Inlägg

Inlägg som Don_Tool har skrivit i forumet
Av Don_Tool
Skrivet av Akarr:

Nu var det en polare som svarade och sa man får scannern vid första piratbasen i tutorial... hmmm hade för mig jag körde med den tidigare en så... har jag fel?

ja man lär sig nått nytt varje dag.

nej det rätt, det dröjer ett tag innan du får din skanner

Av Don_Tool
Skrivet av xze-:

När kommer batteritiden att förbättras? Känns som att de fortfarande ligger runt samma som för 5år sedan om det ens räcker?

Vad är det som gör att den fortfarande ligger och skvalpar runt 22-28h

men på samma gång, när är detta en dålig battierilängd liksom? När är du utanför räckhåll för att ladda ditt headset och när reser du mer är 24timmar i sträck? Svaret på detta är noll, blir bara ett köpargument för de som söker siffror.

Av Don_Tool

Hade ju inte gjort ont för oss med QC45 att få variable justering på brusreduceringen via FW update, kan ju aldrig tänka mig att det inte skulle fungera. Detta var det enda jag hade att anmärka på mina lurar som jag annars älskar och är mig en kär kamrat när jag reser.

Av Don_Tool
Skrivet av Billy Joe Bob:

Jo dels behöver man högre piloting skill, och dels behöver man starship design skillen.
För att kunna bygga något vettigt.

Då vet jag vad jag ska lägga mina skills denna helgen, Starship design 🙂

Av Don_Tool
Skrivet av SCORPIUS:

Var bytte du detta och vad heter vapnen?
Jag har inte lyckats montera fler vapen. Kan bara byta dom som redan är på, inte köpa fler.
Samt har ingen aning om vilka som är bättre.
Samma med power generatorn.

Måste man inte lägga lite skillpoäng på ship building för att göra detta? Jag gissar bara nu men då jag inte kommer åt mer än base just nu på mina ship pga jag inte har börjat öka just det skill trädet så antar jag det ligger nått i det. (Det var det mest svengelska jag någonsin skrivit hahahaha)

Av Don_Tool
Skrivet av cyklonen:

Eller bara öppna console, klicka på det som är låst, skriv "unlock" och tryck enter...

Assså hahaha
inte fuska nu grabbar o tjejer

Av Don_Tool
Skrivet av UncleDirty:

Blev tumme upp på den du XD

Jag tackar, jag vill inte bråka om något så politiskt som AMD mot NVIDIA, jag tycker alla funktioner och features från båda tillverkarna ska alltid finnas med på alla spel

Av Don_Tool
Skrivet av UncleDirty:

Tänker du lika dant vid varje spel som inte stöder DLSS från release?

Tycker du det är rimligt att alla som sitter på Radeon GPU ska kunna kräva FSR från release på alla spel?

Framför allt är det skeppet riktigt snyggt om man bara moddar färgerna.

Det är mycket som är bra me Akila jag är bara emot cowbojsar conceptet, jag vägrar inte stan liksom. Jag är Ranger, jag har hus i stan osv Men jag gillade inte conceptet med Ceasars Legion i Fallout heller.

Tror jag nästan intill gjort alla faction quests, de är bra då man inte vill Rusha main storyn för snabbt och inte vill ha end game direkt.

Japp, japp och japp

Av Don_Tool
Skrivet av UncleDirty:

Akila är tyvär ett stort skämt, jag fattar inte grejen med cowboys in space..... Måste va Texas infödd eller någe för tycka det är coolt. Det blir bara "Walker Texas Ranger" löjes skimmer över de hela.

Finns så klart bättre sätt at särskilja dessa från New Atlantis och UC!

Nu gillar ja dock Cowboy Bebop men det har inte Walker Texas Ranger atmosfären.

Free star ranger questen gav dig dock ett riktigt bra rymdskepp som belöning

Av Don_Tool

gött att det är ett officiellt DLSS stöd på väg, fattar inte hur dom kunde göra detta utan först och främst men men, när den komer blir det att ominstallera och ta bort alla moddar.
Nya patchen plus nya drivisar gav mig bra skjuts i performance!

Av Don_Tool

Jag laddar ner en 2,7gb stor uppdatering just nu till spelet. Någonm som har spelat efter denna neddladdning?

