Inlägg

Inlägg som lindahlj har skrivit i forumet
Av lindahlj

Dejtandet.

Som snygg så går det så mycket lättare då man inte behöver visa sig socialt kompetent samtidigt.

Av lindahlj
Skrivet av snajk:

Tillbaka till gubbgnället:
Jag har tagit upp lite relaterat tidigare, det handlar parkeringen på gatan utanför mig.

Det finns en nedfart från gatan till ett garage där det uppenbarligen har varit två garage tidigare, men sannolikt inte sedan mitten på åttiotalet när de gjorde en stor renovering här sist. Länge fanns det en skylt, till höger på bilden, som enligt min tolkning inte gäller gatan utan bara "planen" alltså backen ned till garaget och bredvid.

Således var det ok att parkera längs med trottoaren hela sträckan framför här. Sen för något år sedan så satte de som hyr garaget upp en utfartsskylt på garageporten. Fine, då får man inte parkera utanför den porten, men min tolkning är att det fortfarande var ok att parkera framför den vänstra halvan av denna "backe" för där finns det ingen utfart. Vilket jag gjorde. Flera grannar varnade mig för att jag skulle få böter men jag förklarade skyltarna och de höll väl inte med mig riktigt, men jag har i alla fall aldrig fått böter där trots att P-vakterna verkligen är på hugget här. Det bör också nämnas att garaget inte används till en bil utan det är några MC-knuttar/pensionärer som har sina motorcyklar där, och mest sitter i garaget och dricker kaffe och tittar på sina fordon. Bilden nedan (från Google Maps) visar det läget.
<Uppladdad bildlänk>

Vad som hänt nu är två saker. Dels har någon gått på deras utfartsskylt med sandpapper eller liknande så det går inte riktigt att se vad det är för skylt längre, även om det är rätt uppenbart ändå. Men någon, jag gissar MC-pensionärerna, har också målat (taffligt) gula streck på trottoarkanten längs med hela "backen".

Så jag försökte läsa på vad som gäller när det är en streckad linje längs med så, och det är inte så tydligt. Det går att tolka reglerna som att det betyder P-förbud eller stoppförbud, men det borde ju krävas en (giltig) skylt också. Det är ju ganska lätt att köpa en sprayburk med gul färg och måla på liksom, vilket borde vara vad som skett här. Färgen är inte tjock som vägfärg brukar vara utan det är tydligt att det bara är sprayat.

Jag hade själv lite lösa tankar på att köpa vit färg och måla en streckad rektangel framför själva porten, så det blir tydligt vart man får stå och inte. För folk vågar sällan parkera framför den halvan av "backen" vilket gör att det ofta (beroende på hur långa bilarna är och hur tight de står) får plats en bil mindre på gatan liksom.

Det är ju klart och tydlig en infart till fastigheten. Oavsett var garageporten är, hur långt till höger eller vänster, så blockar du ju en del av infarten. Du bör sluta parkera framför infarten. Att ditt inlägg är så långt tyder ju på att du egentligen vet att det du gör är fel!

Av lindahlj
Skrivet av Ricky83:

Sur: p3 morgonpasset hånar alla vuxna som känner att dom vill hålla för näsan när dom hoppar i vattnet.
Dom sitter och är allmänt töntiga, och skattebetalarna står för deras lön.

Hånade min sambo då hon gjorde det, då slutade hon med det. Hon märkte att det inte behövs. Bara att inte andas genom näsan så löser det sig. Så hjälper de folk att sluta upp med ovanor tycker jag att det är okej, även om jag inte lyssnar på p3.

Av lindahlj

För oss som spelar i upplösningen 1440p då? Tidigare processortester har ju gått igenom fler upplösningar.

Av lindahlj

Siktar på att lägga på mig 5kg muskler så jag kan unna mig ett extra glas mjölk per dag

Av lindahlj

Alltid spännande, och ofta imponerande, att höra på Jensen. Ser fram emot detta.

Av lindahlj

Vad ska Webhallen göra? Det har ju mest troligt inte hört av Postnord. Ska de skicka ut egen personal för att leta paketet eller?

Av lindahlj

Håller med ovanstående, gamla prisjakt är bäst. Ny suger ****.

