Inlägg

Inlägg som melin99 har skrivit i forumet
Av melin99

Har problem att se filmer via hemsidan

Nästan varje gång jag ska se på en liten film @internet så kommer det upp: (rubik på felet:npdsplay)can not create directshow player.(funkar alltid på youtube och videogoogle..)

händer t.ex om jag ska gå in på http://www.tiesto.com/ Vad är felet?:/ tack på förhand ;>

Av melin99

Cs SLI

Jag vet att cs inte stöder SLI.

Men nu är de så att jag har skaffat ett till graffekort o jag måste ju avaktivera SLI varje gång jag ska lira cs för annars hänger sig datorn :/

Någong som kan hjälpa mej elr tipsa om nått annat istället för att avvaktivera SLI hela tiden ? =D tacksam för seriösa svar!

Av melin99

Jag undrade om du har installerat själva programmet (eller vad man ska kalla det) Cool & Quiet? Även om det inte är installerat så kan man stänga av det i BIOS.

Och ja, "fel drivisar" kan göra din dator instabil.

Men i vilket fall så borde det inte ha något att göra med din "version" av Windows, så det borde vara något annat. Är det möjligtvis bara en uppgraderingsversion? I så fall måste du ha en fullversion av ett annat Windows, t.ex. Win98, ME etc. som installationen i och för sig brukar fråga efter.

I ditt ställe så hade jag börjat om med en ny installation på rena diskar...

Av melin99

Har du installerat Cool & Quiet?

Grabben hade samma problem efter nytt mobo, processor och grafikkort. Installerade Cool & Quiet (disable i BIOS...) , nu funkar det pefekt. Tydligen så ingår det någon drivrutin till processorn.

Av melin99

Testa att gå in i inställningarna för grafikkortet, om jag inte missminner mig (sitter på jobbet just nu) så kan man lägga till egna upplösningar där.

Av melin99

TCP Optimizer funkade för mig, nu har jag ungefär samma hastighet (TPTest) i TCP som UDP. Innan skillde det ca 10Mbit/s.

Av melin99

Har du provat att köra "TCPOptimizer"? (Googla)

Vad har du för signalstyrka?

Av melin99

Testat TCPOptimizer?, det hjälpte för mig.

Av melin99

Kan du utveckla det lite? Jag sitter med samma grejer men har inte lyckats få någon ordning på hastigheten. Med Telias 24/1 kommer jag upp i 16-17Mbit/s med kabel, men bara 6Mbit/s via WLAN... (TpTest) Tror du det beror på PCI kortet? Har du testat något annat kort?

Och ja, det är krypterat, så jag antar att ingen annan använder "min" lina...