Av Don_Tool
Skrivet av Devil May Cry:

Rekommenderar starkt nvidias nya drivrutiner som släppted idag, möjligtvis igår. ca 10fps mer i new atlantis. Stor tumme upp.

Fan fan fan! Varfär måste jag till jobbet nu hahaha. Testade precis och det flyter riktigt bra nu

Av Don_Tool

🔥🔥🔥
Precis som det är på Starfield då för mig, blir helt otroligt varmt i rummet efter en lång session nu hahaha

Av Don_Tool
Skrivet av Näbbdjuret:

Såg ett inlägg på jobbets slack gällande en bugg som handlar om att OM man lägger ett vapen i vapenskåpet (weapon rack) på Razorleaf (rymdskepp) så kan de försvinna därifrån nästa gång man landar med skeppet. Vet inte om det finns någon bäring i detta påstående, men heads up på vad man kan undvika eller själv testa.

Jag använde vapen ställ och förvaring på razorleaf och jag blev av med alla vapen där, ni verkade det som min save hade buggat ut sig på flera saker då jag hade uppdrag som inte gick att slutföra. Jag har börjat om från början igen 🙂

Av Don_Tool
Skrivet av UncleDirty:

De finns något ställe i Wolf system som köper utan scanning.

Du kan tex om du stulit ett skepp så kan du lägga dina contraband items i liken för att undvika scanning. Liken finns kvar i stulna skepp tills du uppgraderar/modifierar.

Man kan fixa Razorleaf, men man kan även åka till Red Mile och fixa både shielded lagringsutrymme och en pryl som försämrar scanningen till vilket skepp man vill.

"Den" i Wolf system kan du sälja kontraband

Av Don_Tool
Skrivet av SittingDuck99:

Aha, okej. Tack! Drabbar det alla? Ska jag undvika att köra Crimson Fleet uppdraget for now?

Jag vet faktiskt inte om det drabbar alla, det var som någon skrev här att det är väll inte hela världen om en sidequest inte kan avslutas men problemet med den questen är att du går med i Crimson fleet så det kommer skära sig med andra faktioner och för varje pirat du dödar så får du en stor bounty på ditt huvud från crimson fleet (kan man ju få ändå).

I vilket fall som helst så dom som är drabbade får den vid samma ställe som jag har fått den.

Jag började om min karaktär igår

Av Don_Tool
Skrivet av SittingDuck99:

Jag trodde att det var någon bugg efter man blev kidnappad och skulle vidare för dörren som leder till mitt skepp var stängd och ikonen visade jag skulle åt det hållet. Visade sig att jag behövde göra något först som fanns i ens inventory om jag inte minns fel. Gick in på listan med uppdrag och kunde se vad jag behövde göra först. Dörren öppnades först då. Osäker ifall det är den buggen du syftar på.

Nej detta är långt in på den quest,

Av Don_Tool
Skrivet av cyklonen:

Försök leta upp nån info om id för de olika quest-stegen. I Skyrim gick det fint att använda console-kommandon för att komma förbi buggade quests.

Ja någon restart quest hade varit nice. Jag kom till slutet av crimson fleet qiesten (den där man blev kidnappad i början och nu kan jag inte avsluta den. Men sen var det andra grejer som började hända då jag blev av med utrustning och vapen på märkliga vis i både förvar i penthouse till vapenskåp i rymdskepp. Jag började om ikväll iallafall, kan jag rätta till en massa fel jag gjorde första gången 🙂

Av Don_Tool

Jag kommer nog behöva ta bort min save game och börja på ny. Jag har som tidigare nämnt två uppdrag som inte går att fortsätta och nu för jag ytterligare konstiga saker. Nej en ny savegame får det bli, kanske dock ska hejda mig tills första patchen kommer

Av Don_Tool
Skrivet av Jaxione:

Gör jag fel eller är inredning av Penthouse osv skitdåligt? Är nästan omöjligt att få saker rakt eller intill en vägg eller liknande.

Nej det är verkligen grovt hur du kan rikta dom och ingen finkänslighet alls. Jag började lite lätt men sedan bled det research dator och alla maskiner för att bygga vapnen. Blev väldigt besviken nu dock när alla mina kistor med material hade försvunnit efter senaste hell let loose. kanske ska det vara så, kanske är det en bugg. Tråkigt var det iallafall efter ha släpat så mycket material fram o tillbaka hahaha