Inlägg

Inlägg som maaaats har skrivit i forumet
Av maaaats

Q-Tec är dåliga, enligt vad jag har hört andra säga. Dock så har 2 av mina kompisar ett Q-Tec 350 som fungerar bra. Men mitt råd, köp inte Q-tec när det finns andra alternativ.

Av maaaats

mycket dubblelpost här.

För övrigt ett otroligt bra jobb! Som många redan har sagt är det där inget chassi, utan ett uställningsföremål på ett museum

Av maaaats

Det fanns ju en annan Hellraiser Cube modd, fast den var iofs inte i närheten så snygg. Jag är inget stort fan av plexi och skulle aldrig använda det till mitt chassi, men nu är jag frälst

Av maaaats
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Quixir
ehm.. det finns i sverige?
http://www.overclockers.se/catalog/images/new/neopower.jpg
gå in på overclockers.se å kolla... finns på första sidan!!!
det har tOm en 120 fläkt

Om du tittar lite mer noggrant så märker du att det varken är samma märke eller samma design, men visst var det också snyggt.

Av maaaats

High Quality är inte att rekommendera om du inte har 1 GB ram samt att 9800 pro eller bättre. Dvs, om du inte gillar låga fps

Av maaaats

Så länge du har ett Lian-Li chassi så ska det funka. (tror jag)

Av maaaats
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mrragge
Motorsåg om det inte är så noga.

Hahaha.

Av maaaats
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Caleb
snyggt... men varför dell för?

Han kanske hade liggandes?

Av maaaats

Med tanke på att du ska spela så är grafikkortet högsta prioritering. Köp ett x800 eller ett 6800 gt. Som tidigare talare sa, köp en billigare prolle om du inte har råd.

Av maaaats

Man kan ju inte köra nybörjar bojkottning på allt som inte fungerar. Om vi säger såhär: En kille köper ett Amd system, och det går sönder. Då rör han aldrig amd mer. Det är ganska så dåligt då jag har ett Power Color som klockade mer med originalkylning än min polares His gjorde.

Av maaaats

Saint25: Nu ska vi inte överdriva här va. Angående VIA chipset, har du testat hur pålitligt det faktiskt är själv eller har du läst tester och dylikt. VIsst är nForce 3 bättre och stabilare till överklockning, men jag har ett Msi k8t med VIA chipset och tycker att jag kunnat klocka ganska så bra med luftkylning.

Av maaaats

av mig, typ 4000. På blocket kan du lägga in en och annan fras som "Senaste på marknaden" så kan du garanterat få upp den till 8000.

Av maaaats

Det går alldeles utmärkt att använda en 92 mm dell-fläkt till en vanlig 3-pins kontakt. Jag gjorde så att jag tog 92 mm fläkten och fäste den med en molex - 3 pin adapter och sedan körde den igång. Det funkade finemang

Av maaaats
Citat:

Ursprungligen inskrivet av skruvis
Sidan gjorde vad?

DAMP står för deficitis in attention, motorcontrol and perception och är en av de psykiatriska diagnoser ("bokstavssjukdomar") som brukar sammanfattas med koncentrationssvårigheter.

http://www.susning.nu/DAMP

Nu tyckte du allt att du var klyftig där va?

Av maaaats

Riktigt snyggt. Jag funderar på att göra detsamma. Hur gick bytet? Kan man använda samma moderkort?

Av maaaats

Alla Lial-Li fanboys (alla swecare i stort sett) är ganska så larviga. Är det så att om man gillar Lian Li så är man en "stilren och snygg" datoranvändare och allt som tillkommer. Och Tydligen gillar man Raidmax om man inte tycker om Lian Li.

Av maaaats

det värsta är inte alienware utan www.go-l.com

Av maaaats

han sa 10000 inte 100000

Av maaaats

För det priset var det ett "dåligt" köpt enligt mig. Beror iofs på vad du ska använda den till. Men med tanke på graffet "gamers edition" så antar jag att du vill spela. På en budget på 20000 skulle du köpt en 3500+, ett moderkort med nforce 3 samt corsair minnen och ett Geforce 6800 ultra.

Av maaaats

Dom flesta datorer klarar av spel. Det beror helt på vilket spel du ska spela och i vilken upplösning.