Inlägg

Inlägg som Nicknickname har skrivit i forumet
Av Nicknickname

ION Block Rocker

@Lifooz:

Jag var nöjd med ION Block Rocker Ganska prisvärd, kostar runt 1500 kr. Ses shysssssst ut (IMHO ), har bra ljud och starkt batteri, ingångar bl.a. för en mic och en elgura (lr annat instr), en utgång för att koppla med andra högtalare. Karaoke lr disco party - passar för allt. Inbyggda hjul och bekvämt handtag. Numera finns modeller med BT, jag hade en gammal model utan BT. Funkade utmärkt med sladd eller iPhone - iPad dock station (dessutom kunde min Block Rocker ladda mobilen ! ).

Av Nicknickname
Skrivet av tazk3n:

Litet test på hur den fungerar! Stativet var lite ostadigt men fungerar. Bäst var utan stativ på marken. ska nog fixa fötter till den också.
https://youtu.be/lxbbdvjaj3c

Du kan lösa problemet med ostadlighet med Tripod Stone Bag Det kanske är bra ide för DIY oxå

Av Nicknickname
Skrivet av MclarenII:

När jag höll på lite mer med foto så använde jag mig av http://www.moderskeppet.se/
Vill minnas dem som väldigt pedagogiska.

+1

Jag tror att http://www.moderskeppet.se/ är jättebra för nybörjare.

Av Nicknickname

@JJ72:

Undantagshantering behövs oxå, tror jag Försök att inmata bokstav eller ngn annan symbol utan integer

public static void main(String[] args) () throws InputMismatchException { // din kod; try{ // alla scan.nextInt() här; } catch (InputMismatchException e){ //satser; }

Du kan använda while(true) with return variabelnNamn och continue i catch
Två loops, en för varje variabelns inmatning.

Av Nicknickname

Undantagshantering

@sebbeharry:

Det är bra ide att skapa och hantera en Exception. Om ngn line med åldern ska innehålla t.ex. bokstav, ska programmet krashas under parsing.

try { //din kod med parsing; } catch (NumberFormatException e) { // satser; }

annars hasNextDouble() innan parsing (om du ska använda Scanner och vill inte thraw exceptions )

Vad tycker du ?
Eller det finns ngn "check" av variabelns typ under inmatning ?

Av Nicknickname

Min erfarenhet

Skrivet av bensinspade:

Har ett steelseries V2 siberia som inte fungerar, har provat alla ingångar som finns ( både fram och bak) har även provat med olika inställningar på datorn, även olika Hz, det som inte fungerar är micen, varken skype eller nåot annat fungerar. Om det är någon här som har haft samma problem och lyckats lösa de, så är jag tacksam för info och hjälp!

//Adrian

Hej !

Hade samma problem med mic i mina Siberia V2 USB. Efter felsökning med multimeter hittade jag dålig kontakt i en kabel som går till den vänstra luren. Inne kabeln knytad i en knut, och inne i knyt var trasig en av trådarna. Jag förkortade kabel och resolder den. Defekter försvann, men jag måste säga att det var svårt att löda pga det är svårt att ta bort isoleringen på trådarna.

Det är nödvändigt att ta isär den vänstra hörluren, det kräver både tid och tålamod ( och tunn Phillips skruvmejsel oxå )

Lycka till !