Inlägg

Inlägg som Love_is_a_.45 har skrivit i forumet
Av Love_is_a_.45

Dubbla ljudkort, vill använda ena till spel, andra till firefox/IE, samtidigt.

tjejen vill kolla på VM i curling och jag vill lira/använda skype samtidigt. hittar inget sätt att ställa in sånt utom i skype.
vart i ff/IE gör man sånt, alternativt i windows 7

tack på förhand

Av Love_is_a_.45

allt är på samma nivå, när jag tabbar ut ur spelet så har inget ändrats heller. nya drivisar igår men ingen skillnad.

Av Love_is_a_.45
Skrivet av enneby_93:

Kanske går att ändra på kommunikationsfliken i volymkontrollen?

vilken volymkontroll? den i voice programmet? har ändrat och ställt in till förbannelse, ändå sänks voice volymen när jag lirar.

Av Love_is_a_.45

ljudsänkning under spel i CSS

när jag sitter i nåt "voice" program, vent/mumble/msn och ska lira css samtidigt så sjunker ljudet på den jag pratar med rejält, från bra samtalsnivå till ej hörbar (iaf under spel, fotstegen i spelet överröstar polarn) och när jag väl fått in nivån lagom och stänger av spelet så väcks grannarna till liv när polarn börjar snacka.

detta händer inte med steams egna VoIP.

ibland när ajg tabbar ur och ändrar tex nån av volymerna i msn, det räcker med 5% ändring så återställs allt ljud till vad det ska vara, utan att jag ändrat nåt (ändrar tillbaks de där 5%)

win7, creative x-fi gamer.

ideer?

Av Love_is_a_.45

MackZ

Av Love_is_a_.45

allting står på "erhåll ip adress automatiskt".

Av Love_is_a_.45

nätvärksprobs med aspire one 150

Brorsans aspire one 150 vägrar erhålla ipadress efter att han haft den på service, när man kopplar inte LAN kabeln från routern så står det bara "erhåller ip adress" nere i högra hörnet.
hittade nån uppdaterad drivrutin till nätverkskortet men det hjälpte inte, har förgävet försökt fixa nån "acer uppdatering" eller liknande men utan resultat, har inte hittat nån inställning som skulle vara fel.
i kommandotolken står det
fysisk adress: 00-23-8b-30-a4-4c
dhcp aktiverat: ja
ipadress: 0.0.0.0
nätmask: 0.0.0.0
standardgateway:
dhcp-server: 255.255.255.255
några tips?

tack på förhand

Av Love_is_a_.45

trasigt tbg

är på en båt, uppkopplingen är typ som 56k så jag kan itne söka igenom sidan efter svar. mit problem: tgb funkar dåligt, kan inte trycka på samma tangent 2gånger i rad, typ www tar 10 sekunder. det går att trycka tex w *pil höger* w *pilhöger* w *pil höger* utan att det blir några problem.
är detta et mjukvaruproblem eler hårdvaru problem? komer vara til sjös ett tag så det skulle vara skönt at impa på bossen med hjälp av era tips
tack på förhand
//Max

Av Love_is_a_.45

enda jag har med mycket färg är south park :/ får nöja mig med aliens.

den verkar bara ha komponent och vga ingång, kommer avsaknaden av dvi/hdmi att spela stor roll eller kommer jag inte märka nånting, sitter ju inte direkt och försöker skaffa creds på minhembio eller så

Av Love_is_a_.45

precis, dubbelt så dyr är student så jag måste tänka efter lite innan jag köper, därför är en helt oanvänd projektor för 3000 ganska intressant då jag inte är i "behov" av nån och jag ställer inte heller några större krav på den.

när du säger "kolsvart rum", betyder det att det måste vara kolsvart för att det ska gå att titta överhuvud taget?

tack för snabbt svar, har tittat en del på hd65, men 6000 känns.

Av Love_is_a_.45

köpa billig projektor, vad duger den till

ska åka och titta på en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=491634
under helgen, allting verkar vara bra utom kontrasten som känns lite låg jämfört med motståndet i samma klass (500:1 jämfört med de flesta andra 2000+:1).

kommer kolla film och serier mest, tvivlar på att jag kommer spela nåt på den utom möjligtvis party relaterade spel typ guitar hero.

en polare säger att med låg kontrast så kan mörka filmer bli en besvikelse, typ alien/doom, stämmer det (generellt sett)

ska jag ta med nån särskild film eller nåt och testa den på för att få en bra uppfattning om vad den kan leverera?

anledningen till att jag tittar på just den här är för att den kostar 3000kr beggad, de andra kostar runt 5000 nya om man köper från "skumma" företag.

så, lets hear it.

