Inlägg

Inlägg som Roggerogers har skrivit i forumet
Av Roggerogers
Skrivet av Sarato:

Det beror såklart på skicket på telefonen när du kommit tillbaka. Är den så gott som nyskick så kan du nog räkna med att få tillbaka en ganska bra summa för den.
Är den sliten och har sprickor i skärmen så pratar vi nog om en spottstyver.

För att förtydliga är det en Galaxy Tab och inte en telefon!

Redigerat i min egen text också

Av Roggerogers

S9 FE värdeminskning

Hej! Beställde en Tab S9 FE från amazon nu när de haft den för 4500:-

Det den kommer användas för är en tågluff i Europa under Maj. Sedan har jag tänkt sälja den.

Min fråga är vad den kan vara värd efter det? Är lite inne på att istället köpa en begagnad iPad/S8 istället om värdet inte minskar lika mycket.

Mvh

Av Roggerogers

Annonsen är avslutad

Av Roggerogers

Windforce R9 R90 OC / Asus Z87-A med i5-4570k / GS600W PSU

Hej! Har lite delar kvar från min dator som jag tänkt sälja. Skriver nedan info om de.

Windforce R9 R90 OC - Bara kopplat in och spelat litegrann med det när BF1 kom ut. Därefter använt mest för konstorsarbete och någon enstaka period av Minecraft gaming.

Asus Z87-A med i5-4570k - Sitter även en Antec Kuhler H20 620 som kylning på processorn. Aldrig överklockat och använts mest för kontorsarbete och enstaka redigering/gaming sessioner. Två böjda USB. CMOS Batteriet måste antagligen bytas då tiden ballat ur.

Corsair GS600W PSU - Inga kommentarer

Säljes helst som ett paket men kom med bud så ska vi se vad som kan lösas

Läs hela annonsen här

Av Roggerogers

Annonsen är avslutad

Av Roggerogers

MacBook Air M1/16Gb/256

Hej! Jag har en MacBook som inte används mycket mer än att surfa, den har några skönhetsfläckar men inget som påverkar funktion. Normalt slitage. Finns dock ett lite större vitt ”hack” på locket. Se bilden. Den köptes av mig December 2020 på Dustin. Inte använts för några tyngre aktiviteter, för det mesta surf och under någon kort period Minecraft. Givetvis finns digitalt kvitto kvar.

Jag är intresserad av byte mot speldator helst, men allt är av intresse! Stationär, bärbar, PS5, elcykel you name it! Pengar emellan från bägge sidor är aktuellt. Att sälja är även av intresse, men för rätt pris.

Jag bor för tillfället i Jönköping, men flyttar inom kort till Skövde. Kan även ta mig till de flesta ställena i södra Sverige utan några större problem.

Hör av dig om detta är av intresse!

Läs hela annonsen här

Av Roggerogers

Jag har en MacBook Air M1/16Gb som inte används mycket nuförtiden, och min stationära PC har sett bättre dagar. Vad kan du tänka dig lägga i mellanskillnad om det är av intresse?

Av Roggerogers

Hej!

Kan du tänka dig 750 så kan jag komma och hämta idag/imorgon?

Bor lokalt i Jönköping