Inlägg

Inlägg som _zapduden har skrivit i forumet
Av _zapduden

Jag har en en RP614 hemma och den funkade bra ett tag, men sen så när den hade varit på i sisådär 3 månader, så bara dog alltihopa, men kom igång sen efter ca 10 minuter och mkt svordomar och förbannelse över denna router, och då va man tvungen å rycka ur varenda sladd å allt. Och sen så skulle jag uppgradera firmwaren å eftersom det står V2 på Inet's hemsida så tankade jag firmwaren för RP614v2, men sen så visade det sig att det var en V1'a, så den gick åt helvete, men jag fick en ny iaf Men nu sen jag fått den nya så har jag inte märkt några som helst problem... SÅ jag tycker att det är en bra å billig router.

Av _zapduden

Lite onödigt å köpa en sån dock vettö.. Ingen som har ngn guide till hur man gölr!?!??!

Av _zapduden

Tyvärr så har vi redan en router... men dock så är den redan full hehe=)

Av _zapduden

Koppla ihop XP och win 98 burk

Hej på er alla. Jag har en nyfiket fråga.. Typ hur kopplar man ihop en Windows XP burk och en Windows 98 SE så man kan få internet delning på burkarna? Det är så här, XP får in internet och 98 skall nyttja det.. Vi sitter på BBB så det blir ett IP över, som 98 burken skall få..

Finns det ngn guide över hur man gör? jag vet allt det där grundliga med att d skall vara en korsad kabel å grejjer.. Men resten..

Tacksam för svar, genast helst... Annars har jag en tjej här bakom mig som blir "internetlös"

Av _zapduden

Bra att du skrev d för då se ägarn d å då kan jag göra det, utan å komma på motargument!! TAckar! väntade bara på d. hehe=)

Av _zapduden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Base
Vem har garanti som försvinner när man formaterar hårddisken? aldrig hört talas om något liknande. Fick man inte med en recoveryskiva som man brukar få med OEM system?

Ehum, ne dem säger att recovery skivan och XP skivan ligger på den andra partitionen! Och skulle jag skriva en format C: på burken så skulle garantin på burken försvinna... Det va vad dem sa på Siba där den är köpt och även på HP supporten!

Av _zapduden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Base
Låter onormalt, antingen får du formatera C:\ eller hitta en annan skiva med norton om det nu skulle vara felet.

Har redan testat en polares Norton skivor, och format C: går inte för då försvinner garantin vetöt..

Nee men jag tänkte ta Swec som en sista utväg innan jag lämnar in burken!

Av _zapduden

Ehum, dem lixom försvinner ifrån Tray'n och även ifrån processlistan...

ca 2 år

Av _zapduden

Nej för att riskera å inte få typ blaster osv...

Av _zapduden

Hjälp angående HP och Norton programvaror

HGejsan jag har en HP dator här, med en extra partition som det är "hela windows kitet" Mao man trycker på F10 och så kommer man in i HP's egna "systemåterställning" Och det är egentligen bara en image grejj typ.. OCh det har jag kört nu, så nu skall den juh vara "clean" och isntallerar då norton å firewallen utan att koppla i nätverkskabeln. Men när datorn har stått på i ca 10 minuter så dör nortons antivirus och även Firewallen. Det är XP på burken, och skulle jag skriva köra en ordentlig format på datorn så skulle garantin försvinna ifrån datorn, och det vill inte ägarn till datorn. Så ere någon som har ngt förslag på hur man skall göra?

Av _zapduden

Ehum, nu så när jag skulle starta alltihop så ståd det juh att det fattades en fil, så ah visst tänkte jag nu kraschade windows disken för mig men nu så när jag skulle installera om så funkade inte ens d, så jag drog ur dem nya minnena å tryckte i dem gamla, så då funkade det, så jag får testa å installera windows på 60 gigarn nu, IFALLL installationen hittar disken, annars får jag installera den så som du sa... Men det verkar som om den hittar den för d står typ: searching disks on PCI 100 blablabla

Av _zapduden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pa1983
har det bios å man kan boota så borde det gå om det i sin tur pallar mer än 32Gb osv. Beror ju på ålder.

Ehum, det funkade!! KOrtet hittade hdd'n woiooohooo, men nu ere så att windows inte vill starta upp.. Det står att den inte kan hitta NTFS.driver.. så nu har det uppkommit ett problem till.. *INTE TYCKA OM* men nu när jag vet att det funkar så så skall resten inte vara några biggies.

Av _zapduden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pa1983
na den blir 32Gb oavset då bios gillar kanske inte mer. Du låser den till 32Gb som om den var 32Gb disk så mer kan du inte använda. Testade i linux gick inte.

Ok.. men jag hittade ett gammalt HDD Kort liggandes.. Ett som man kopplar in i pci'n och sen kopplar hdd'n till det, skall se om det funkar, vad tror du om det?

Av _zapduden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pa1983
troligen så att den inte pallar mer än 32Gb dock tycker jag den borde boota å nytt bios kan säkert lösa det men syrrasn P2 233 låste sig när den skulle detecta disken en 80Gb men jumprade man den till 32Gb som går på vissa i alla fall så gick det. SÅ bytte ut den mot en 20Gb maxtor i en annan dator istälelt som fick 80Gb disken.
Min P200Mhz MMX tar 80Gb iga problem som en 8.5Gb disk men rästen sköter linux om så allt går å använda.

så med andra ord skall jag testa å bygla den till 32 gb å se om windows kan grejja om den till 60 ?

Av _zapduden

Jag får inte ordning på min 60 gigare

Någon som vet vad jag skall göra??
Jag har köpt en 60 gigare som jag tänkte smälla in i min 450'a server.. Men när bios försöker hitta den så hänger sig datorn, den alltså hänger sig samtidigt som den räknar upp minnena, spelar ingen roll hur jag har hdd'n i vilken kabel eller kanal. Måste jag flasha biosen?!

OCh vad som kanske bör tilläggas är att den funkar i min 700 mhz

Av _zapduden

Moderkortets I/O portar

Tja.. RÄtt ny här... (första inlägget::P ) Jag hade MBM 5på min server dator och helt plötsligt när det var strömavbrott här så kunde inte MBM 5 läsa av mina I/O portarna.. Ngn som varit med om liknande skulle kunna höra av sig?

Moderkortet är ett ASUS P2B-F