Inlägg

Inlägg som Thundergrill har skrivit i forumet
Av Thundergrill
Skrivet av OC-banan:

Jag tycker inte det gör dig till ett asshole. Och jag brukar ofta tycka dom som vinner inte var dom bästa (gillar dock 1an här väldigt mycket). Men måste tyvärr säga att jag håller med redaktionens val ifrån dina. Första bilden må vara "snyggare" designmässigt men jag gillade ändå redaktionens mer då allt syns tydligare och bilden var mysigare på något sätt.

Och med den andra håller jag även med där. Tyckte bidraget var ganska dåligt, VÄLDIGT simpel vikingahjälm. Det som dock gjorde det bättre än ditt bidrag enligt mig är att den passar otroligt bra på personen som ser ut som en stereotypisk viking. Så även om jag inte tyckte det bidraget borde ha vunnit så kan jag ändå förstå redaktionens val att i alla fall ta det istället för ditt.

Det är bara vad jag tycker Men det visar att folk tycker olika och varför folk ibland vinner som många kanske inte tyckte borde ha vunnit.

Jag förstår hur du tänker och jag uppskattar din ärlighet.
Men du tog upp en sak som är lite av min poäng, nämligen följande "Det som dock gjorde det bättre än ditt bidrag enligt mig är att den passar otroligt bra på personen som ser ut som en stereotypisk viking."
Detta borde ju i en tävling vars mål är att vika foliehatt vara ytterst orelevant, då det inte har någonting med tävlingskriterierna att göra.
Ta som ett exempel att instruktionerna säger vi ska göra en tomtesläde och ett av bidragen är ihopsmetat på två min, men han äger ett gäng renar han har med i bilden. Renarna har ingenting med tävlingen att göra, även om julkännslan skulle bli mer geniun. Håller man sig inte till sina egna instruktioner så finns det ingen anledning att ha dem.
Det är snarare det jag stör mig på.

Detta är som du säger inget nytt fenomen tyvärr, då tävlingarna genom åren varit genomsyrade av samma problem.
Exempelvis så fanns en tävling för ett bra tag sedan då man skulle hjälpa till att designa ett nytt grafikkort, vilket gav en hel del innovativa och genomtänkta förslag, som faktiskt fungerade i verkligheten. Men där vinnaren hade bakat ett tårta som såg ut som ett "grafikkort" i ugnen.

Kan tävlingarna i framtiden hålla sig till sina egna regler, så kommer det inte heller finnas personer som mig med synpunkter på hur de sköts.

Men som sagt, jag uppskattar din ärlighet.

Av Thundergrill
Skrivet av philipborg:

@Thundergrill's inlägg är min personliga favorit. Sådan hängivenhet är sällsynt.

Otroligt roligt att höra, det värmer!
Men jag gör nog inga fler bidrag då tävlingarna är fullständigt befängda när det gäller resultaten.
Jag är inte sur ledsen över att jag inte kommer på förstaplats, men jag blir otroligt förvirrad när jag hamnar bakom bidrag som är mycket sämre rent designmässigt och i slutresultat.

http://i.imgur.com/00HFwJF.jpg

http://i.imgur.com/k1iMwkg.jpg

All heder till dessa deltagare som varit med och tävlat, men med stor risk att utpeka mig själv som ett as lyder min fråga.
Vad gör mina bidrag sämre än dessa två?

Jag tar på mig titeln som asshole för tillfället, men jag tror detta är en viktig sak att ta upp, förutsatt att man vill få in bidrag där folk ansträngt sig lite och inte bara slänger ihop nått smet och hoppas på det bästa.

Av Thundergrill

Grattis mannen!
Vi körde på ett bra tema du och jag. ^^

Vart kan jag hitta din stream?

Skrivet av TheWolfbane:

HOLY MOLY.... Awesome... Tackar SweC och Folket ;O)

4 dagar ifrån min födelsedag. Nice timing.

hehe... Får höra det en hel del när jag streamar....

Av Thundergrill

Thundergrills Human Transmutation Circle Super Duper Computer Fixit All Magical Circle of Tech Support and Philosophers Stone

http://i.imgur.com/mdB5b60.jpg

Då min mjukvara är förorenad av skadlig kod och min hårdvara ruttnar, hade jag hade inget val än att beröva mitt livs kärlek dess komponenter. Lika mycket som jag hatar att erkänna det, så är det ändå sant att min dator är en del av mig, och därför kan jag inte låta henne dö. För att säkerställa mig och min älskades framtida välbefinnande och lycka, har drastiska åtgärder vidtagits.

