Inlägg

Inlägg som Mr Leans har skrivit i forumet
Av Mr Leans

Nu är det klart med open beta till alla som bokar genom webhallen ochså

Av Mr Leans

Märker man någon prestandavinst på SATA2 mot IDE?

Halla
Märker man någon prestandavinst på SATA2 mot IDE? Inta bara mätbart...

Av Mr Leans
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The Slayer
ta Point of view eller BFG om de inte är mycket dyrare.

Ok...skall se om jag hittar dom någonstans

Av Mr Leans

Är Gigabyte OK på Grafikort? orkar inte vänta på ASUS

Jag hade tänkt mej ett ASUS 7900GT, men de verkar inte finnas på lager, men jag har hittat lite andra märken bla Gigabyte7900GT,
Är det ett OK märke på grafikkort??

Av Mr Leans

Tack för Svar

Av Mr Leans

Nätagg till 6800GT..klarar det ett 7900GT

Orkar samma agg som driver ett 6800GT utan problem driva ett 7900GT, eller behövs ett starkare...jag har ett antec 380w???

Av Mr Leans

jag har ochså tröttnat på allt oändligt grindande, samma sak om och om igen..Det enda roliga är igentligen de oförutsedda "world pvp" mötena.
När man tex är ute och minar och plötsligt står öga mot öga med en från fiendesidan, sånna strider blir aldrig tråkig rutin. Tyvärr så är spelet ju gjort så att det bara belönar ändlöst instans el Bg grindande (..zzzzz)...Fy fan....

Av Mr Leans

Ultima 3 och 4 , helt totalt geniala rpg spel! Paradriod och Summer/Winter games serien håller ochså.

Av Mr Leans

Hmm under hela mitt långa spel liv..Ultima 3 och 4 till C64an, riktiga RPG klassiker- 4an var tom så stort att det låg på 4 floppydiskar! Sen Sonicserien, underbara plattfromsspel.
Efter det fastnade jag totalt för Cac och Total Annialation.
Sen har jag inte blivit helt fångad av ett spel tills WOW kom men på det är jag helt fast..Har spelat timmar varje dag sen det släpptes och ser inget slut på den kärleken! kan vara lite slitigt när man är gift och har barn och så, men det är roligare än att sova..

Av Mr Leans

tv-out funkar för allt utom film???

Jag har ett Gforce 4200 kort och har kollat på filmer på tvn förut utan problem, men för några dagar sen installerade jag om windows och funkar det inte alls.
Jag har fixat primär och sekundär bildskärm. Jag ser skrivbordet på tvn och när jag spelar spel så syns spelet ochså perfekt på tvn - men när jag sätter på en film så blir "filmrutan" svart. Om jag minskar filmfönsteret så ser jag skrivbordet bakom. Vad är det som har hänt?!
P.S jag ser filmen på själva data skärmen där funkar den perfekt.

Tacksam för svar Ds