Inlägg

Inlägg som stefffe har skrivit i forumet
Av stefffe
Skrivet av HazZarD:

Fast hur är batteriet i en sån efter så många år ?

Kommer med all sannolikhet inte ens användas;p

Av stefffe

Geforce "retention bracket" backsida grafikkort pcb - metallram

Hej,

är det någon som vet vart man kan köpa bracketen som sitter på baksidan av nästan alla nvidias geforce grafikkort? Har letat i många timmar men hittar tyvärr ingen, helst inrikes också.

Eller är det någon som har ett trasigt gammalt grafikkort och vill sälja den delen eller hela så går det också. Verkar som utformningen och måtten är lika på de flesta Geforce, i alla fall 600-serien och uppåt. Cirka 5,5 cm mellan hålen, 4 hål. Bifogar en bild.

Tacksam för alla svar!!

Läs hela annonsen här

Av stefffe

Har alltid behövt 2 st AP(i alla fall liknande styrka i sändning) i kåken tyvärr. Har blåst pengar på repeaters, router från 500 kr till 3k, powerline m.m. innan jag gav upp och borrade mig från källare till varenda enhet som hade möjlighet till kabel... Dock så uteblev ju alla mobila enheter, vilket har fortsatt min irritation och jakt på en lösning som uppfyllde alla mina krav.

Nu har jag en Ubiquiti unifi ap ac pro och en Ubiquiti unifi ap ac LR, innan dessa två så hade jag faktiskt två av denna AP från tp-link pga de verkade prisvärda, tyvärr var dom ej tillräcklig för ett betonghus med 25cm tjocka golv och väggar med 2 plan och källare.

Hade förvisso täckning i hela kåken men inte nära det Ubiquiti(visst 2*priset, men irritationen som uppstår av kass täckning och hastighet har inget pris i mitt huvud) lyckas med. Har 100+ mbit upp/ner i hela kåken plus en täckning på en 1500m2 tomt, förmodligen har grannarna fått en ny SSID som stör dom också

Ett stort plus(iaf för mig som släcker ljuset i hela huset nattetid) på unifi ap är att man kan ha en led-ring på eller av som funkar utmärkt som natt-lampa! Hade gärna gett en djupare recension av både tp-link och Ubiquiti, då jag har två av varje i min ägo. Utseendemässigt så smälter Unifi in mycket mer, inte lika tjock(1,5 cm tunnare ca), är rund istället för fyrkantig så man får ofta frågan "vad har du för avancerad brandvarnare?".

http://i.imgur.com/B1HjLrn.jpg

Det enda jag ångrar, är att jag inte tog limpistol på all synlig kabel istället för klammer

Av stefffe

Kan väl flika in med något positivt:)

Bor i betongkåk, väggar, golv är 25-35cm betong. Kämpat med dyra routers, repeaters m.m. m.m. All fast utrustning har jag borrat mig fram till, sitter nog en unmanaged gigaswitch i varje garderob nu Men eftersom fibern kommer in i källaren så har routern alltid stått där, har funkat ok för det mesta, allt mellan 0.5-5mbit från 100 inkommande.

Tröttnade efter 2 år och köpte en AC-PRO som jag har mitt i kåken på övervåningen och så köpte jag en AC-LR som jag har mitt i kåken fast lite mera bakåt då familjen umgås på baksidan mest.

Trodde faktiskt inte att de skulle orka igenom all betong ändå, men jo då!!! Lyckan är obeskrivlig! ;D

Inomhus är det som att gå runt med en tp-kabel jackad direkt i mobil och paddan. Utomhus har jag som sämst 25-30mbit och då är jag utanför tomten, 1700m2, 110m2 hus.

Kan vara mina bästa 3000kr jag spenderat i tech stuff, och då köper jag en hel del

Yay!!! Skål

Av stefffe
Skrivet av Daemon:

Min första gissning är någon form av molnsync, kan vara med mobil eller lite vadsom.

Hej,

Har du lust att gå in lite mer i detalj på hur molnsync skulle kunna ställa till med detta fenomen?

Newlund: din e-post är ej synlig på fb(vi är vänner).

