Inlägg

Inlägg som Lindn har skrivit i forumet
Av Lindn
Skrivet av johanandersson:

Om detta faktiskt handlar om länkar och inte kod så blir jag riktigt besviken på artikeln. Inget format är skyddat från länkar.

Microsoft gjorde en bra studie i detta. https://support.microsoft.com/en-us/windows/protect-yourself-from-phishing-0c7ea947-ba98-3bd9-7184-430e1f860a44

Poängen med artikeln var ju inte att försöka påstå att PDF:er har någon sorts vulnerability som andra format inte har. Poängen var ju att peka ut att attacker med hjälp av PDF:er blir allt vanligare. Varför skulle det vara en besvikelse?

Av Lindn
Nytt bud: 5 000 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Lindn
Nytt bud: 4 000 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Lindn

Sänk DPI/Mushastighet, varje gång man hör om någon som fått musarm så har dom alltid typ 30000 DPI och bara en lätt bris i musens riktning får pekaren att flyga 3 skärmar bort. Självklart måste dessa människor sitta och tokspänna handleden/armen för att kunna trycka på saker. 800 DPI borde vara absolut max tillåtna på en arbetsplats som påstår att de bryr sig om ergonomi och förhindring av arbetsrelaterade skador.

trick nummer 2 är att helt enkelt inte hålla i musen om du inte aktivt använder den, det är positionen på armen när man greppar en vanlig mus som ger problem, hela grejen med ergonomiska möss är just att man ska kunna hålla musen i en mer "naturlig" armposition. Men då såna möss inte alltid är så sköna att faktiskt använda så är ett bra alternativ att helt enkelt inte hålla armen med handflatan nedåt i längre sessioner.

Av Lindn
Skrivet av Aser:

Saknar fortfarande att kunna söka enbart mot forum. Får sedan det togs bort för 10-15(?) år sedan så mycket skit i sökresultaten.

Typ som en supercharged version av att skriva "reddit" i slutet av ens sök låter ju bra

Skulle vara bra också att kunna filtrera bort amazon affiliate sidor, då skulle ju 99% av allt bot skapat skräp man får försvinna

Av Lindn

Kan hämta den inne i stockholm under veckan för 2750 kr

Av Lindn

Windows har redan börjat ingå som en del av 365 prenumerationen inom business så detta är ju inte förvånande. Wall street kräver att allt ska ha en månadskostnad numera och molntjänster är enda sättet för Microsoft att ta sig dit