Inlägg

Inlägg som thesutex har skrivit i forumet
Av thesutex

jag er helt grön på detta, har en 5800x3d samt 4070 super. såg denna funktionen fans i mitt bios, borde jag aktivera det?

Av thesutex

Transformers - Revenge of the Fallen.

betar av alla shia lebeuff transformers filmer med grabben. dom er entertaining

Av thesutex
Skrivet av Eldon:

Till alla som hjälpt mig i denna tråd, spelar ni WoW Classic på Gehennas så släng iväg ett PM till mig. Så får ni guld och andra trevliga överaskningar.

Mitt tack till er! 😊

minst 100fps i orgrimmar check! värdt 50k lätt

Av thesutex

istället för hundralappar, testa https://www.youtube.com/watch?v=O1H5_FVX9lU

Av thesutex
Skrivet av joakim99:

Jag säger "skitsnack" till din analys av vilka som köper iPhone 15.

Nja jag läste bara företag eller privatpersoner , känns rätt 😂

Av thesutex
Skrivet av Frux:

Frågan är om VR i en klumpig skidmask någonsin kommer att lösa ett så stort vardagsproblem att det är värt att ha på sig en klumpig skidmask? Jag börjar luta åt, nej. Jag tror det behövs något annat.

Ah er inclined till å hålla med faktisk 🥶 men samtidig kommer jo inte glasögon AR kunna erbjuda immersion på samma sätt så .. kluvet

Av thesutex

Man ska va rätt anti Apple biased för att inte bli lite exited som teknik nörd . Har en misstanke att om et par år på nacken så kan det bli en bra grej . Om inte kommer nog hela VR grejen dö ut (igen)

Av thesutex
Skrivet av trudelutt:

Efter att ha sett ett antal recensioner känns det i nuläget inte som att den är värd 50 000 kr. Ha-begäret är stort, men inte så stort. Hade den levt upp till hypen hade jag betalat det. Men man får väl se vad folk säger efter att ha använt den ett tag, hur mycket och hur häftiga appar som kommer till den, vilka förbättringar Apple gör med mjukvara (kunna se flera skärmar från MacBook t ex) osv.

dom behöver snabbast komma med en avskalad variant, t.ex utan den der freaky skärmen som visar dina ögon, samt ligga under 2k usd

Av thesutex
Skrivet av Sidde:

Tycker denna video var mer hur interaktionen med Vision Pro är jämfört med Verge-videon.
https://www.youtube.com/watch?v=GkPw6ScHyb4

inget som videos som ropar siri.. mina homepods goes bananas here

Av thesutex
Skrivet av Hulle:

Uj, inte för att jag tänkte köpa, men känns som en rätt rejäl besvikelse. Allt från passthroughkvalitet och OS, till jobbigt handstyrt gränssnitt, pytteliten FOV, få riktiga AR-/VR-upplevelser osv. Känns som en marginellt förbättrad Quest 3 med mycket hype.

Varför i hela friden satte de inte batteriet på baksidan istället för en lång sladd till fickan (man måste ha fickor...) som kommer gå sönder. Alla klagar på vikten som trycker på ansiktet och det vet ju alla som kört VR längre tid att man vill lägga till en vikt på baksidan för att balansera.

/hulle.

ja dom har säkert inte tänkt på det med dom hundravis av milliarder dom ryktas lagt på det

Av thesutex
Skrivet av pt96hni:

Gör en clean install och är den inte för gammal så ligger det en Windows licens i UEFI som hittas vid installation.

not true om volume licencing används.

Av thesutex

använder man kms/gvlk på ditt jobb så kommer licencen gå ut efter et tag samt vid reinstall.

låter som den er både intune enrollad samt domain ansluten, yaosa!

Av thesutex

jag köpte gasarmer för detta, en för varje skärm. funkar galant

https://www.inet.se/produkt/2220911/arctic-x1-3d-desk-mount-g...

Av thesutex
Skrivet av Wilworin:

Låt oss säga för enkelhetens skull att ett Spotify abonnemang kostar 100kr. Om du skaffar det genom Apple så får Spotify endast 70kr av dessa. Men om du istället skaffar Apple Music så får Apple 100kr. Så Apple kan välja mellan att antingen sänka till 70kr för att få ut lika mycket men du vara 30kr billigare eller att ha det kvar vid 100kr och då få en större vinst än Spotify. I mina ögon är det orättvis konkurrens, utnyttjande av marknadsdominans och borde inte vara tillåtet.

Låter dom du beskriver vilken som helst butikskedja .. alla säljer vel sina ”egna” likvärde produkter lite billigare . Varför ska man regulera ”appar” mer en t.ex mat?

Av thesutex

Kommer från the shining light i å ta all cash själv och betala minst möjligt til artister 😂😂

Handlar om vem som är bäst på cashgrab

Av thesutex

sar samma mobo som dig, enda du får tenka på er att bara använda en nvme. använder du den som ligger längst ner på ditt moderkort så stryps pcie 3.0 bussen tils x8 bara. jag fick montera ut en disk nu som mitt 4070supah kom

Av thesutex

använder aldrig klarna om jag inte “måste”, dvs en site inte erbjuder annat. paypal och amex har varit rett bra för mig dom få gånger man har reklamerat et köp.

Av thesutex
Skrivet av Mocka:

Givetvis är AM4 mer prisvärt än AM5, men det var inte det som var frågan. Det pratades om att AM5 är en dyr plattform vilket jag inte anser vara fallet.

vad du anser dyrt er jo subjektivt. dok ser man mot AM4 så er jo AM5 rätt mycket dyrare överlag. Och inte till proportion mot ökad prestanda vs AM4.

Av thesutex
Skrivet av Mocka:

Man måste inte köra X670, räcker gott och väl med B650 vilket börjar på strax över 2000kr (tex Gigabyte B650 Gaming X AX) och 32GB 6000MHz CL30 (tex Corsair Vengeance EXPO) hittar man för 1300kr.

Fortfarande cost/performance pekar på AM4. Bygger fortfarande på den för kids å budget.

Av thesutex
Skrivet av noobs:

Som vanligt apple användare som motsätter sig att det blir bättre. Helst skulle de vilja låta apple ha fullständig kontroll över deras liv.

Om man som Apple användare vill ha denna tighta kontrollen , varför ska dom inte få det ? Det fins jo massa alternativ som Android om man inte gillar ..