Inlägg

Inlägg som Aloysius har skrivit i forumet
Av Aloysius
Skrivet av Olle3:

Kan väl inte vara så svårt att bygga en prisjaktreplica, egentligen. Jag kan lägga upp ett git-repo. Utvecklare hör av er så kör vi.

Att göra:

Är inte det enklaste att du gör det själv? Det är ju så enkelt att du redan vet exakt vad som ska göras och det tar en vecka?

Av Aloysius

När får vi betalt då? Jag tänker 10 kronor per uppdutt. 😃

Av Aloysius

Vad roligt att det fortfarande görs originalinnehåll på sidan.

Det är synd att det inte verkar finnas något sätt att manuellt inaktivera minne på ett grafikkort så man kan se exakt samma grafikkort med samma inställningar, men om det hade haft hälften så mycket minne.

Egentligen är det ju bra att ett spel tror sig kunna använda extremt mycket minne, när det finns tillgängligt. Det behöver ju inte betyda att det fungerar dåligt med mindre minne.

Av Aloysius
Av Aloysius
Skrivet av Teddis:

https://www.youtube.com/watch?v=fovjd-8BITY

Det någorlunda matnyttiga men ändå rent anekdotiskt här är påståendet att Linus är en riktig diva mot andra tech-youtubers när de möts på mässor och events. Men Luke är reko.

Techvärldens James Corden låter väl rätt som ett rätt rimlig beskrivning av de vibbar man får.

Av Aloysius
Av Aloysius

Jag har inte tittat på LTT-klipp på flera år tror jag, men thumbnailsen dyker ju upp då och då och de ser ju ut som de vänder sig till tolvåringar?

Däremot har jag lyssnat några gånger på deras podcast, WAN-show, och jag tycker ändå Linus är en intressant person eftersom han lyckas få ett sån lojal följarskara trots att han har så många åsikter som man inte brukar få ha offentligt. Han hatar verkligen sin publik, han ägnar stora delar av tiden åt att berätta hur fel olika kommentarer är och hur ointelligenta alla som tittar är. Han hänger ut sina anställda och driver med dem på ett sätt som naturligtvis är helt på skämt och de är med på det. (Undertförstått att de får sparken annars) Han skryter med att han aldrig skulle tillåta fackföreningar på sitt företag eftersom han är en så fantastisk chef och så vidare.

The Office USA är faktiskt mycket roligare att titta på när man förstår hur mycket som är taget direkt från Nordamerikansk företagskultur.

Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius

Jag lägger till spel som delas ut gratis (ofta som marknadsföring för att det släpps en uppföljare) och har inget dåligt samvete över om jag inte spelar dem sen. Många spel i backloggen är också spel jag fått på köpet på Humble Bundles och liknande där det är ett eller två spel som man verkligen vill ha och resten av utfyllnad.

Av Aloysius
Av Aloysius
Skrivet av tjofritz:

Sådant här brukar handla om skryt i förklädnad.

Nu forskar inte Tegmark om AI så i hans fall är det mest ett sätt att få uppmärksamhet och bygga sitt varumärke. Men när forskare inom AI "slår larm" eller "varnar" så är ju implikationen, "titta jag har lyckats göra något som kommer kunna utplåna mänskligheten snart alltså måste jag vara väldigt smart" (nu har ju ingen i själva verket lyckats med det dock....).

Det handlar om att fiska efter medial uppmärksamhet och anslag (i fallet det rör sig inom den akademiska sfären).

Larvigt och tröttsamt.

Det kan säkert handla om anslag. men jag tror viktigare är att Max Tegmark är rysk agent och de jobbar ju på alla fronter för att skapa olika former av konflikter i väst. Drakoniska regleringar och olika former av förbud när det gäller AI hjälper ju primitivare länder som är på teknisk efterkälke.

Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius

För mig står det 50 kr både på webb och app. Vissa är tydligare finare kunder än andra. Fnys!

Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius