Inlägg

Inlägg som Hogan har skrivit i forumet
Av Hogan

Mjukvara?, hårdvara?

Av Hogan

En kompis tyckte att spännfjädern till kylflänsen gick så tungt, så han hjälpte till med att trycka med handen på flänsen och spräckte coren på två processorer

Av Hogan

Jag undrar också vad programmet egentligen gör?. Eftersom jag har en tempstyrd cpu-fläkt så hör man hur den går upp å ner beroende vad man håller på med. Har även märkt att när man spelar så ligger den 2-3 grader under med Cooler XP än utan. Ha provat programmet på ett annat mobomärke(Soyo), men det funkade inte.

Enda dumma är att den inte går att autostarta med Windows.

Av Hogan

Åsså måste man ju vänta tills MS släpper en ny version av sin 64-bits Windows så att den även stödjer AMD'n. Och kommer man överhuvudtaget kunna köra in nått 32 bitars program överhuvutaget i det?. Blir ju att köra 32 bitars windows ett bra tag isf.

Av Hogan

Om det följer med en kontakt ska du stoppa den baktill på grafikkortet, stoppa sen andra änden i väggutagen och sjung: Nu är det jul igen

Av Hogan

Egenskaper/inställningar/Avancerat/Bilskärmar. Klicka på "bildskärm", ställ in "största upplösning" samt "största repetionsfrekvens".

Av Hogan

Börja med att klocka tillbaka CPU'n

Av Hogan

Det går inte med fusk eftersom så fort vakterna ser dig så kan du inte komma vidare, du ska nämligen smyga ombord en fångtransport å den går inte iväg så fort larmet går.

4-5 vakter går ju fram å tillbaka i början av spelet, vänta till dom vänder å gå sakta bakom dom, lägg dig ner kryp bakom stenen till höger och sen bakom den havererade stridsvagnen, spara. Vänta till vakterna går tillbaka, kryp runt stridvagnen och bakom en lastbil, fortsätt å kryp förbi två vakter och ända fram till några trälådor. Där möter du några polare, följ han, Spara. Kom ihåg att hela tiden ligga ner.

Av Hogan

Mohaa kanske ?

Av Hogan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -Boris-

Du vet att den interna hasigheten är beroende av vilken FSB och multipel som den är inställd på va?
100*12=1200
133*12 =1600

Iaf ingen skada skedd med dina prylar superfrog. Men en ordentligare kylning kanske vore på sin plats.

Jojo men Superfrog trodde den gick i 133(1800+), så därav mitt svar.

Av Hogan

Snyggt photoshop arbete

Bitchin Fast 3D 2000 supports neither OpenGl nor DirectX, nor does it fit in any case known to man

Av Hogan

dBA är en skala som ska likna det mänskliga örats känslighet, eftersom känsligheten för örat varierar beroende på frekvens. Dom flesta har väl hört ex,vis en högtalare som har mycket mellanregister, så låter det väldigt illa(mycket), för där är örat mest känlig.

Av Hogan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kr^PacMan
Tillverkaren lär iofs säga att si o så är högsta möjliga Hertzen på skärmen. Testa exempelvis PowerStrip för att överklocka RAMDACen och testa hur mycket du kan få upp din i!

Har fått upp min Nokia 930C i 153 Hz i 1024x768, rätt fint.

Viewsonic P95f och Nokia 930C är samma monitor

Av Hogan

Men systembussen ska ju inte ha nått å göra med MFLOPS och MIPS, eftersom det är interna operationer. Måste vara nått program som stoppar.

Av Hogan

Ingen fara om två kondingar ligger mot varandra, men kolla så dom inte ligger å bryter mot varandra, så du får en konstant spänning på lödningarna, så att lödningarna till slut spricker, eller nått annat elände.

Av Hogan

Har du möjlighet att koppla in ljudkortet till ex,vis till hemmastereon, för att kolla om det blir samma sak där? Eller har du nå gammla datorhögtalare du kan labba med?

Av Hogan

Jodå länken funkar men spara den i jpg för guds skull ta gärna en printscreen på dina processer oxo.

Av Hogan

Om du använder Mediaspelaren, prova att ändra till digital-ut i "options" och fliken DVD och avancerat.

Av Hogan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av backen
Om man har ett grafikkort som bara stödjer s-video och inte composite, och tv'n inte pallar s-video, kan man bygga en liten simpel converter (en kondensator).

Dett fungerade utmärkt hos mig.

Konverter

Jepp du får en komposit-signal

Av Hogan

Orkar inte prova den eftersom den verkar vara en kopia på Crazy Browser
Är det nån som vet vad som är skillnaden mellan dessa? Vilken är bättre isf?

http://www.crazybrowser.com/