Inlägg

Inlägg som Lee_harious har skrivit i forumet
Av Lee_harious

Hallå! Har ett Palit GTX 1080 Dual OC du kan få köpa. 2700 kr? Bor i Ulricehamn, kan mötas upp i Borås om du inte vill hämta det här.

Av Lee_harious

Blev ett par nya hörlurar.

http://i63.tinypic.com/rv8x0j.jpg

Av Lee_harious

Shin Gojira - Japansk Godzillafilm från 2016. Helt ok.

Av Lee_harious

En Dell med en Pentium II. Personalköp genom jobbet 1998. Betalades med ett enormt bruttolöneavdrag i tre år, har jag för mig. Spelades en hel del Age of Empires och TOCA Touring Car Championship på den. Står fortfarande och samlar damm i vindsförrådet.

Av Lee_harious

@PlogarN97: Sigma eller Tamron 17-50/2,8 kanske är ett alternativ? Kan finnas billigt på tradera, t ex det här: https://www.tradera.com/item/301999/309589775/tamron-af-17-50mm-1-2-8-if-xr-di-ii-sp-till-nikon-i-mycket-fint-skick- Fast bländare på 2,8 är ju alltid trevligt.

Av Lee_harious

Verkar fortfarande inte funka som det ska. Vissa achievments registreras direkt, t ex dom som rör webhallen-spelet, medans andra inte alls, t ex har jag gjort profilen publik och prenumererar på nyhetsbrevet och dom är fortfarande låsta. XP från supply-drops verkar heller inte registreras som dom ska, jag fick en "azure sapphire" värd 5000 xp som vad jag kan se inte har hänt nåt med. Vore ju bra om @Webhallen kunde visa lite intresse i denna tråden annars börjar vi kanske visa intresse för andra handlare..

Av Lee_harious

Hallå! Funderar på att beställa ett sånt här: https://new.webhallen.com/se/product/251895-Streacom-NanoPsu-... hur lång leveranstid kan man räkna med? Finns det hos eran leverantör eller kan man räkna med att det kan ta lång tid att få?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lee_harious

Du får ju inte plats med en tornkylare eftersom nätaggregatet monteras över moderkortet. Enl. spec är maxhöjd för processorkylare 76 mm.