Inlägg

Inlägg som Hellfrozt har skrivit i forumet
Av Hellfrozt

jag avbokade mitt kort på komplett och köpte Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti 11GB GAMING OC ifrån inet nu istället. palla inte vänta mer även fast jag fick bra pris op komplett.

Av Hellfrozt
Skrivet av cyprus:

Jag beställde mitt 2080 ti från cdon 25 oktober och fick det den 29 oktober så det gällde bara att vara snabb i det fallet. Nu väntar jag bara på min 9900k, men det verkar ännu segare.

Vara snabb har inget med saken o göra. Allt beror på vilket kort du köppte och var ifrån. Jag förhandsbesked mitt gigabyte 2080ti windforce oc den 20 augusti ifrån komplett och fortfarande inte fått nått. Jag skulle kalla det snabbt bokat men inte hjälper det

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hellfrozt
Skrivet av GarfieldPower:

Japp, EVGA, MSI och ASUS är de tre stora som kommer att dröja. Palit, Gainward och Gigabyte är de som kommer in oftare. Bytte ut mitt mot Palit i sign, kommer in på torsdag så förhoppningsvis på ombudet fredag när man är ledig. Pallar inte vänta längre.

Jag beställde ett gigabyte kort första timmen det gick att föreställa och jag har fortfarande inte fått mitt. Så att så himla många kort kan dom inte ha skickat ut

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hellfrozt

Och då va det uppskjutet igen. Nu till den 15 november. Och man får bara copy paste svar från komplett. Och gigabyte säger bara att ja ska prata med komplett. Kul och bli runtkastad hela tiden. Ingen som vill ta ansvar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hellfrozt

nu har dom ändrat på komplett till den 1 november. detta är ju helt stört

Av Hellfrozt

jag väntar fortfarande på mitt gigabyte 2080 ti windforce oc från komplett. beställde dag 1.

Av Hellfrozt
Skrivet av JBE:

Beställde Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC på komplett Sep 13.
"19 oktober 2018, 1 stk."
*Gråter ilandstårar*

Jag beställde mitt fast windforce modellen den 20/8 20.58 och det står den 19de för mig med. Riktigt irriterad på den här releasen 😠

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hellfrozt

@Brajg: vart nån stans förhandsbokade du? och vilket datum/tid bokade du?

Av Hellfrozt
Skrivet av Fillennn:

@Hellfrozt: Fick exakt samma svar idag...
Frågan är om 5:e oktober är lika sant som den 27:e och 20:e var.. Någon info borde man kunna få tycker jag.

Känns bara som dom kommer sätta nya datum hela tiden tills dom får in korten

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hellfrozt

fick detta som svar när jag chatta med komplett.

Ett preliminärt (eller obekräftat) leveransdatum innebär att vi har placerat en order mot tillverkaren på ett antal artiklar, men att de inte har bekräftat denna beställningen.
Det är alltså väldigt svårt för oss att förutspå om vi kommer att få in produkterna till detta datum, eftersom att vi ännu inte fått ett besked från leverantören.
Om leverantören bekräftar leveransen så kommer vi att få denna informationen till oss och uppdatera vår hemsida i realtid. I detta fall så kommer produktens preliminära datum att ändras till ett bekräftat istället.
Olyckligtvis så kan detta preliminära datum också innebära att vi inte får in leveransen till datumet vilket i sin tur innebär att vi lägger om vår order och att den får ett nytt datum.

Av Hellfrozt

Nu har dom ändrat datumet till 5 oktober på mitt kort. Det här måste ju va sämsta realessen dom gjort... Är riktigt besviken på att dom inte kan hålla utsatta datum

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hellfrozt
Skrivet av Nenea:

Någon som fått sitt kort levererat idag...Jobbigt att vänta, framförallt då man sålt sin 1080 lite väl tidigt(20/9)

Skickades från m.sweclockers.com

Har inte hört nått än. Chatta med komplett idag igen och dom vet ingenting säger dom. Trött på o vänta nu...

Av Hellfrozt

Jag har beställt ett Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti Windforce Oc.
Ja la beställningen den 20/8 kö 21.00 hos komplett. När jag pratade med chatten imorse vid 9 tiden så sa han att det skulle ha skickats igår. Men när han dubbel kollade med nån annan så sa han att dom själva inte fått sin leverans. Men försäkrade mig att min beställning skulle gå iväg med första vågen. Han kunde dock inte ge nått datum lr tid

Skickades från m.sweclockers.com