Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Decube har skrivit i forumet
Av Decube

Kolla också på Plastidip, en gummilösning som kan penslas på. Jag köpte en burk på ebay för en hundring.

Av Decube

Prova att boota en windows 7 skiva, välj "reparera..." starta kommandoprompten o skriv:
c:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot

Av Decube

Vill slå ett slag för Acronis True Image, ett lättanvänt verktyg för att göra image av partitioner eller hela system. Det finns även ett Acronis "universal restore" i vilket gör att man kan föra över ett helt OS samt installerade program etc till en ny dator eller moderkort t.ex. Har själv provat med gott resultat.

Av Decube
Skrivet av Crippa90:

Vad brukar du göra på fester? Gibba wow och dra ett nördskämt?

Den här tråden är sorglig.

Eftersom att jag jobbar med datorer 8h varje dag vill jag verkligen inte prata om sånt när jag är på fest. Folk ska bara ha gratis support då Men det jag menar är väl att somliga tjejer kanske festar (dricker) lite väl mycket helt enkelt?
har flera tjejkompisar som dricker varje helg och ofta även mitt i veckan, och då är det inte bara en öl utan det är pangfylla varje gång. Kan inte vara så hälsosamt... Men har man inga andra intressen vad ska man göra

Av Decube

Bygga motorcykel! Har en suzuki bandit 600 som ska byggas om till streetfighter med usd gaffel, choppad bakdel mm..
Bygget påbörjas snart då hojsäsongen nästan är slut. Ska väl ställa av hojen i helgen och börja skruva isär den.. en gsxr k4 gaffel och r1 limpa är beställd från eBay

Av Decube

Jag har alltid tyckt att tjejer inte har några speciella intressen, förutom just de intressen som TS listade och kanske även hästar. Visst det finns väl undantag. Men vad jag menar är att merparten av tjejerna inte alls är lika konstruktiva som vi killar som ofta har ett djupt intresse av t.ex teknik/datorer/bilar etc.. Många tjejer jag har pratat med som säger sig vara intresserade av t.ex bilar visar sig ha ett mycket ytligt intresse, de låtsas bara vara intresserade och är oftast mycket okunniga :-/

Och förresten som någon nämnde tidigare om tjejer och fylleslag, har jag funderat över.. t.ex kollar man på f.b eller något datingcommunity håller ofta tjejerna i en öl eller drink på 90% av bilderna :S Är det så tufft att visa att man dricker eller?

Av Decube

Var black ifjol, men har halkat ner till White.
Medlem sen 2007-06-25

Total köpsumma:
150078 kr

Och nej, jag har inte bara köpt saker till mig själv

Av Decube

Installerade, och började regga ett Battle.net konto.. blir bara fetbugg under registreringen på battle.net's websida, nått "server java exception" oavsett om jag kör IE eller firefox.. fan va surt *whine*
Det här var ju lika kul som när steam bråkade när man precis köpt HL2..

Av Decube

Sålänge du inte får några artifakter eller andra konstigheter på skärmen borde det vara lite tidigt att dödförklara det tycker jag iaf.. Kolla att kylaren sitter som den ska.. finns det bara ett litet spel mellan gpu och kylare alternativt att den sitter på sniskan kan det bli väldigt varmt!

Av Decube

Jag skulle betta på att moderkortet är defekt iaf då du redan har uteslutit grafikkort och minne...

Av Decube

Nåväl, men nätdelen tar ju fortfarande upp ganska mycket plats *whine*
Drömmen är ju att integrera datorn inuti HMD'n.
Fast det lär ju dröja ett tag iaf. innan integrationen har kommit så långt

Av Decube
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eas@tetris
En Intel Atom processor + moderkort kanske kan väcka nytt liv i den? Jag (hoppas) och tror att Atom moderkortet är mindre än PICO ITX'et som du använder nu.

Och då kan man köpa, eller bygga, en mindre låda!

Ja det blir spännande att se hur det blir med Atom, men problemet med små modekort är att det inte verkar finnas någon större marknad för det än, och att standardkontakterna (atx,vga,usb etc.) blir väldigt klumpiga på ett litet moderkort. Sen skulle det ju vara bra om de kunde integrera nätdelen också på moderkortet. Inbyggt bluetooth och HSDPA skulle ju inte heller vara helt fel.

