Inlägg

Inlägg som anon264921 har skrivit i forumet
Av anon264921

Tack för alla svar, nu vet jag vad gäller.

Av anon264921

@pv2b: Tjena,

Har fått inbrända linjer i mitten av skärmen som ej går bort samt att skärmen strular vid uppstart när det körs i 144hz, innefattar dessa problem ursprungsfel ?

Av anon264921

Komplett, reklamation hänvisar till ursprungstillverkare, vad gäller ?

Hej,

Reklamerade en skärm till kompletts kundsupport då några fel uppstått, eftersom garantin har gått ut hänvisar dem mig att kontakta skärmtillverkaren (Samsung). Några frågor;

Är det verkligen rätt att jag ska kontakta Samsung då jag köpte skärmen från komplett, ska inte dem skötta reklamationsärendet åt mig?

Då reklamationsrätten för varan snart går ut, gäller 3 års från den dagen man beställde eller från och med den dagen vara fanns tillgänglig för upphämtning hos postombud ?

Tacksam för svar,

Av anon264921

@RazerEeek:

Tjena, jag kan hjälpa dig sätta ihop något.

Ska windows ingå, något speciellt färgtema ? Vill han ha chassi med härdat glas så att komponenterna syns?

Av anon264921

@Svensktiger:

Hej,

Tack för ditt svar. Har provat att göra som du sa med kablen, tyvärr fixa det inte problemet. Bilden jag tog är från google det är därför bilden visar en bärbar då jag ej kunde fota min egen.

Då verkar det vara skärmen som är problemet? Ingen annan som har en idé ?

Av anon264921

Horisontella linjer i mitten av datorskärmen.

Tjena,

Behöver lite hjälp, har fått några horisontella linjer i mitten utav datorskärmen. Ser ungefär ut som bilden nedan, men bara hälften och lite mindre synliga.

http://forumbilder.se/H7H4D/asdasdasdasdasd.jpg?width=150

Vad är felet? Är det skärmen eller någon komponent som åkt? Har testat nollställa datorn och installera om nvidia drivers men problemet kvarstår. Förövrigt funkar datorn som vanligt.

Gpu: strix gtx 1060 6gb
Skärm: samsung cfg70

Av anon264921

@Vagabond:

Köpte Keyn på eBay, betalade med paypal, koden skickades inom några timmar som PM i mitt eBay konto, du får en bild på Keyn.

Inga problem med aktiveringen, det funka direkt, säljaren har över 99% bra feedback och sålt hundratals keys. Personligen skiter jag i stort stycke var koden kommer ifrån så länge den funkar för mig. Får se ikväll om jag hittar han. ( sitter på mobilen just nu )

Edit; Säljaren jag köpte utav verkar inte finnas kvar, kunde inte hitta honom. Finns en hel del andra med bra omdöme, lycka till !

Av anon264921

Jag köpte Windows 10 PRO Key på eBay för 50kr för 3 månader sen, har funkat felfritt sedan dess, om du är intresserad kan jag leta up säljaren ikväll till dig.

Av anon264921

@frayly:

Testade nyss hextech repair, funkar inte. Det finns massvis med andra spelare med samma problem hittar dock ingen lösning. Vilket jävla skit, det är säkert den här nya client update dem släppte.

Edit: Lmao, jag hitta ditt rage inlägg på leagues forum, preach brother ! Om dem svarar på din ticket skriv gärna svaret här.

Av anon264921

@frayly:

Har du testat hextech repair tool?

Av anon264921

League of legends fast i authenticating, funkar det hos er?

Tjena

Kommer inte förbi authenticating i LOL, funkar spelet hos er? Har provat att starta om datorn och köra spelet som admin utan framgång. Vet ni hur man fixar det? Har pågått i ungefär en timme. Är det fel hos mig eller hos Riots servrar?

Av anon264921

Söker Ranked Duo partner League Of legends

Tjena

Efter många misslyckade spelstunder med oerhört korkade teammates vänder jag mig till sweclockers.

Söker någon att duo ranked games med, målet är att lämna silver, är för nuvarande i silver 4.
Spelar main jungle (trynda), söker en midlaner eller toplaner, måste vara i minst silver 4. Enda kravet är att du inte är iq befriad och feedar.
Brukar spela mest på kvällen vid 19;00 tiden, är någon intresserad utav att climba släng iväg ett pm så kan vi testa om vi spelar bra tillsammans.