Jag lyckades stjäla hitta Granavans min gamla Grimoire, som hade gömts undan på grund av dess innehåll.
Transmutationscikeln på marken är gjord av krita efter anvisningarna i boken och kommer kanalisera den magiska energin till sin centrum, och bygga upp min älskade till sina forna glansdagar.

Det är uppenbart varför bokens innehåll krävde att döljas Jag undrar varför den var gömd i första hand, eftersom en Human Transmutation Circle är en fara för oss alla eftersom Super Duper Computer Fixit Alla Magical Circle of tech support kan återställa vilken dator som helst till sin forna glans genom mörka och förbjuden magi med en enkel besvärjelse, till ett enormt och hemsk pris och lite till inget pris.

För att erhålla eller skapa något, måste något av lika värde offras eller förstöras.
Tur för mig att jag har fått tag i De Vises Sten, en magisk sten genomsyrad av erövrade själar fylld med magiskt enhörningsdamm, som kan användas i utbyte mot själarna i stenen utan konsekvenser.

Vid oförutsedda åtgärder som orsakats av transmutationen, har jag beslutat att klä mig i mitt finaste svarta sänglakan som en magisk sköld och min gamla släktklenod, en vikingahatt gjord i folie för att skydda mig.

Låt transmutation börja!

Tråkigt nog släcktes själarna i stenen innan transmutation av nätaggregatet och processorkylaren avslutades.
Dessa två hoppas jag nu kunna trolla fram via internet istället.

Mvh
Thundergrill.

----------------------------------------------------------------------------
Länk till konstruktion av cirkeln, tog mellan 1 till 2 timmar att rita kalaset.
http://i.imgur.com/XfcIN7x.jpg

Ytterligare bilder på "transmutationen"
http://i.imgur.com/cSY6SHP.jpg
http://i.imgur.com/OxnEZ83.jpg
http://i.imgur.com/DrRErII.jpg
http://i.imgur.com/bN4QmTM.jpg

Av Thundergrill

Syftet Thundergrill anti virus X9000 T3 Thor Edition förklaras i följande rim:

För att skydda burken
från skurken
och den kommande attacken
viker jag den beskyddande vikaingahatten.

Och med Tors styrka
vill jag yrka
att burkens säkerhet är värd att dyrka!

http://i.imgur.com/dZEVCIh.jpg

Materialet som använts är två rullar med ICA's egna foliepapper och hatten består av 7 delar som kramat och vikits ihop.

Del 1 (Turkos)
Jag klippte pappret så att jag fick flera 4 meter långa foliebitar, som jag sedan vek 4 gånger och sedan formade runt en popcornskål, vilket var ganska nära huvudets passform.
Basen är därmed klar.

Del 2 (Grön)
Därefter var det dags att vika 4 meter foliepapper 4 gånger, men sedan två gånger på längden och applicera över basen och vikas in under hatten för fäste.

Del 3 (Orange)
Fyra stycken 4 meter långa foliepapper, alla vikta på längden 8 gånger vardera och sedan ihopflätade för dekoration och invikt likt exempel ovan.

Del 4 (Blå)
För ytterligare fäste och dekoration gjordes samma sak på kanten av hatten, för att sedan vikas in och klämmas fast för fäste.

Del 5 (Röd)
Hornen gjordes genom att klippa hål i hjälmen och trycka in en jävla massa ihopklämt och knådat folie för att göra en bas för resten av hornen att vikas runt. När tillräckligt mycket folie vikts och knådats och hornen såg bra ut böjdes de till önskad vinkel.

Del 6 (Gul)
Kortfattat en ansiktsmask som är invikt under del 4 för fäste.
Masken är gjort av 5 meter folie vikt 10 gånger med utklippta ögonhål.

Del 7 (Lila)
Enkelt nässkydd av resterande folie.

http://i.imgur.com/aCBFhAg.jpg

http://i.imgur.com/UnI76Ek.jpg

http://i.imgur.com/bfXueJC.jpg

Notera de fina flätorna vilket var ett pain in the ass att fläta.

http://i.imgur.com/TD1wKYh.jpg

Hammaren är dock inte en seriös del av bidraget, då den är gjord av en kartongrulle och ett juicepaket inlindat i folie.

Tack för mig.

http://i.imgur.com/s6lgtsb.jpg

http://i.imgur.com/t1XeAlr.jpg