jag betalar 299:- istället för 699:- på 500mbit.

Har eget modem, men om det är ett signalfel så känns de väl ändå som att en brygga inte kommer göra något större skillnad, men visst, att prova går ju alltid!

Angående priset på Telia, jag har flyttat en hel del senaste åren vilket gjort att jag alltid kört obundet, därav det dyra priset tänker jag, de har kampanj just nu på 229 tror jag det var, dock kan vi bara ha 100/100 i huset.