Av anon264921

@peckapecan:

Mionix Naos 7000, har en själv, extremt skön och ergonomisk.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2372343

Av anon264921

Visa inlägg är osmakliga men det är fullt befogat med tanke på situationen, Sverige har blivit attackerat, det är bra att människor yttrar sin upprördhet så att man kan ändra landets ohållbara utveckling.

För övrigt borde det tolerans mer utav mod, om man ska censurerar alla inlägg som folk upplever som kränkande då kan man i princip censurera allt för att det är alltid någon som känner sig kränkt.

Av anon264921

Terrorattack i Stockholm?

Kan någon som har varit på plats bekräfta uppgifterna?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M04XE/attentat-pa-drottni...

Edit; det rör sig om en lastbil som har kört in i folk.

Detta vet vi:
Ett fordon har kört in i människor på Drottninggatan i centrala Stockholm.
Lastbilen körde sedan in i Åhléns.
Polisen misstänker att det handlar om ett terrordåd.
Tre personer är döda och åtta är skadade.
En person har gripits.
Polisen uppmanar människor att hålla sig inomhus och borta från Stockholm C.
Riksdagshuset är avspärrat
All tunnelbanetrafik i Stockholm har stängts av.
"Sverige har blivit attackerat. Allt tyder på ett terrordåd", säger statsminister Stefan Löfven.

Av anon264921

@LNcia:

max 4k här på marknaden, mer på blocket.

Av anon264921

@Casgar:

Har läst dem artiklar du länka och även kikat på Youtube videon, det finns absolut en likhet i vad jag såg, i artiklarna står det att dem brukar försvinna på plats, inte flyga rakt upp i raket fart. Jag antar att vi aldrig kommer att veta med säkerhet vad det var, tack iaf för de olika artiklar, det var en intressant läsning.

Av anon264921

@Shimonu:

Han såg inte det, hela händelsen utspelade sig så snabbt, klotet flög upp i sådan hastighet att om man inte redan hade fixerat blicken på det var det försent.

Du får tro precis vad du vill, för övrigt har jag aldrig druckit, rökt på eller gått på någon medicin som kan ge hallucinationer som biverkning. Jag vet vad jag såg och litar fullt ut på mina sinnen.

Av anon264921
Skrivet av Casgar:

Om du inte vet vad det var (Unidentified Flying Object) hur kan du då dra slutsatsen att det var något från en annan planet, och att det är den enda rimliga förklaringen? Varför inte berätta vad du såg och börja diskussionen där?

Skrivet av VexedRelic:

Det finns vissa teorier att UFO som folk ser är faktiskt experimentella skepp som utvecklas och testas men som hålls hemliga från allmänheten, vissa tror även att USA har väldigt länge haft gravitation skepp som kan flyga till månen på ett par minuter och att det är även trovärdigt att vi som människor har besökt mars och andra planeter i hemlighet.

Varje person får dra sin egna slutsatser, men det är faktiskt en intressant teori istället för att det skulle vara utomjordingar.

Var ute på en kvällspromenad med en polare ( mellan 22:00 och 23:00 ), efter att ha promenerat ett tag hamnar vid i ett bostadsområde som befinner sig strax intill havet.

Jag kunde knappt tro min egna ögon när jag ser ett starkt ljusklot sväva ovanför ett hus som bara är någon meter ifrån oss, jag börjar skrika till min vän i ren extas att kolla ovanför huset, så fort ljusklotet hör min röst börjar det vibrera från sida till sida för att slutligen åka rakt upp i den mörka natthimlen. Jag har aldrig någonsin skådat ett objekt röra sig i den här hastigheten, därav min slutsats att den kan inte vara från denna planet. Jag upplevde det som mycket underligt i och med att klotet reagera på min röst, det var precis som att det inte var meningen att bli upptäckt.

Jag vet att folk kommer har svårt att tro den här berättelsen men jag svär på heder och samvete att det var exakt så det utspela sig.

Av anon264921

Jag har alltid trott att det fanns liv på andra planeter, vinter 2013 fick jag det bekräftat att UFO fanns då jag såg ett under en kvällspromenad. Finns ingen annan rimlig förklaring till vad jag såg, än idag tänker jag på den händelsen, den saken kan inte ha varit från den här planeten.