Inlägg

Inlägg som Kh_samael har skrivit i forumet
Av Kh_samael
Nytt bud: 1 100 kr avhämtning
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Kh_samael

Den där skulle vara helt perfekt för min 10-åring!
800:- och avhämtning.

Av Kh_samael

Jag har haft 3 Nagor och samtliga har haft samma problem att markören rör sig lite som den vill efter ett tag. Man kunde sitta i freelook och helt plötsligt svänga 180 grader. Det skulle bara varit två möss, men andra gången var det nästan halva priset så jag köpte två.
Logitechs MMO mus var bättre, men nu glappar högerknappen satan efter bara några år så freelook eller att försöka göra något vettigt i red dead redemtion tex var meningslöst.
Alldeles för mycket pengar för skräp. Tyvärr är jag mer eller mindre beroende av knappar på sidan av musen numera så nu sitter jag med Corsairs variant och hoppas att den ska hålla bättre, men är spacetangenten på mitt tangentbord från Corsair en indikation lär inte så vara fallet.

Av Kh_samael
Skrivet av Swednick:

. ..-. - . .-. ... --- -- / .--- .- --. / .-.- .-. / .- ...- / --. .- -- .-.. .- / ... -.- --- .-.. .- -. / ... .--.- / .- -. ...- .-.- -. -.. . .-. / .--- .- --. / . -. -.. .- ... - / ...- .-.- .-.. / -... . .-. ---. ...- .- -.. . / - . -.- -. .. -.- . .-. .-.-.-

Man kan nog utan tvekan säga att morse är en av de gamla och väl beprövade teknikerna.

Av Kh_samael

Den är helt perfekt för reverse searing om man är otålig.

Av Kh_samael

OLW Dill & Gräslök är bäst.
Estrellas chips smakar för mycket olja och har sämre konsistens. OLW är däremot väldigt ojämna i kvaliteten.

Av Kh_samael

Klart snyggt! Om man saknar maskinerna han har är det nog inte så lätt att få den finishen. Men bra video och bra inspiration och väldigt duktig designer/träarbetare.

Av Kh_samael

För mig är det utan tvekan Nintendos Donkey Kong på game & watch tätt följt av octopus. Ingenting har lyckats ge samma känsla som dem när man som 8-9 åring fick lägga sina labbar på dem för första gången.

Av Kh_samael

Självklart har man strumpor på sig i flip-flop, man är väl ingen barbar!
1 rätt och det var en gissning, och min kunskap i ämnet speglar mitt användande av flip-flop väldigt väl.

Av Kh_samael

Jag saknar nog inte Everquest med grindandet och allt det innebar. Känslan när man spelade det den första tiden däremot...
Nu kommer den nog aldrig tillbaka men kanske blir man påmind igen om man testar det nu.
Tack för tipset!

Av Kh_samael

Vad skulle vara en guldprodukt i samma kategori som denna?

Av Kh_samael

@Mathrohas:
Köp en 3d skrivare och skriv ut en som passar

Av Kh_samael

Jag är inte tillräckligt kunnig för att nyttja en sådan telefon på ett bra sätt men jag gillar tanken på dem. Jag skulle gärna se ett öppet system i framtiden som är mer utbyggt där man själv kan bestämma vad man vill ha utan måsten, även om det kanske blir lite mer leksak för någon
som jag.

Skickades från m.sweclockers.com