Inlägg

Inlägg som ernos har skrivit i forumet
Av ernos

Budget mellan 6000-8000kr.

Behöver ej köpa skärm, och tangentbord och mus skiter jag i egetnligen. Vill bara ha en stabil dator som håller de närmsta 5 åren.

Har ni några tips? Vad skall jag satsa på? Jagh har hört att man absolut inte skall snåla med nätagget. Som jag skrev i en annan tråd har jag haft sönder 8-10st SSD diskar de senaste 1,5åren, och jag börjar misstänka att det beror på billiga nätagg..

Utöver det, Vad får man för bästa grafikkort för de pengarna, samt vilket processor skall jag satsda på? Ram minnen känns inte som en prio just nu, då jag inte är mycket av en gamer, snabare en pogrammeraere/hacker. Det går alltid att uppgradera.

Snälla, ge mig lite tips på vad och hur jag skall tänka.

Mvh

Vad är det mest prisvärda att satsa på egentligen? Jag gamar inte mycket, programmerar mest. Kan tänka mig att lägga 3000-4000 max. Men vill ha något som kan räcka mig i fem år kanske.

Kom med lite tips. Som sagt, är inte ute efter att gejma, Mer ett stabilt kort, som fungerar med 2-3 stora skärmar (brukar använda platttvapparaer när jag programmerar) och som håller en längre tid framöver.44Tack för jkälpem.

Av ernos

Mina SSD diskar går sönder hela tiden

Jag har haft runt 8-10 olika SSD diskar och ALLA har gått sönder inom mindre än ett år, ofta inom ett halvår. Olika datorer, olika nätagreggat. Tänkte först att det kunde varit kass strömförsörjninge eller något, men eftersom att nätaggen varit olika varje gång så vet jag inte vad jag skalll tro.,

Det är inget windows problem, för inte ens när jag startar upp linux i rescue mode så är det som att hårddisken inte ens existerar, den är liksom "inte inkopplad" enligt datorn.

Man bli så jäkla ledsen. Någon med tips?