Av Decube
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eas@tetris
Jag är ju så 1337. not.
Men man vill ha en mini pc (typ Eee) + ett böjbart gummi tangentbord som i Live Free or Die Hard 4.0
Men man känner sig lite kaxig när jag tänker på att göra en G15 modd på mitt keytronic Ergoforce KT2001, men vågar inte nämna det högt här ifall någon skulle kopiera _min idé_

Men känns lite lockande med en wearable PC http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7... (Star Trek, here i comes!)
Mycket imponerande, Decube.

håhå, tackar kul att det är någon som minns mitt projekt
Jag har inte kommit mycket längre tyvär.. De två största problemen just nu är
1. Jag kan inte hitta en vettig transparent HMD
2. Datorn är fortfarande för stor tycker jag

Jag får nog vänta lite helt enkelt tills det har kommit bättre hårdvara.

Av Decube

Jag hatar snigel!!!

Av Decube

maximum för de flesta processorer är någonstans runt 90c vad jag vet.
Jag har sj. aldrig grillat ngn processor. Men ett bra test för CPU är iaf t.ex mersenne Prime 95.

Av Decube
Citat:

Ursprungligen inskrivet av N!klas
J.....Polaren som var med brukar inte ha bälte men eftersom att jag är en så tjurig moralkärring så kör jag inte om inte alla har bälte på sig. Han tackar mig idag trots att han skadade sig mer än vad jag gjorde.

ok, jag hade inget bälte.. det var undanstoppat i baksätet där jag satt :S
men vi fick alla ungefär samma skador. Fast jag var medvetslös i kanske 10min

Av Decube
Citat:

Ursprungligen inskrivet av N!klas
Kanske hade det kunnat ha varit en annan bil med en barnfamilj i som pojkarna brakar in i när de är ute och leker i 160? Det hade kunnat gått riktigt illa.

Ja det var bra att det fanns skiljeremsa, annars skulle vi kommit in i mötandes körfält. I det här fallet var det förarens fel till 100% Han hade precis köpt bilen som var en M5:a.. (motorstark). Full gas med en M5:a på lite frostigt underlag är inget jag kan rekommendera efter den där piruetten.

Av Decube
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pato
Att folk kör för snabbt på motorvägar och landsvägar är sällan orsaken till dödsolyckorna. Men sker det en olycka i 90-110km/h så är det oftast kört.

Jaså?
Jag och några kompisar kraschade i en bmw i c.a 160km/h på motorvägen in i räcket och studsade runt en hel del..

Vi klarade oss alla med "bara" hjärnskakning, lite blåmärken och sånt.

vraket kan beskådas här:

http://donss.se/bilder/kraschR.jpg

Av Decube

-Folk som kör ut på motorvägen i 65km/h WTF! De flesta motorvägar har hyfsat långa påfarter för att även en gammal skitbil ska kunna accelerera upp till 90km/h.

-Folk som bromsar hårt i enkla kurvor.. Sålänge man inte har bakelitdäck och helt fel spårval går det oftast kanon att hålla hastighetsbegränsningen även fast det svänger lite.

-Folk som byter fil utan att kolla alls. Har varit nära massor av gånger att smälla på det viset.. Man måste undvika att ligga i döda vinkeln helt enkelt.

Av Decube

Vad gäller ragga på internet tycker jag att alla bör se detta klipp
http://youtube.com/watch?v=xHw5T4_JmmM

Jag har träffat en del tjejer jag stämt träff med på nätet.
IRL är i regel alltid helt annorlunda jämfört med vad man föreställt sig innan.
Ett bra tips är att få tag på så mkt bilder som möjligt.. då kan man sedan utgå från den fulaste bilden och tänka sig ett snäpp fulare så brukar man inte bli alltför besviken.

Jag har plöjt igenom en stor del av tråden, men är inte säker på om det har tagits upp; Tjejer älskar att prata om sig själva, jag försöker alltid att vara den som ställer frågorna, inte den som svarar på dom. Att hålla på och skryta om sig själv som den flashback-guiden tipsade om tror jag inte på.