Inlägg

Inlägg som Marsi har skrivit i forumet
Av Marsi

Billigaste försäkringen låg på 1600 i månaden {th} . Flera bolag gav inte pris alls. Kolade bara SR.

Av Marsi

Jag blev sugen på en begagnad M3, men det svalnade av när jag kollade försäkringen, så kolla upp det innan köp. Tror det kommer att bli ett problem för tesla och +3 år gamla bilar.

Av Marsi

Jag var själv sugen på en Samsung, men efter at ha läst om allt trassel med både kvalitet och drivrutiner så stannade jag vid 34. Klar skillnad mot vanlig 16;9, men hade gärna gått större om vettig produkt funnits.

Av Marsi

Körde samma modell. Har haft den ett år nu utan problem.

Av Marsi

Jag fick en skärm med pixelfel {LG 34 ultrawide} . Enligt Inet var det ok enligt lgs pixelpolicy, så jag returnerade den på öppet köp och beställde en annan som hällt sig felfri.

Förstår precis vad du menar, jag accepterar inte heller en ny skärm för 12000 med pixelfel. Bara att köpa ny lott i skärmlotteriet 😇.

Av Marsi

Om det är värt det eller inte är ju individuellt, men 500 GB känns för lite redan nu.

Av Marsi

Bara att följa denna tråden och kryssa i att man vill ha snabb mailnotis när det skrivs i trådarna. Plingar en del, men det gick ganska fort att få napp.

Av Marsi

Jag fick också den nya. Tror nog att man kan utgå från att det är den man får.

Av Marsi

Jag returnerade ett grafikkort till Amazon och fick en fraktsedel. Var strax innan jul.

Av Marsi
Skrivet av Halvmånen:

Fick meddelande från Postnord idag att jag har ett paket på väg från Amazon. Så då får jag väl ta mig iväg imorgon och köpa ett spel också, för jag var så fokuserad på att bara få iväg beställningen på konsolen att jag inte har några spel till den än.

Samma läge för mig.... blev lite snopet att jag fick tag i ett ex.

Av Marsi

Jag har haft grafikkort som havererat, även om det var länge sedan. Själv har jag fått ned temp och buller genom att undervolta {rt 3080 och 5700xt).
Fläktkurvorna har jag inte behövt röra efter det.

Av Marsi
Skrivet av fj0:

https://i.ibb.co/Yj2kHcz/2021-08-20-13-16-16.png

Sen kan du ställa in när du vill ha mail på dina följda trådar. Gå till din profil uppe till höger och klicka på kugghjulet:

https://i.ibb.co/VqVqVy6/2021-08-20-13-19-37.png

Jag kryssade i att jag vill ha mail snabbt också.

Av Marsi

Även jag vill tacka för tipsen, lyckades norpa ett ex från webhallen.

Jag la mig som följare på trådarna här och slog på mailen så det plingade i mobilen när det hände något. Gjorde det efter att ha missat ett par tidigare tips.

Av Marsi

Kolla så att på/av brytare blir åtkomlig om du trycker upp den nära skrivbordet.

Av Marsi

Motorcykelljud.... Oändligt med ständiga växlingar, radfyraljud på v2. I någon av mission impossible ser man att de byter till terrängdäck mitt i jakten.

Av Marsi
Skrivet av JackeShan:

Call of Duty 1 / UO och CoD 2 är gyllene tider.

Jo, uppskattade mest tiden innan lobby och alla val på vapen. Tyckte även att man spelade med respektive sidors vapen tillförde något. Tror att den enkelheten hade känts befriande idag.

Fast för mig började CoD egentligen som en uppföljare på MOHAA

Av Marsi

Jag kör och testar lite med programvara som följde med moderkortet, men detsamma finns i bios också. Jag vill ha lågt ljud vid vanlig surf, sen försöker jag bara hitta något som ger vettiga temperaturer vid spelandet. I mitt fall fungerar det än så länge rätt bra att styra allt mot CPU, men jag har nyss satt ihop allt.

Av Marsi

Ett annat tips är ju att undervolta grafikkortet.

Jag har ett define C med 3 120mm i fronten och en i baken, och jag kände märkbar skillnad på lufttemperaturen efter undervoltningen. som bonus så gick ju fläktarna mindre på grafikkortet också.

Jag har även gett mig på fläktkurvorna så att jag har tyst dator när jag inte spelar, men ökar varvtalet på alla chassifläktarna vid högre temp.

Av Marsi
Skrivet av arvcop:

Betalade du något för returfrakt etc?

Nej, fick en lapp att skriva ut som jag satte på lådan och lämnade.in. Kommer inte ihåg vilka som fraktade, utlämningstälet representanterar flera.

Av Marsi

Jag fick tag i ett zotac på Amazon som jag returnerade oöppnat när jag fick veta att jag hade bra köplats på tuf {sen blev det ju stopp där också...}. Fick en retursedel som gick till Amazon Tyskland, pengarna kom en dryg vecka senare.