Inlägg

Inlägg som Cartnike har skrivit i forumet
Av Cartnike

Tack för svar.

Av Cartnike

Köpråd: Nytt gaming headset

Tjena!

Är nu på jakt efter ett nytt headset (helst öppet) som ska användas till all spelade här hemma, (xbox, pc och ps4). Hade ett par Razer kraken pro, men de la ner efter ca 5 års bruk. Jag köpte ett par SteelSeries Arctis 3 för inte så längesen, otroligt bekväma men satt tok för löst på mitt huvud, och då de inte gick att justera så skickade jag tillbaka.

Jag tänkte spendera ungefär lika mycket som jag gjorde när jag köpte Razer, ca 6-800 kr. Kan kanske gå upp till 1000, men helst inte. Såg att El giganten har Hyperx cloud core för 499 kr, värt det?

Tacksam för svar!

Av Cartnike
Skrivet av Hulle:

Jag har ingen Xbone, men jag streamar till plattan från min dator via Steam in-home streaming ibland. Det fungerar toppenbra.

Kontrollerna är ok. En riktig xbox-kontroll är skönare och d-padden är inget att hänga i granen, men den sitter bra på plattan och fungerar som den ska.

Jag kommer inte ihåg när jag köpte den, ett halvår sedan kanske? Inet och Dustin sålde den för 990 kr då.

/hulle.

Jo Dustin är de enda i Sverige som verkar sälja den för tillfället, fast lite dyrare än tidigare, ligger på 1190 kr just nu. Fast tycker priset är helt ok fortfarande. Tack för svar.

Av Cartnike
Skrivet av Hulle:

Satte igång min nu. Den ligger och uppdaterar. Kan skriva resultatet sedan.

EDIT: Ingen hjälp tyvärr, min installerade en hel drös med uppdateringar men inte Creators Update. Den fungerar fint än oavsett.

/hulle.

Okej, tack! Hur upplever du plattan och kontrollen annars? Hur länge har du haft den?

Av Cartnike

Tjena!

Funderar på att köpa en linx vision 8 och har några funderingar. Nu när ni haft plattan ett tag, funkar den fortfarande bra? Sedan läste jag att någon nämnde att det förekom problem med drivrutinerna efter den senaste uppdateringen.
Har de fixat det nu så när man startar igång plattan så uppdaterar den och gör allt den ska. Eller måste man tanka hem drivrutinerna separat?

Jag tänkte mest använda den för streaming, via min xbox one. Otroligt lockande att spela alla mina spel bärbart.