Inlägg

Inlägg som headake har skrivit i forumet
Av headake
Av headake

Okej, bra tips. Ska kolla om detta skulle funka!

Av headake

Fractal Design Edison M

Hej,

Jag har ett Fractal Design Edison M 750w nätaggregat.
Är det någon som vet om det finns sleevade kablar till denna nätdel?

Igentligen är det enbart kabeln som förser grafikkortet med störm som jag är intresserad att få en snyggare modell utav.
Denna kabel är modulär. Finns det någon typ utav standard för dessa kontakter? Möjligen så att kablar ifrån ett annat nätaggregat kan tänkas passa?

Tacksam för all hjälp!

Av headake
Av headake

Hej,

Jag har denna http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3269440
Tillsammans med en 6700k och är väldigt nöjd,

Har även för mig att MSI's varianter inte stödjer full lenght M.2, utan enbart 2260.

Av headake

GPU 6000 + frakt.

Av headake

Hej,

Jag har en en BenQ XL2730Z och en AOC AG271QX.
Skulle jag köpa en tredje skärm skulle jag ta en till AOC. Är väldigt nöjd med denna och tycker bilden är klart bättre emot Benq skärmen.
Kan ha att göra med Freesyn funktionen men också i övrigt känns hela skärmen mer kvalitativ.

Av headake

Asus rx480

@Trebsor:

Har ett ASUS RX480 reference kylare.
Inga som helst problem med detta.
Inköpt på webhallen på lanserings datum, kvitto finns.

Går tankarna om att skaffa en 1440p display där av intresset.
Kan tänka mig lägga 500 spänn i mellan. Kartong och alla tillbehör finns har även möjlighet att skicka,

Mvh

Av headake

Kör själv denna https://www.dustin.se/product/5010884640/edgerouter-x-sfp
tillsammans med https://www.dustin.se/product/5010889454/unifi-ap-ac-pro

På 250/100 fiber och får ut cirka 270/115.

Mvh Jonatan

Av headake

Hej,

Har samma spelare som du och lyssnar på samma typ utav musik.
Använder Musical fidelity MERLIN till denna och är väldigt nöjd.
http://www.brl.se/sv/artiklar/musical-fidelity-merlin-1.html

Mvh

Av headake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nokkkia
Hallå på er!

Hunter låg ju itopp rätt länge, men nu har han fått pisk av Headake..
Inget dåligt resultat , nästan 5000 poäng!!!!!!!

Headake...Har du lust att berätta exakt hur du har gjort..inställningar mm för det verkar nästan som du har voltmoddat för att få sådan fart på ditt 7800GS kort?????

mvh

Hmm... Har vatten kyld dator med en bilkylare moterad utomhus :P, så när jag körde testet var det ca: 0 grader utomhus och då hade jag en cpu temp på 3 grader. Lite sämre på grafikkortet ca 20 grader men dock har jag bara zalman budget versionen på gpu. Ska införskaffa bättre gpu block, ni kanske har några tips vad man ska ha?, har läst någon stans att "vanliga" standard block inte passar på 7800gs. Mvh

Av headake

AGP 06

Tja körde 3Dmarks06 idag på min gammla dator. Har en p4 3,2 socket 478 @ 3.6 2048mb ramm ( 4x512 ) raptor 36gig samt ett Gainward Bliss 7800+ som jag har klockat något med Rivatuner.
I första försöket utan klock fick jag ca: 4000p. Men efter lite fix och trix fick jag 4917p. Skulle gärna länka ORB om jag visste hur man gjorde!

Edit: http://service.futuremark.com/compare?3dm06=966930

Av headake

fel på BIOS?

hej, efter att mitt gammla ( ASUS P4P800 - E ) slutat fungera köpte jag ett MSI 875P socket 478, när jag installerade alla drivrutiner som grafik, ljud mm....så efter omstart såg jag att bios inte fanns. eller det fanns iaf inte " press F1 to enter bios eller del.." jag gick då in på drivers cd:n för att manuellt installera bios och det funka , men efter yttligare omstart försvann den och så håller det på- det försvinner efter varje reboot. också så finns det två installations sätt av mitt bios floppy eller windows och tyvärr kan jag bara välja windows install efter som jag inte har någon floppy drive. så jag vore hemskt tacksam om någon vet vad det är för fel!?

Av headake

fel på BIOS?

hej, efter att mitt gammla ( ASUS P4P800 - E ) slutat fungera köpte jag ett MSI 875P socket 478, när jag installerade alla drivrutiner som grafik, ljud mm....så efter omstart såg jag att bios inte fanns. eller det fanns iaf inte " press F1 to enter bios eller del.." jag gick då in på drivers cd:n för att manuellt installera bios och det funka :D, men efter yttligare omstart försvann den och så håller det på- det försvinner efter varje reboot. också så finns det två installations sätt av mitt bios floppy eller windows och tyvärr kan jag bara välja windows install efter som jag inte har någon floppy drive. så jag vore hemskt tacksam om någon vet vad det är för fel!?

Av headake

felsökning?

finns det något bra och billigt ställe i eller i närheten av sthlm. som
fel söker datorer.

Av headake

skärmen helt svart

Jag uppgraderade min dator just med nytt moderkort och cpu. allt funka perfekt, tills jag bytte chassi. när jag hade sätt in alla sladar och kablar rätt och satte på datorn small det till och skärmen vart helt svart. jag stängde av den och prövade på nytt men ingenting hände!. Fläktarna och hårddisken går men skärmen är helt svart. jag trodde då att cpu:n eller moderkortet hade pajat så jag skickade tillbax sakerna till komplett för felsökning. och efter 14 dagar fick jag tillbax sakerna som det inte var nå fel på. då drog jag slutsatsen att det var minnerna eller grafik korten så jag bytte ut dom, men... det funkar ändå inte.

snälla hjälp mig Mvh Jc.

Av headake

jag glömde säga det att jag skickade tillbax moderkortet och cpu:n till komplett för felsköknigen men enligt dom och deras alla program var moderkortet och cpu:n ok. men det konstiga är att när jag kopplar in högtalarna är det nån kvinnlig röst om säger: System fail cpu test....etc,etc. och nej det small inte igen.

Av headake

skärmen helt svart. :S

Jag uppgraderade min dator just med nytt moderkort och cpu. allt funka perfekt, tills jag bytte chassi. när jag hade sätt in alla sladar och kablar rätt och satte på datorn small det till och skärmen vart helt svart. jag stängde av den och prövade på nytt men ingenting hände!. Fläktarna och hårddisken går men skärmen är helt svart. jag fick tips av en kompis att köpa nytt grafikkort och minne. har gjort det nu ( behövdes i vilket fall som helst), men.. samma sak hände, svart skärm och snurrande fläktar. Snälla nån hjälp mig.