Inlägg

Inlägg som stumbleboy har skrivit i forumet
Av stumbleboy

AAC Clyde Space

Kostnaden inkluderar inte uppskjutningen, för dem som ställde frågan.

För alla som är intresserade av satelliter och vill vara med finansiellt på resan ut i rymden som är den största industrin kommande år, borde ta en titt på det svensk-ursprungliga bolaget AAC Clyde Space. Aktien är näst intill gratis i dagsläget och deras orderstock närmar sig BV. Har följt dem sedan 2017 och de gör allt rätt.

Bara en hint.

Av stumbleboy
Skrivet av Coolside:

Jag är lite av samma tanken och ärligt talat har man inte köpt skiva på säkert 2-3 år utan det är mer frugan som vill kunna använda till filmer o så..

För egen del blev det standard edition pga tillgången till PS4-spel. Att kunna köpa andra hand för 1/3 till 1/5 av priset i PS Store gör mycket. Nya spel lär jag dock köpa digitalt. Beror nog på vad det eventuella andrahandsvärdet kan landa på. Är lite annorlunda mellan t.ex. Nintendos spel och PS/XBox. Nintendo som säljer sina 4 år gamla spel till nypris. Då är det rätt skönt att få tillbaka 400kr för ett spel via Tradera.

Av stumbleboy

Nu är min uthämtad efter beställning från CDON förra veckan https://imgur.com/gallery/0sWjvBu.

Av stumbleboy

Även jag beställde förra veckan och fick besked nu!

Av stumbleboy
Skrivet av Stefflo:

Kompisen ville köpa DE men han fick istället med skiva. Ska man köpa spelen på store så är det fullpris men många gånger ordentligt rabatterat i fysisk butik på skiva.
Han köpte cyberpunk för 399 istället för store som hade det för 699 eller nåt.
Man spar snabbt in den extra tusenlappen om det nu fortsätter så här.
Tydligen var hans ssd nästan full efter att ha installerat två eller tre spel, låter konstigt tycker jag men han sa att de större spelen tog över 200GB.

Har ingen egen ps5:a.

Inte nog med det, men om man vill spela PS4-spel så finns det mesta extremt billigt på diverse ställen. På Tradera kan du få de flesta exclusives för under 100-lappen. Inte varit inne i store någon gång, men gissar att så inte är fallet där.

Av stumbleboy
Skrivet av Simonth004:

La mig en beställning. Tack för uppmärksammandet!

Av stumbleboy

Stackars människor som arbetar med supportärenden 2020-2021. Playstation, XBOX, Nvidia-kort, AMD-chip... Ren kaos.

Känner att vi är så många som är helt uppslukade i vårt konsumerande, jag en del av dem.

Av stumbleboy
Skrivet av tjobbo:

angående IphoneHome ... Jag hade aldrig spenderat mina pengar där i alla fall

Där ser man. Skrev till dem precis nu och fick min order makulerad inom 2-3 minuter. Sannerligen snabb service, men de har en rejäl uppförsbacke för att rentvå sitt namn.

Av stumbleboy

Även om iPhoneHome verkar småsketchy, så var de snabba på att svara via mail. ETA för leverans är 20-22 april. Någon som har koll om det finns något inom konsumentlagen som gynnar säljaren efter en månad från köp?

Av stumbleboy

Jag gjorde en beställning därifrån nu. Uppdaterar läget när det burit eller brustit.

Av stumbleboy

Late to the party. Nu är de slut