Inlägg

Inlägg som Batman05 har skrivit i forumet
Av Batman05

Mina skärmar startar inte

Tjena! Jag har fått ett problem där mina skärmar till min dator inte startar, själva datorn startar men inte skärmarna hör också att datorn låter konstigt och jag är rätt så säker att det är grafikkortet som låter väldigt konstigt. Har testat att koppla in en gammal dator och det funkar fint så tror inte det är fel på skärmarna eller kablarna. Jag tror det är grafikkortet det är fel på men är osäker.
Har testat och göra rent datorn lite men samma problem händer ändå och allt är inkopplat som det ska.

Mina delar
CPU: intel core i7-8700k
moderkort. asus TUF z370 plus gaming
16 gb ram
Grafikkort. geforce gtx 1080 8 gb
power supply. corsair-RMX (2018)
Tack!

Av Batman05
Skrivet av Kommenterande 2:

Gör Amazon.se något försök att kolla hur gammal du är? Görs det i så fall något försök att kontrollera om du talar sanning? Vissa sidor frågar bara om du är tillräckligt gammal och tar för givet att du talar sanning vilket gör att ålderskontrollen egentligen är helt meningslös. Titta på Systembolagets hemsida till exempel.

Är det inte så att matknivar kan köpas oavsett ålder medan andra knivar har 21-årsgräns?

vet inte om dom kollar hur gammal jag är men tror inte dom gör det. Jag antar att det är bäst att föräldrarna köper åt en då ifall man nu hade fått problem om jag köpte. Det med matknivar har jag ingen aning om tyvärr

Av Batman05
Skrivet av cyklonen:

Enklast är väl att dina föräldrar köper den åt dig.

yepp jag tror nog dom får köpa den åt mig

Av Batman05
Skrivet av Arelion:

Köp en morakniv. Slangbella gör du med en trädklyka och cykelslang. Har du ingen morfar?

Nää tyvärr inte. Jag har en morakniv men kniven jag vill ha är https://www.amazon.se/gp/product/B07GZH7YQL/ref=ox_sc_act_tit...

Av Batman05

Köpa kniv på Amazon.se 15 år

hej!
har velat köpa kniv på amazon.se nu ett tag en kniv med en slangbella på bara för att ha hemma och på landet så tänker ju inte gå runt med den i stan och sånt. Är väldigt förtjust i knivar om nu man kan säga så. Det jag undrar är om det går är ju under 18 år men får köpa för mina föreldrar och om jag kan få problem om jag nu köper den.

tack