Inlägg

Inlägg som maaaats har skrivit i forumet
Av maaaats

Borde det vara så att det inte ska kunna gå att få bort med endast en trasa?

Av maaaats

Oskar000: Jag märker att du kan betydligt mer än mig om elektronik och dylikt, men jag har som sagt testat med en kompis dator och mitt gamla DELL-agg, då hans hade råkad ut för en olycka på LAN. Och absolut inget hände med brända moderkort eller exploderande chassin Så det enda jag baserade mitt uttalande på var ett faktiskt prov.

EDIT: Glömde tillägga att datorn fungerade ypperligt efter bytet av nätagget.

Av maaaats

Nä.. det gör de inte...

Jodå. Har du provat eller baserar du ditt svar på vad andra sagt?

EDIT: Oskar000 "Det enda jag vet är att DELL nätagg grillar moderkort som inte avsedda för DELL-datorer"

Jag antar att du också har provat. Det här kanske gäller lite äldre DELL-datorer. Men jag har som sagt provat ett DELL-agg från min 2 år gamla DELL, till att köra ett Gigabyte moderkort, en DVD-spelare, en hårddisk och ett sunkigt grafikkort.

Så innan du försöker klanka ner på mina inlägg, så borde du veta vad du talar om.

Av maaaats

Kolla datorbutiken

Av maaaats

Datorbutiken är riktigt bra. Dock säger jag som förut. Ett HIS klockar inte lika bra enligt tester jag själv har gjort. Jag bytte kylning till Arctic VGA Cooler och kunde klocka betydligt mer än HIS-kortet. Annars bra.

Av maaaats

Det enda jag vet är att DELL nätagg fungerar till andra datorer. (Orkade inte läsa ngt annat ^^)

Av maaaats

Det finns som med allting massor med saker som INTE bör göras, men för det betyder det inte att det alltid händer något dåligt. Folk har dött när dom hoppat bungie-jump, är det då 100% "chans" att alla dör då? Bara för att man inte ska dammsuga datorn så kan man glatt göra det. Jag gör det med mina äldre datorer då det inte spelar så värst stor roll. Har aldrig rengjort mina senaste dator, men tryckluft låter ju som sagt smart.

Angående Oskar000's inlägg om att det var säkrare att doppa datorn i badkaret. Jag anade en gnutta sarkasm där, men det funkar faktiskt.

Av maaaats

Riktigt snyggt, kanske ska ta och göra något liknande

Av maaaats

Tycker det ser litet ut, samt ganska tråkigt. Men om man nöjer sig med lite plats och är en bra moddare så visst

Av maaaats

Nu ser det riktigt najs ut. Såg att du lyssnade på mitt råd angående 5,25" platserna Fortfarande stort, men det ser fint ut

Av maaaats

Som WaR sa, proportionerna passar inte in. I ditt chassi skulle det betyda att 5,25" platserna skulle vara ca 40-45 cm breda, vilket blir ungefar 16" platser Om du ska bygga ett sant stort chassi sa kan du nog inte anvanda samma design som ett fulltower chassi. Om du fortfarande vill behalla matten du har satt ut, sa kan du fundera pa att satta 2 st 5,25" plaster bredvid varandra, samt lite mer. Sa att fronten bestar av ungefar 10x2 5,25" platser. Det skulle vara det som passar in bast, men fattar inte vad du ska ha platsen till. Du kommer ju som WaR ocksa sa kunna gomma dig i det. Iofs ganska bra pa LAN nar du ska sova

Av maaaats

Inte ens om jag lade ner 10 ggr tiden du har gjort skulle jag fa det halften sa snyggt. Riktigt fint sager jag bara!

Av maaaats

Mitt Msi k8t har integrerat och det fungerar utmarkt bade med horlurar eller hogtalare *ursakta min stavning*

Av maaaats

Chieftec powerswitch.

Jag skulle ta bort fronten fran chassit och aeven powerswitch, leds och allt som satt fast i fronten. Kabeln fran switchen gick sedan av sa nu startar inte datorn. Vad finns det for alternativ just nu?

Av maaaats
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xelathur
det är väl inte 30-32C idle

Njae, det enda jag baserar det påståendet på är bios samt mbm. Men jag kan ju ha fel :/ Ska iaf fixa vattenkylning snarast

Av maaaats
Citat:

Ursprungligen inskrivet av budbrain
Hackfritt möjligtvis

Lagg är sånt som inträffar över nätet

Mycket möjligt.

Av maaaats

Om du kollar på www.go-l.com och fixar ihop en overkill-dator där så kan du nog klara dom ganska så bra enligt mig 3.8 GHz prollarna, 16 GB PuRAM, och grafikkort för 16000 kr. Tror inte doom 3 skulle lagga på ett sådant system.

Av maaaats

UT 2004
Doom 3 beta 2
lite småspel här och där

Av maaaats

Som några redan har sagt, gör det själv om du ska ha det så. Men vad är egentligen meningen med ett litet, tungt chassi? Bara dörren till chassit kommer ju väga närapå 10-12 kg Skulle också vilja se hur bordet ser ut efter att du ställt det där (eller golvet) Eller du kanske har ett 30 mm titaniumpansarbord

Av maaaats

Läs lcd guider. Är inte så värst insatt i det hela, men med lite finess går väl allt att fixa