Av stefffe

Koppla ur X41 men låt den sitta kvar på moderkortet (för att slippa ta bort sk*ten igen), koppla in EVO'n till cpu-fan på moderkortet och låt den ligga löst någonstans där den kan snurra fritt, boota sen datorn med ett minne i taget så du vet att alla minnen är OK. Fyll sedan på varje slot allt eftersom för att utesluta moderkortsfel.

Av stefffe

Mer detaljer snälla what is diz

Av stefffe
Skrivet av Shady:

hur går det för dom. kör dom på fortfarande?

Ja faktiskt, än så länge ger dom 3x vad det kostar mig i EL + att jag har köpt villa så värmen tas till vara på ett bättre sätt nu ;D

Av stefffe

Cirka 30 dollar om dagen men sjunker nog drastiskt tyvärr...

Av stefffe
Skrivet av Fenix:

scrypt pr0n

vad drar en sån?

1300w vid väggen:)

Av stefffe

7 månaders väntan är över och förmodligen 88 tusen svenska kronor åt helvete men vad gör man inte för det roliga(HEHE). Varierar mellan 305-320MHs vilket inte ger så mycket pengar nu för tiden...

Här kommer några bilder på min sprillans nya KnC TITAN!

http://i.imgur.com/uvkoZRW.jpg

http://i.imgur.com/CVO4joM.jpg

http://i.imgur.com/MsvRWhp.jpg

http://i.imgur.com/96QlCww.jpg

Av stefffe

Använder verkligen folk MicroSD fortfarande till att lagra filer på? Det börjar ju kännas lika gammalt som kassetteband gjorde när cdskivan kom. Med dagens täckning är det ju så mycket enklare att synca allt till google drive eller någon annan tjänst

Av stefffe

Så om man t ex formaterar och installerar om operativsystemet varje halvår skulle man inte upptäcka detta problem? Själv har jag haft min 840 evo 120gb i över 1 år men jag installerar om win7 ganska ofta och har aldrig märkt något.

Av stefffe
Skrivet av Ant3:

Okey. vad om jag kickar igång ett HD6850?

Är bara snäppet bättre än geforce 770, skulle ge 35-40 öre om dagen.

Av stefffe
Skrivet av Ant3:

Hur länge måste jag hålla på för att få ut några pengar alls med datorn i min sign?

Om man räknar lite högt så kan ditt 770 mina 250KHs och dagens högst betalda mulitpool ger 0.00046BTC/GH per dag

0.00046 x 0.25 = 0.000115 btc per dag

För att tjäna 1BTC skulle det alltså ta 8696 dagar

Ungefär 30 öre om dagen

Av stefffe
Skrivet av Nzt:

Nån som har några fler bilder på asics att lägga upp?

Så fort min titan anländer åker den upp här!

Av stefffe
Skrivet av RzrTrek:

XMBC har ändå aldrig varit någon höjdare!

Alla har ju givetvis rätt till sin åsikt, men jag är väldigt intresserad av varför du tycker att xbmc inte är någon höjdare. Har du lust att skriva några dåliga punkter?

Av stefffe

Nice nice, på tiden att det kommer mera bilder på annat än gpu-riggar här

Av stefffe
Skrivet av Zotamedu:

Gamla nyheter? Trådarna är ju skapade i slutet av april eller början av maj. Super Jupiter levererades för en månad sedan. Fast det är klart, det är inte första gången KnC levererar trasiga saker.

Man måste också räkna med minst tre månaders försening. Har någon av de där företaget som tillverkar ASICs lyckats få ut sina produkter i tid?

Ja du har rätt, men det är gammalt för mig iaf

Ja faktiskt så levererade KNC sina först maskiner i tid, och med en kapacitet över vad dom sagt från början. Det är just därför Knc hade ett sånt bra rykte... men det är troligen inte så längre tyvärr, iom allt som hänt nu.

Av stefffe

Ja att få tillbaka sin investering kommer ta sin tid, men det är tur att den bara slukar(enligt knc) ~800W... Krävs inte mer än 900 kr i månaden för att täcka elkostnaden ungefär, beroende på elleverantör