Av lindahlj
Skrivet av Nozomi:

Har du exempel på höjda priser pga retur?

Tror du att kundtjänsten jobbar gratis?

Av lindahlj

Tycker att Inet gjorde rätt, det är lurendrejare som TS som gör att priserna blir högre för mig samt att kundtjänsten är tjorvigare än vad som behövs.

+1 Inet

Av lindahlj

En bugg som knappt märks, varför där detta ens en nyhet kan man fråga sig.

Av lindahlj
Skrivet av TateM:

Hade flera krascher i veckan med 3080t när det släpptes. Tog nog 6 månader innan drivarna var helt stabila.

Hade du köpt motsvarade AMD kort hade du haft mer bekymmer.

Av lindahlj
Skrivet av Kattus:

Som att inte nvidia också haft sin beskärda del med ruttna dirvrutiner?
https://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc

De kan ha råkat släppa någon felaktig, eller att någon ny på företaget råkat göra något fel. Men inte alls i samma utsträckning som AMD:s haverier.

Skrivet av SuperSverker:

Jag hade ett 970 som sänkte en hel Windows installation 2015 men det blev inte nyheter för det.

Man ser vad man vill se, det gäller lika mycket i livet som alla dirivrutinsproblem med AMD.
Har ännu inte sett någon vettig undersökning om så faktiskt är fallet, hittills verkar det bara vara gamla skrönor som lever kvar och manifesterar sig i att man "tycker" det är så mycket värre åt det ena eller andra hållet..

Edit*
https://qaconsultants.com/stabilityaudit/

Du gjorde kanske fel då du installerade kortet.

Nvidia har säkert gjort något enstaka fel. Men det är en droppe i havet mot AMD:s ständiga missar. Bara att kolla på forumet här och alls support som behövs gällande AMD:s grejer.

Av lindahlj

AMD och drivrutiner alltså. När kommer de lära sig?

Av lindahlj

Låter som att de inspirerats av Apple.

Av lindahlj

Alternativ 1 lätt!

Av lindahlj

Slog till på ramminne-kittet, bazinga!

Av lindahlj
Skrivet av Jumpcut:

Jag fick en hel del bra råd i denna tråd och stannade upp gjorde saker i rätt ordning när min "inre röst" bara skrek att jag skulle betala för att bli av med problemet. Så tack till alla som kom med konstruktiva förslag och tips! (Y)

Inga problem, alltid intressant att hjälpa till.

Av lindahlj

Önskar ingen produkt.

Däremot önskar jag att ni ändrar på reklamen för "Komplett flex". Killen i reklamen, han i keps och med det stora röda skägget, ser ju ut som en typisk "sojyak". Han gör i alla fall den minen och den typiska posen. Ska ha vara en sådan karaktär så bör ni "nörda till" han lite, om inte så kanske man ska styrka den bilden och ändra på hans uttryck så han ser mer normal ut. För en som uppkattar memes är det riktigt störigt hursomhelst.

Tack på förhand.

Av lindahlj
Skrivet av anon132576:

Så du tycker att andras besvikelse och frustration är underhållande?

Du måste förstå att detta är verkligt, att jag är en riktig människa som redan har tvingats tillbringa två hela dagar fast hemma och inte kunnat göra någonting för att jag måst barnvakta ett paketleveransföretag som dels inte kan säga ungefär när de ska komma, och sedan inte ens gör det? Också, att jag fått skjuta på andra saker och drabbas av depression pga upprepade besvikelser. Jag kan inte hantera gigantiska försändelser som väger 30/50 kilo, utan är helt utlämnad till deras förbannade inkompetens och godtycke.

Mina inlägg är inte någon dokusåpig underhållning typ Paul-bröderna på youtube eller så, detta är inte på något som helst sätt eller vis roligt, alls.

Jo det är det. Som gubbe borde du ju ha tålamod, ta besvikelsen med stoiskt lugn och inte gå upp i limningen av att ditt datorbord dröjer. Det är ju bara ett datorbord. Be dem skicka grejerna till ett upphämtningsställe och hämta allt i samma veva så slipper du lida i flera dagar och bli deprimerad.