Inlägg

Inlägg som strom har skrivit i forumet
Av strom

i7-3820

Hej!

Jag fick en gammal i7-3820 och tänkte nu bygga ihop något i 10000-klassen. Vilket är det bästa moderkortet för detta och vad är skillnaden 2011-v1 och 2011-v3?

// Snäckan

Av strom

Jag har även testat olika skärmar, kontakter sladdar men problemet kvarstår

Av strom

GPU 52 C , PCB 46 C

Av strom

fel på mitt XFX gtx295

Köpte ett gtx295 för ett par månader sedan och allt fungerade bra till en början. Men efter ett tag blev det såhär: http://www.youtube.com/watch?v=vOTIPRCIiMM när jag startade fullscreen grejer som spel och liknande

Jag har installerat om drivisarna och bytt till en nyare hårdisk samt formaterat om. Någon som vet vad detta kan bero på? eller något annat som kan testas? eller är det bara att reklamera skiten.

Av strom

problem med gtx 295

Mitt gtx 295 har gått som en klocka i de tre veckor jag haft det, men nu plötsligt så får jag konstiga grejer på skärmen inne i spelen. Det blinkar med en ljus blå färg så fort jag går i ett spel vilket känns lite oroväkande då jag inte ändrat någonting vad det gäller i inställningsväg samt det fysiska inne datorn.

Är det någon som rent av vet vad detta är för problem?
Vad kan jag göra för att reda ut detta?

tack på förhand // orolig ägare

Av strom

Lågt mickljud

Hej
jag har precis tjackat nytt system. På kvällarna brukar jag och polarna snacka lite på skype. Vi datorbytet har ett problem uppstått, mickljudet är jädrigt lågt. Jag är fortfarande lite förvirrad i den nya Vistamiljön så jag undrar om någon har ett enkelt sätt att lösa detta problem ?

tack på förhand

Av strom

gtx 295 hur mycket kräm drar den?

Har precis betsällt delar till en ny burk. Grafikkortet som jag har beställt är ett XFX GTX 295. På bland annat komplett står det med röd text:

Minimum 680W PSU with 6pin and 8pin power connector

Jag hade hoppats kunna köra på min gamla psu som ligger på 650W.
Kommer detta att fungera eller är det bara att investera i ett ntt nättagg? `

Av strom

lackning

Jag är sugen på att lacka mitt chassi undrar vad man ska använda och om nån har några tips ?