Av Love_is_a_.45

Vi var lite dumsnåla, 100 spänn till och vi hade inte fått det här problemet. men polarns krav var bara att det skulle funka och det stod AM3 kompatibelt, borde inte vara några probs.
vi har plockat batteriet från mobot, räcker det eller ska man kortsluta "reset piggarna" för full verkningsgrad?

Av Love_is_a_.45

skillnad s754/am2

polarn köpte nyligen ny burk, på inrådan av mig och en annan.

vi valde ett http://www.inet.se/artikel/1900945/gigabyte-ga-m52l-s3p
och en http://www.inet.se/artikel/5308628/amd-athlon2-x2-245-2-9ghz-... vilekt borde funka. fel.

vi får ingen bild, efter massa tester, bytt graffe och annat så säger inet att moderkortet inte stöder am3 från default utan bios måste uppdateras, vilket "ska" vara fallet med moderkortet men det är det inte, eftersom vi inte vill skicka tillbaka skiten och pröjsa 300kr i frakt för att inet ska ta x antal dagar på sig att fixa allt så tänkte vi köpa en billig AM2 prolle, uppdatera bios sen vara glada. AM2 säljs knappt längre så det sket sig till vi hittade den här : AMD Sempron 3000+ 128 KB S754 Tillfälle !! Ord. pris 279:- på databoden.se. på prisjakt hävad det att det är en AM2, på AMD's hemsida hävdas det att sempron 3000+ är en AM2, men den heter s754, vad är det som inte stämmer och kan polarn använda den för att uppdatera sin bios?

annars, nån som har nåt förslag på vad vi ska göra? överväger att köpa AM2 prollar på tradera, finns det nåt bättre sätt?

vi kan såklart skicka tillbaks det men som sagt, 300kr i frakt och det kommer ta ett tag.

Av Love_is_a_.45

dra och släpp funkar inte, har inte gjort en enda inställning i programmet, vilket är huvudanledningen till att jag använder det, man behöver inte bry sig.

det börjar mer och mer verka som att hela mappen är korrupt, allting på datorn funkar numera utom det i den mappen

tack för hjälpen

Av Love_is_a_.45

jag har ominstallerat, högerklickat, installerat om till gamla versioner. började köra en disc check lite tidigare och nu funkar .img filer, alla utom den filmen jag ville se igår när problemet uppstod
men jag kan bara se .img filer om jag stänger av vlc i aktivitetshanteraren

Av Love_is_a_.45

vlc vägrar fortfarande, mediaplayer tycker jag inte om, kan inte synca ljud eller nåt

Av Love_is_a_.45

VLC spelar inte upp .img filer

som topic säger, vlc vägrar spela upp .img filer, det började efter att jag kopplade ut min ena hårddisk, som är inkopplad igen.
jag kan spela upp alla andra typer av filer .mkv/.avi osv
när jag stänger ner vlc efter att ha sett en .avi fil så stängs även processen av, men om jag försöker starta en .img fil så står vlc kvar som process i aktivitethanteraren.

har win7 sen julas, har aldrig haft det här problemet.

några ideer?

edit: har ett AMD 4890, oklockat om det är av betydelse.

Av Love_is_a_.45

bara för att man köar betyder det inte att man hittar nåt som man vill ha och att köa inför en öppning är inte lika med presenter och annat trevligt

Av Love_is_a_.45

gå till mina dokument/BFBC2 ---> settings.ini

i settingsfilen så ändra DxVersion=auto till DxVersion=9

har ändrat detta, ska prova lite ikväll och se ifall det är nån skillnad.

Av Love_is_a_.45

har ati och en äldre c2d, 6 gig ram och win7, tar ungefär lika lång tid att joina en server (eller byta sid, måste ju ta tid att byta sida av nån anledning :/) som det tar att gå på toa, och då är toan 3 meter från datorn, och folk hinner planta på den tiden. vad är hemligheten till snabba laddningstider i spelet...